Header

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

It's official! Idag kan jag säga att jag har världens finaste kille. Blev så sjuuuukt godissugen igårkväll, tack vare PMS. Idag gick han till affären för att handla och han kom hem med både godis och donuts! 😍 Jag kommer säkerligen inte få i mig speciellt mycket, och det lilla jag äter kommer säkert få mig att må bajs, men hey...jag ligger ändå bara hemma och segar. 😉 En dag dödar inte.

Jag börjar bli kraftigt träningssugen nu förresten...tidigare har det ändå fungerat, för jag har kunnat röra mig så pass lite. Nu har jag haft ork att vara uppe mer, jag har till och med kunnat plocka i och ur diskmaskinen, även om det går långsamt, haha! Sen gjorde jag väl misstaget att jag råkade kolla lite för mycket på olika fitnessprofiler på instagram. Not good!!! Älskade gym...snaaaaart ses vi igen...😭


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments