Igår klippte jag av mer än 1 dm av håret. Såå skönt med kort hår 👌

Idag är sista jobbpasset innan jag & kollegorna åker till örebro på utbildning ! 5 dagar blir vi borta 😀 Ska bli spännande & kul !

Packat mina saker nu inför flytten. Får bli en runda till Ikea efter löning.
Är också på jakt efter en soffa, varför är alla snygga soffor så sjukt dyra ? 😭

Har lite tankar i huvudet hur jag ska inreda också så jag hoppas det blir lika snyggt irl som i mitt huvud 👌

Ha en bra torsdag allesammans!  Snart drar jag till jobb ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon.

Kommer inte publicera fler delar av min historia på ett tag då det kommit fram att folk som ej borde ha läst delarna har läst.. Så kommer bara skriva vanliga inlägg ett tag nu! 

Jag började med mina antideppressiva igen för ett par dagar sen, dom har börjat göra sitt jobb nu så nu känner jag mig piggare, och framförallt gladare ! Enda negativa är att jag tappat aptiten, men det är inte hela världen, jag äter ändå !

Tänkte dra upp lite om motivation, hur tusan får ni andra motivation till att tex träna, plugga, resa etc?
Jag vill jättegärna börja träna regelbundet, dels för mitt psykiska mående men också för att jag behöver gå ner lite i vikt, men motivationen försvinner efter ett par gånger. Vad kan man göra för att bibehålla motivationen ?
Jag har ju gymkort som jag betalar för varje månad men går ju aldrig dit, det borde väl vara motivation nog ?
Flyttar snart till Helsingborg, vilket betyder att jag slipper ta bussen 40 minuter för att träna, kanske det gör susen ? Håll tummarna för det iaf ! 

Denna veckan är det dags att börja packa mina saker, som "tur" är har jag inte så värst mycket att packa. Känns som det är minst 1000 saker till att fixa och så lite tid ! Men jag klarar det. Det gör jag alltid :)

Ha en toppenmåndag alla !

Love Sandra.

Likes

Comments

Tar en paus i mitt berättande ett tag då mina inlägg lästs av fel personer.. så kommer antagligen sätta lösen om ett tag om jag ska fortsätta berätta :/

Just nu är sängen min bästa vän, spydde inatt men tror ej det är influensan utan är ganska säker på att mitt magsår är tillbaka efter allt som hänt. Mår piggelin annars.
Men varken jag eller jobb tar några chanser så då får man vara hemma och klättra på väggarna iatället.

Ja nu blev detta ett tråkigt inlägg men så blir det ibland !

Ta hand om er ! ❤️

Likes

Comments

Kan hända att inläggen blir lite röriga då & då men ska försöka göra mitt bästa för att inte röra ihop för mycket !

Del 2..

Dagarna efter så umgicks vi som vänner, pratade om allt mellan himmel och jord. Och cirka 2 veckor efter jag träffat S gjorde jag och D slut.
Mest för att jag tyckte D var feg som inte ens vågade pussa mig, löjligt, jag vet !

Då min familj under många år utsatts för trakasserier etc av ungdomar i byn, så skämdes jag över att vara hemma hos mig och vem min familj var, (vilket jag ångrar stort idag, för man ska inte skämmas för sin familj), så var vi oftast hemma hos S. Han satt för det mesta och spelade dator med sina vänner och jag satt alltid och tittade på. World of warcraft var spelet som precis hade blivit populärt då.
Sen köpte S en ny dator så hans gamla blev "min", och jag började också spela WoW. Där och då tänkte jag : Om jag börjar spela jag också, kanske jag framstår som cool, liksom wow! En tjej som spelar WoW.
(Man var rätt naiv som tonåring.)

Och ett tag efter blev vi tillsammans.
Första tiden var jättebra, förutom att jag alltid sa nej till vänner när dom ville hitta på saker, för jag var ju kär och ville umgås med S, vännerna måste ju förstå ! Och S ville ju träffa mig hela tiden, vilken lycka för en tjej liksom..

Där och då skulle jag förstått vad ordet manupilation betydde, för det var vad jag blev utsatt för..

Likes

Comments

Jag har tänkt länge på att berätta vilket helvete jag gått igenom under 9 av 11 års förhållande med mitt ex.. Har inte känt mig redo förrän nu, ja knappt nu heller, men att skriva ner saker har alltid varit en del av må bättre - processen.. Kommer bli olika delar då jag ej orkar återuppleva precis alla minnen just nu..

Del 1..

Jag var 14, han 13, när vi träffades. Egentligen var han "kär" i min bästa kompis och en dag smsade han henne att han hade fått en ny kattunge och frågade om hon ville komma och titta på den.
Självklart ville hon det. Samtidigt så umgicks hon och jag varje dag, denna dagen var inget undantag, så hon frågade om jag ville följa med.
Jag var lite tveksam till det, men okej, vem vill inte titta på en söt kattunge?

När vi kom dit så klappade vi katten, sen satte S igång En prinsessas dagbok ( kan inte titta på den idag då jag får flashbacks och ångesten kommer) och dom satt i hans soffa och jag på en stol bredvid.
Efteråt har jag fått höra att han satt och tittade på mig hela tiden under den kvällen, creepy eller gulligt..?
Samtidigt som min bästa kompis, A, träffade S så hade hon pojkvän.. Ja på den tiden hade man olika killar en gång i veckan…
Så när vi skulle gå därifrån så följde S oss, han och A höll handen , och jag ledde min cykel bredvid och vart skitsur på A för tyckte hon var otrogen mot sin pojkvän. I samma veva hade jag min pojkvän D. Men efter att vi lämnat A hos sin mormor & morfar följde S mig hem.. Och efter det blev vi kära..

Del 2 kommer imorgon eller senare ikväll, jobbar till 21 idag så har ej tid att skriva mer nu..!

Likes

Comments

Det finaste jag har, är så kär i dig. Du räddade mig från att inte finnas här idag. Du anar inte vad du har gjort för mig älskade du❤️
Vi båda har våra förflutna & det är därför jag vet att vi passar så bra tillsammans. Du lyfter mig när ångesten äter upp mig, när jag inte vill finnas mer. Tack älskling ❤️

Likes

Comments

Ångesten har börjat smyga sig på ofta på senaste. Varför ? Hade jag bara vetat.

Likes

Comments

När jag börjar lyssna på musik igen så vet jag att min själ påbörjat sin läkeprocess.

Allt går framåt, skrev på kontraktet till min alldeles egna lägenhet igår. Lite skrämmande men samtidigt känner jag mig starkare än nånsin.

❤️

Likes

Comments

Jag är glad. Ska på visning på 2 lägenheter på måndag. Jag är så pepp på att äntligen få mitt alldeles egna hem, där jag bestämmer.

Sen att allt annat är åt helvete tar vi en annan gång !

👻

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag tydligen börjar gråta av allt… Hate it.

Likes

Comments