Header

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Först av allt...att vara lite barnslig som vuxen är inget fel, det är en bra egenskap, om man vet när det är läge och inte. 😉 En av dom mest barnsliga sidorna hos mig är nog min kärlek för halloween. Jag ÄLSKAR halloween. Jag vill fira det med dekorationer, jag vill baka spooky och jag vill klä ut mig. Hur kul som helst!! 😍 Jag hoppas verkligen att det kommer några barn hit på bus eller godis...känns inte lika vanligt nu för tiden, vilket är synd! Så gulligt när dom kommer utklädda! 😂 I Sverige är vi redan tillräckligt "lagom" och seriösa. Vi borde bli lite mer som amerikanarna och gå all in!

Bilderna nedan är tagna från Partykungen. Dom har en massa till halloween! 😍


Inlägget innehåller adlinks.

Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments