Föreställ dig själv full av glädje.
Du befinner dig i ett tillstånd där du inte har några problem och allting är möjligt.

Finns det något idag, som hindrar dig från att uppleva det tillståndet just nu? Kanske pengar, sjukdom, stress, relationer, arbete, rädslor...eller vad som helst?

Tänker du att allt det som du vill känna och uppleva kan först bli sant sedan då du klurat ut en lösning? Eller tänker du att "det där är sådant som inte händer mig"?

Vad om jag säger till dig att du är värd all lycka och glädje som du kan föreställa dig? Att du betyder något för den här världen och att jag vill se dig lysa och stråla som den person du verkligen är?

Om du inte behövde klura ut och analysera sönder dina hjärnceller till en lösning och ändå uppnå allt det du vill, hur skulle det kännas?

Om du skulle kunna vara just den förebilden du vill vara (till dina barn, syskonbarn, medarbetare, elever ...), vad skulle du bidra med då?

Om det finns en lösning som skulle hjälpa dig att BLI allt det du vill, hur mycket skulle det vara värt? Skulle du investera i det?

Om du svarar ja här (why not, liksom?), är coaching något för dig!


Jag erbjuder en gratis konsultation, bara för att du ska få känna efter och se ifall jag är den rätta coachen för dig.

Coaching funkar via möten på Younium - Body & Mind Center i Ekenäs eller via Skype.

Jag väntar att få höra från dig!

✨Jag vill vara med och väcka din fantastiska potential så att du kan stråla och lysa i allt du är och gör

Kontakt:

https://www.younium.fi/sv/Sandra-Lindholm-Coaching 4


💛 Sandra


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev tillfrågad om jag ville dela med mig en hälsning för en stressfri sommar i en lokal tidning tidigare i veckan. Tacksam för frågan ✨

Min första tanke på en stressfri sommar var "förväntningar". Så, här kommer mina tankar om hur du kan skapa en skön och stressfri sommar.

Släpp alla förväntningar på sommaren och människorna du spenderar den med. Dröm om en härlig sommar, men förvänta dig ingenting. Var i nuet och det som ÄR och välj det bästa utifrån det. Om du förväntar dig en solig, varm och totalt stressfri semester blir du antagligen besviken. Börja nu redan öva: Vad kan vädret som är, människorna runt omkring mig som är, stämningen som är, bidra med till mig här och nu? Då bromsar du allt som pågår i dina sinnen och du skapar ett nytt läge här och nu.

Om du upplever stress (=oro, irritation, nedstämdhet, ilska…), stanna upp och fråga dig själv: Vad skulle JAG må bra av JUST NU? Kanske du då inser att du hade en förväntning på dig själv just den här dagen, den här stunden. Och om du har det, kan du välja att göra någonting annorlunda? Många gånger handlar det bara om att förändra attityden, vilket förändrar stämningen i kropp och sinne och du kan fortsätta i annan energi det du hade planerat. Lever du utifrån förväntningar så är du inte fullt här och nu, dina tankar är i framtiden, och du går miste om allt det fina som händer runt omkring dig just då.

Önskar dig en njutsam och härlig sommar. Vad sen njutsamt och härligt är för dig.


Likes

Comments

Jag tänkte skriva om stress, varför vi behöver stress och vad som händer i kroppen vid långvarig stress. Men min kreativitet vill annat idag. Så det blir ett inlägg om hjärnan istället.

Hjärnans uppgift är inte att göra oss lyckliga. Dens uppgift är att se till att vi överlever. Den är din bästa kompis och gör alltid det du vill.

Grejen är den att hjärnan svarar på bilderna i ditt huvud, det du tänker. Den försöker alltid förflytta dig undan från rädslor och obehag och mot välbehag och njutning. Den älskar det som är vant och bekvämt och den lägger upp motstånd för det du hatar och ogillar.

Men. Du kan faktiskt lura din hjärna. Eller träna, hur du vill kalla det. Du kan välja hurudana tankar du tänker och hurudana bilder du skapar i ditt huvud.

Några exempel:
- Du röker, men vill sluta röka. Så länge som du tror att du behöver tobak, så kommer din hjärna att se till att du får tobaken. Den leder dig till en njutning istället för obehag, för den vet ingenting annat. Här är njutningen tobaken och obehaget är rädslan för abstinens. Din vän väljer så klart njutningen.

- Du vill träna och leva hälsosammare. Så länge som du skickar signaler till din kompis hjärnan att "jag orkar inte, det blir för tungt", så kommer kompisen Hjärnan att leda dig till en mera njutsam lösning istället. Kanske ligga på soffan? OCH äta godis (smaskens 😉 ) Återigen, den leder dig till välbehag eftersom du skickar signaler att träning är jobbigt.

- Du vill verkligen GÖRA någonting annorlunda, men du vågar inte ta steget. Gissa vad. Så länge du matar kompisen Hjärnan med mera "sen någon gång" eller det är för skrämmande, så kommer din vän hjärnan välja det bekväma och vana och det kommer alltid att handla om "sen" och att det obekväma är någonting farligt.

Om inte:

Du medvetet VÄLJER annorlunda! Du väljer att träna dig till andra tankemönster. Du väljer att tro på dig själv. Du väljer att öka din medvetenhet. Du väljer att våga. Du väljer en förändring och skapar på så sätt nya bilder i ditt huvud. Då kommer kompisen Hjärnan att ge dig just det!

Enkelt va?
Nej, kanske inte direkt. Men som med vilken muskel som helst (jag vet, hjärnan är ingen muskel...men...du fattar), så behöver kompisen Hjärnan träning för att förändringen ska bli bestående. Det kan vara tufft och det kommer att vara obekvämt att påminna (och lura) hjärnan hela tiden om vad det är den ska göra. Men det blir lättare varje gång och det kommer att vara så värt det.


"Fake it ´til you make it"✌


💛 SandraLikes

Comments

Okej. Här kommer mitt första inlägg. Har ingen aning om vad det kommer att bli av denna blogg. Jag vet bara att jag vill ha ett utrymme att skapa texter och jag vill så himla gärna dela med mig.

Jag vill skriva och dela med mig av mina erfarenheter, såväl yrkesmässiga som personliga. Jag vill skriva om stress och vad som orsakar stress. Framför allt vill jag skriva om vad stress gör med vår kropp och våra sinnen. "Jaja" tänker du..."Det där vet jag allt om redan. Alla ska vi stressa mindre och göra mera av det som gör oss lyckliga.". Yep, så är det väl. Men för en del av oss är det inte så enkelt. När det inte handlar om vad vi fysiskt gör (eller inte gör), utan hur vi tänker. När man tänker så det ryker ut från örona. Man känner så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Man är orolig så man till slut oroar sig pga oron. Låter det bekant?

Man helt enkelt TÄNKER för mycket. Tankar som orsakar stress. Stress som i längden gör oss sjuka. Och plötsligt ÄR vi vår sjukdom och vi återigen TÄNKER varför livet suger och är orättvist och hopplöst. Vi faktiskt BLIR vår sjukdom så mycket att vi till och med skyller på den och dess behandling många gånger. Att det är dens fel att vi inte kan leva vårt liv fullt ut.

Vilken tur att det finns verktyg och perspektiv som hjälper.. Och det är DET jag vill skriva och prata om!

Här kommer ett roligt och tankeväckande klipp som får avsluta detta första inlägg 😄

https://www.youtube.com/watch?v=Ow0lr63y4Mw


💛 Sandra


Likes

Comments