Header

Man är ju svag för glitter

" Woopsidaisy! Där råkade jag klicka hem något, trots att jag inte borde. 😱😂 I just couldn't resist! Inte byxorna, men den där jackan/cape…"

Bloggutmaning: Har du stulit?

" Jag har aldrig snattat från butik. Det är jag för feg för och har alltid varit. Jag har däremot RÅKAT sno en påse bananer en gång, och ja …"

Saturday brunch!

" Saturday brunch! Eftersom jag bara varit hemma i en vecka och knappt har haft några sysslor att göra har jag vänt lite på dygnet. Vaknar r…"

For you

" Har ni sett erbjudandet som finns på Yves Rocher ?? Första produkten du lägger i varukorgen får du gratis, förutsatt att du utöver det han…"

Feels great

" Idag är jag trött....jättetrött verkligen. Kan mycket väl ha och göra med sockret från igår. Sitter och velar lite smått...ska jag följa m…"

Bloggutmaning: Byta kön i 1 månad

" Fortsättning av bloggutmaningen, dagens fråga: Vad skulle du göra om du fick byta kön i 1 månad? No surprise här kanske, men jag hade förs…"

Hello sweet tooth

" It's official! Idag kan jag säga att jag har världens finaste kille. Blev så sjuuuukt godissugen igårkväll, tack vare PMS. Idag gick han t…"

Min nya superhandske

" Kolla vad jag fick hem idag! Nej, det är inte en liten del av någon slags konstig superhjältedräkt. 😉 Det är en handske man ska ha när ma…"

Våga yrkesgymnasium!

" I samarbete med Skolverket Jag pratade med en gammal vän i telefon igår, och under samtalets gång slog det mig att det är hela 7 år sen ja…"

Tisdagstrött. Det är sjukt vad man blir seg och trött av att inte göra någonting. Jag har liksom inte haft varken kraft eller lust att göra nåt...knappt ens lust att prata med folk. Dom enda jag egentligen pratat med idag är en coachkund och min pappa, efter hans femte sms: "Ring mig/pappa". Vi pratar i telefon i princip varje dag, även om det är han som står för 95% av samtalet, om saker jag inte förstår någonting av. Jag har i alla fall vågat säga ifrån mer nu, när det blir för mycket prat om Gud och allt därtill. Jag var alltid rädd innan att han skulle ta illa vid sig, men han tar det bra och skrattar mest. Sen att han glömmer av det efter 1 minut och han börjar tjata om samma sak igen, det är en annan femma. 😁

Nej... det har varit en sån dag då jag bara grävt ner mig under en filt och kollat på serie. Jag hatälskar den här typen av dagar, men det är ju nu jag kan passa på egentligen. Två dagar kvar innan stygnen ska bort och jag kanske faktiskt inte kan ha detta som ursäkt längre. 😉
Just idag har jag också haft lite extra sug efter te av någon anledning. Antar att den cykeln börjar igen, då jag dricker te varje kväll. Jag är ju som sagt en periodare.


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag såg en film häromdagen, dock ingen jag minns namnet på, men det var en typisk tjejfilm. Huvudrollen i den filmen var väldigt elegant men ändå down to earth. Fashionabel tror jag är det ord jag letar efter! En speciell sak som jag noterade med henne dock, och som jag visserligen sett andra kvinnor göra också, var att hon vissa dagar använde peruk, och hon hade flera olika dessutom, för att matcha resten av sin look. Är det trendigt nu för tiden undrar jag?? Jag tycker helt ärligt det verkar vara en ganska kul grej, för håret kan göra mycket, och variation är aldrig fel, tvärtom! Om det inte skadade håret så mycket skulle jag åtminstone färga det en gång varannan vecka. Love change!! 😍 Hittar man snygga peruker kan det ju bli riktigt bra dessutom, och tänk så skönt om man har en riktig sån bad hairday, och man bara enkelt kan sätta på en snygg peruk och voila....problem solved!! 😉 Dom här perukerna här nere hittade jag på Pozehair. Tänk om man bara lätt skulle ena dagen kunna ha den ena, och nästa dag den andra med både annan frisyr OCH färg. Awesomeness!


Sponsrat inlägg.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ouuuff...!! Ställde mig och målade idag, på 2 tavlor faktiskt! Under tiden som den ena torkade jobbade jag på den andra, och sen bytte jag. Lyckades komma en bra bit ändå, men nu var jag faktiskt tvungen att avbryta det, det började värka som fan i ena bröstet, så pass att jag var tvungen att ta en värktablett nu. 😣 Känns bra att ha kommit någonstans i alla fall! 😊 Målningen nedanför är till en kund som gav mig dessa ledord: cannabis, natur, svamp, flum och psykadelisk. Obviously är den här knappt halvvägs klar. Ramen ska fyllas på mer med fler färger och det ska bli skarpare, och det ska komma in ett motiv i mitten, nej ingen stor cannabisplanta. 😉 Jag känner dock redan nu att den här kommer bli cool! 😊

Strax ska jag sätta mig och rita lite, då jag ju också fått en beställning på skiss för en tatuering. 😲 Det här har verkligen blivit som ett deltidsjobb för mig. 😊 Så roligt!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Träningsschema och kostplan till kund - check!

Jag ska nu ta en liten paus och passa på att försöka stretcha lite. Eftersom jag är sååå känslig för allt som har med operationer att göra, och jag vet att jag har stygn i armhålorna så har jag inte vågat sträcka ut och upp armarna något. I nästan 2 veckor har jag gått med armbågarna nära kroppen, för att jag fått för mig att stygnen kommer gå upp om jag sträcker ut för mycket. Detta är bara en rädsla och jag vet innerst inne att det inte kommer ske, men jag är som jag är, får nästan panik av sånt! Well...jag har nu fått sota för det, då jag självklart blivit otroligt stel i armarna. Idag kan jag sträcka ut armbågarna i alla fall, något jag inte kunde igår. Dom har jag haft böjda mest av bekvämlighet, men jag satt igårkväll och höll dom utrsträckta så fort jag fick chansen. Nu är det bara att lyckas lyfta upp armarna också. 😣 Jag har hela morgonen gått och försökt röra på armarna så mycket som möjligt, så något rörligare har jag blivit, men långt från 100%. Att lyfta upp händerna på huvudet är nästan gränsen för hur högt jag kan komma.
Jag har jobbat mycket inom vården tidigare, och flera gånger stött på fall där man behövt göra stretchövningar för att brukaren varit så pass stel. Jag har dock aldrig förrän nu insett hur ont det faktiskt gör! Detta är inte som när man har träningsvärk och man ska stretcha...detta är mycket värre. Det känns som att huden, musklerna och ligamenten ska spricka, verkligen som en skärande smärta. Fyfan!! Men jag kör lite i taget och rör på dem så mycket jag kan, för att det ska värmas upp.

Gör inte samma misstag som jag, you guys... det är inte värt det. 😣


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter! Jag älskar faktiskt måndagar. Även om jag bara varit hemma och glott i en vecka känns denna måndag, även för mig, som en dag att ta tag i livet igen. Det är nu dessutom bara några dagar kvar tills jag är tillbaka på kliniken för min första kontroll. Jag vet förresten inte om det har och göra med att det händer så mycket i kroppen just nu med läkningen, men jag svettas som en gris på nätterna, och det är ändå kallt i vår lägenhet. Svinkallt faktiskt! 😰

Sysslor att göra idag:

  • Göra i ordning kostplan och träningsschema till en ny kund, som dessutom råkar vara en nära vän till mig. 💪
  • Ringa lite samtal.
  • Försöka måla lite på mina beställningar.
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Först av allt...att vara lite barnslig som vuxen är inget fel, det är en bra egenskap, om man vet när det är läge och inte. 😉 En av dom mest barnsliga sidorna hos mig är nog min kärlek för halloween. Jag ÄLSKAR halloween. Jag vill fira det med dekorationer, jag vill baka spooky och jag vill klä ut mig. Hur kul som helst!! 😍 Jag hoppas verkligen att det kommer några barn hit på bus eller godis...känns inte lika vanligt nu för tiden, vilket är synd! Så gulligt när dom kommer utklädda! 😂 I Sverige är vi redan tillräckligt "lagom" och seriösa. Vi borde bli lite mer som amerikanarna och gå all in!

Bilderna nedan är tagna från Partykungen. Dom har en massa till halloween! 😍


Inlägget innehåller adlinks.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Fick hem en ny liten produkt för min skönhetsrutin häromdagen, en liten ansiktsborste som ska hjälpa att borsta bort döda hudceller och rensa bort skit. 😊 Jag använder den tillsammans med min ansiktsrengöringskräm, i cirkelrörelser, och det gör verkligen skillnad! Känns så mycket fräschare!! 😍 Porerna blir mindre och man känner verkligen hur det blir RENT!! Nu finns det ju en hel drös elektroniska, men jag nöjer mig faktiskt med en sån här. 😊 Jag beställde min från wish, men jag vill påpeka att om man ska beställa en sån borste ska man se till att den är mjuk, för huden i ansiktet är nämligen lite tunnare och känsligare än på resten av kroppen. Man vill inte skrubba för hårt och irritera något. 😄


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag har inte kraft nog i armarna för att orka måla än, men igårkväll plockade jag faktiskt fram mina pennor och började rita lite. 😊 Hade nästan glömt bort hur kul det är att rita nu när jag ägnat mer tid åt penslar och akrylfärger. 😍 Nu har jag dessutom fått en beställning på en teckning som ska användas som tatuering, inte den på bilden nedanför dock! Kul när man får beställningar! ✌ Har dessutom 3 beställningar på tavlor, så med andra ord kommer jag ha mycket att göra på den fronten så fort jag känner att jag kan måla. 😜
Testade min nya skisshandske också, och den är perfekt! Hejdå kladd och förstörda bilder! 😃


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hörni! Jag vill bara påminna om att jag kör online coaching även utanför Coachfit, för folk som inte är intresserade av kosttillskott. 😊 Det som ingår är en kostplan, träningsschema samt coachingsamtal, allt för att du ska nå dina mål oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, öka i muskelmassa eller bara må bättre och få en hållbar hälsosam livsstil. 💪 Jag kommer alltid finnas tillgänglig för att besvara frågor och jag kommer funka som ett bollplank. Detta är för att undvika jojobantning. Det ska vara något som håller i, och det ska inte kännas svårt! Du får mer än tillfällig hjälp, du får kunskap som du tar med dig när du är klar. ❤

För mer info ber jag er skicka PM här på bloggen eller mejla mig:
sandra_bergman91@hotmail.com


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Woopsidaisy! Där råkade jag klicka hem något, trots att jag inte borde. 😱😂 I just couldn't resist! Inte byxorna, men den där jackan/capen. 😍 Sooo fancypancy jag tror jag dör! Vilken tjej behöver inte mer glitter i livet menar jag... 😉 Den finns i både svart och mörkblå, jag valde svart. 😊 Ni kan hitta den här på Boohoo! ❤


Inlägget innehåller adlinks.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Better Blogging Nouw