Det finns inte så mycket tid till att gå på stan för mig, inte när man jobbar heltid, tränar på kvällar och vill hinna vara social, så nätshoppingen blir större och större. Och ofta är det även där allt fint finns.

Jag hade bevakat en tröja på Gina Tricot som nu hade kommit ut i butik så bestämde mig för att åka och prova den vilket resulterade i att jag kom ut med en hel påse. Väldigt nöjd med allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags och fredags var vi på konferens på Öster Malma.

Våra ledare hade ordnat allt så himla bra, det ligger mer planering och fixande bakom en konferens än vad man kan tro. Men tjejerna hade lyckats med en bra variation.

Jag själv fick ett uppdrag att fota allt/alla med en engångskamera men jag fick inte avslöja för någon vad mitt uppdrag var så många blev fundersamma varför jag köpt en sån eftersom jag har väldigt ny mobil.

Alla fick en goodiebag när vi kom dit och i slutet av konferensen en ram där vi som medarbetare hade fått skrivit fina ord om varandra. De ska pryda våra skrivbord.

Vi pratade om ”mitt varumärke” och olika policys.
Varvat med de olika teambuilding lekar/övningar.

På en konferens är nästa maten huvudpersonen för man äter väldigt mycket. Allt va så gott från början till slut.

Tyvärr tog jag inte så mycket bilder men till middagen på kvällen i slottet fick vi vin/ölprovning till de olika viltsorter. Huvudrätten bestod av dovhjort om ja minns rätt och sen god efterrätt.

Vi har väldigt kul på mitt jobb, alla är så roliga och bjuder på sig själva. Tack för att jag får ha ett sånt här arbete som ger mig så mycket på så många olika sätt.

Nu ska jag sätta mig och jobba ett par timmar men jag har lite fler inlägg på vänt som kanske dyker upp under dagen.

Likes

Comments

Hämtade upp Ilze för att först åka och tända ljus på kyrkogården och sen åkte vi till mamma och pappa på fars dag middag hela familjen. Morotskakan till efterrätt va så god.

Annars har helgen bestått av sprint igår fm, hemmajobb igår och idag, promenad i ett fint novemberväder imorse och middag med Åsa, Linda och Sara på libanesiska restaurangen. Första men absolut inte sista gången jag var där. Väldigt gott och mysigt inrett.

Kommande vecka bjuder på bland annat konferens. Ser jag fram emot.

Ett ord som genomsyrar hela mig just nu är tacksamhet!

Kläderna ligger framme, imornbitti ska jag gå på soma move 6:45. Är inte så myk morgontränare men jag ska allafall prova.

Likes

Comments

Så blev det helg igen. Ser fram emot två sovmornar nu, inatt vaknade jag med huvudvärk och det höll i sig hela dagen. Ett riktigt migränanfall som vägrade ge sig, så fick jag en supertablett av en kollega och jobbade hemifrån sista timmarna. Nu har det äntligen släppt men känner mig yr.

Min träning har blivit lidandes i två veckor - men det är ok.

Jag försöker få in mina pass i veckodagarna för jag tycker om att inte ha en tid att passa på helgen samt passa på att vara ute i skogen/friska luften på helgen men på sistone känns det som att mina veckodagar inte räcker till!?
Jag tar tidsbristen som ett gott tecken.

Likes

Comments

Nu sitter ja på tåget hemåt.
Jag och fem kollegor har vart på utbildning på kontoret i Göteborg. Eller jag har vart med som ”observatör”

Vi kom ner i måndags kväll så det blev nästan hel veckan här. Dagarna har gått fort och på em/kvällarna har vi shoppat och ätit gott ute.
Så trevligt med sällskap, ibland blir de att jag reser själv så det här va perfekt.

Jag har reflekterat och samlat inspiration till min utbildning jag själv ska hålla framöver så det känns bra.

Borta bra men hemma bäst, hemmakär som jag är men jag drivs av variation/eget ansvar i mitt arbete så jag är så glad att komma iväg såhär.

Nästa resa till Göteborg blir redan i slutet av november, jobb igen då men litet annat syfte. Kul!

Nu ska jag koppla av på tåget här till musik.

Likes

Comments

Så var det söndagskväll igen.
Ännu en väldigt fin helg börjar lida mot sitt slut.

Igår va hela familjen på Öster Malma och Afternon Tea. Värt ett besök. Scones, frukter, vilt, ostar, bärpaj, olika tesorter (såklart) med mera.
Väldigt gott!

Idag blev det några timmars jobb innan jag åkte ut på landet. Tog en promenad och lyssnade på en pod direkt när jag kom ut.
Vill tipsa om poddarna Omänskligt och Självklart.
Kloka, inspirerande, peppande avsnitt varje vecka. Man mår faktiskt lite bättre när man får lyssna på dessa. Tips!

Middag och äpplekladdkaka till efterrätt och mys med småtjejerna. Lovis har blivit så stor, lekte med mitt gamla dockhus. Såg så rart ut.

Nu ska jag kolla på Netflix.

Likes

Comments

Igår hade Elin och jag en riktig tjejkväll och sleepover. Bubbel, tacos och choklad (fudge/havssalt) som är min favorit just nu. Idol i bakgrunden och flera timmars update med sin bästa vän betyder mycket när man bor så långt ifrån varandra.

Man är väldigt rädd om dom vännerna man har. Jag har inte lika många roligt nära vänner nu som en hade när en var yngre. Det är så mycket med vardag/livet så det är viktigt att vårda relationer man tycker om.

Det viktigaste för mig har varit att acceptera att livet är en pågående föränderlig process, det kan vara så att människor kommer och går och jag låter det bara vara så.

Men en sak vet jag - Elin kommer alltid finnas vid min sida. Det känner jag stor tacksamhet till.

Likes

Comments

Nu lägger jag mig äntligen på soffan, ska ha en tv-kväll och äta kladdkaka.

Hoppas veckan har varit snäll mot er, min har varit jättebra och jag känner mig glad.
Nuförtiden gör jag bara sånt som ger mig energi. Så har det inte alltid varit men nu är jag väldigt noga med de. Många pratar om de deppiga och grå vädret men jag tycker bara det är mysigt.

Jag har köpt liljor är köpta och lägenheten är skiner. Min bästa vän Elin kommer hem över helgen och imorn ska vi ha en tjejkväll, bubbel står på kylning och efter jobbet ska jag åka och handla tacos. Vi ska ha en sleepover så jag har bäddat rent och gjort fint här hemma nu.

På lördag ska jag på utflykt med familjen <3

Likes

Comments

Den här helgen har varit väldigt mysig, kort sammanfattning så har den bestått av middag för Lovis, barnkalas, fest i lördags som min barndomsvän Malin anordnade och igår tog mamma och jag tåget till Stockholm och strosade runt hela dagen, två fikor, lunch på Vapiano och lite shopping.

Mitt nya bord är också monterat. Insåg rätt snabbt när jag vaknade igår att mattan som jag hade inte passade alls till ett marmorbord. Åkte och köpte en ny, lite större och ljusgrå.

Efter den här helgen är jag fylld av energi.

Nu ska jag snart iväg på en kvällsfika hos en vän.


Likes

Comments

Lördagsmorgon, vad man gillar dom!

Jag är inte den som behöver sova långt in på förmiddagarna, är så van att kliva upp tidigt så jag är pigg efter mina åtta timmar.
Det är jag faktiskt tacksam för, för ett par år sen va jag konstant småtrött utan anledning.
Så ska det inte vara, om man känner så försöker kroppen säga nåt till dig..

I alla fall, jag ligger kvar rätt länge i min ”hotellsäng” med kaffe och tidning/bok. Lyssnar på regnet och bara myser av hösten.
Tänder ett ljus och skriver/sammanfattar veckan som varit. Mitt bästa tips för att knyta ihop dagarna.

Igår fyllde Lovis 2 år! Som jag älskar henne, man kan börja prata och umgås med henne på ett annat sätt nu. Så roligt!
Det blev middag och sen är det barnkalas i morgon med släkten.

Idag ska jag fixa några ärenden och ikväll blir det lite festligheter.

Likes

Comments