Header

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

Utan utmaningar skulle jag få panik

" Vinterkylan är här. Frost glittrar på grässtråna och varje andetag syns. Oj, vad poetisk jag plötsligt låter. 😂 Jag tror att jag har börj…"

Yes

" Och så var jag ensam hemma, i hela 3 dagar. Ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt. Jag är inget fan av att vara ensam på det sätte…"

Är jag den enda som inte ÄLSKAR Disney?

" Nu har även jag sett filmen "Beauty and the beast", alltså den icke tecknade versionen, men helt ärligt såg jag den inte för att jag ville…"

Hörni! Jag vill bara påminna om att jag kör online coaching även utanför Coachfit, för folk som inte är intresserade av kosttillskott. 😊 Det som ingår är en kostplan, träningsschema samt coachingsamtal, allt för att du ska nå dina mål oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, öka i muskelmassa eller bara må bättre och få en hållbar hälsosam livsstil. 💪 Jag kommer alltid finnas tillgänglig för att besvara frågor och jag kommer funka som ett bollplank. Detta är för att undvika jojobantning. Det ska vara något som håller i, och det ska inte kännas svårt! Du får mer än tillfällig hjälp, du får kunskap som du tar med dig när du är klar. ❤

För mer info ber jag er skicka PM här på bloggen eller mejla mig:
sandra_bergman91@hotmail.com


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments