Header

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Friyay feeling!

" Öwwh nööwh... jag börjar bli sjuk! Eller det kändes så när jag vaknade i alla fall. Jag är dock inte förvånad, för jag har legat stilla i …"

Kärlek till dom drabbade

" Som säkert många har hört har det skett en jordbävning i norra Irak. Många som skadats och många som omkommit. Bland annat drabbades den b…"

Upphängd och klar

" Färdigmålat för idag! Nu är lejontavlan klar och hänger i hallen. Dock skulle jag vilja få in den i vardagsrummet då den passar bäst där, …"

Idag är en stor dag!

" Åh!! Idag hände det! Idag var jag på gymmet och körde överkropp, efter hela 6 veckor!! My gosh, the feeling... valde att köra rygg, biceps…"

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Saturday brunch! Eftersom jag bara varit hemma i en vecka och knappt har haft några sysslor att göra har jag vänt lite på dygnet. Vaknar runt tolv, vilket känns lite halvtaskigt sådär...fast samtidigt..vad gör det för skillnad när jag inte ens går ut? Idag tänkte jag dock kanske ta en promenad, eller följa med när sambon ska handla. På med en stor tröja bara som döljer allt och som är enkel att klä av och på. Kan röra armarna mycket mer än innan, men känner mig fortfarande lite som robocop eller tyrannusaurus rex. 😂

Det här fick bli min brunch idag. Något mer avancerat hade jag inte ork att göra. Lite stekt ägg med räkor, stekta grönsaker och aioli. 👌 Omnomnomnom....


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments