Header

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Kom hem...

" Idag är ingen bra dag. Min stora kisse Kalle är borta. Jag släppte ut han igår eftermiddag, och han har inte kommit hem igen sen dess. Had…"

Throwback!

" Idag tar jag ledigt. Ingen träning, inget gym. Idag tar jag en dag åt att ägna mig åt annat, som att måla och bara ta hand om mig själv. M…"

Kom till vårt Fitness party!

" Hemma igen efter en fartfylld och rolig dag med mycket skratt, härliga människor och ett gött träningspass. Det börjar rulla på mer och me…"

It's official! Idag kan jag säga att jag har världens finaste kille. Blev så sjuuuukt godissugen igårkväll, tack vare PMS. Idag gick han till affären för att handla och han kom hem med både godis och donuts! 😍 Jag kommer säkerligen inte få i mig speciellt mycket, och det lilla jag äter kommer säkert få mig att må bajs, men hey...jag ligger ändå bara hemma och segar. 😉 En dag dödar inte.

Jag börjar bli kraftigt träningssugen nu förresten...tidigare har det ändå fungerat, för jag har kunnat röra mig så pass lite. Nu har jag haft ork att vara uppe mer, jag har till och med kunnat plocka i och ur diskmaskinen, även om det går långsamt, haha! Sen gjorde jag väl misstaget att jag råkade kolla lite för mycket på olika fitnessprofiler på instagram. Not good!!! Älskade gym...snaaaaart ses vi igen...😭


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments