Header

: ( : - You Decide

" Ingen träning idag och jag hinner inte ens ta mig till gymmet alls då jag har ett annat ärende att göra. Det är alltid något på gång nu fö…"

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

Hörni! Jag vill bara påminna om att jag kör online coaching även utanför Coachfit, för folk som inte är intresserade av kosttillskott. 😊 Det som ingår är en kostplan, träningsschema samt coachingsamtal, allt för att du ska nå dina mål oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, öka i muskelmassa eller bara må bättre och få en hållbar hälsosam livsstil. 💪 Jag kommer alltid finnas tillgänglig för att besvara frågor och jag kommer funka som ett bollplank. Detta är för att undvika jojobantning. Det ska vara något som håller i, och det ska inte kännas svårt! Du får mer än tillfällig hjälp, du får kunskap som du tar med dig när du är klar. ❤

För mer info ber jag er skicka PM här på bloggen eller mejla mig:
sandra_bergman91@hotmail.com


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments