Header

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

Utan utmaningar skulle jag få panik

" Vinterkylan är här. Frost glittrar på grässtråna och varje andetag syns. Oj, vad poetisk jag plötsligt låter. 😂 Jag tror att jag har börj…"

Först av allt...att vara lite barnslig som vuxen är inget fel, det är en bra egenskap, om man vet när det är läge och inte. 😉 En av dom mest barnsliga sidorna hos mig är nog min kärlek för halloween. Jag ÄLSKAR halloween. Jag vill fira det med dekorationer, jag vill baka spooky och jag vill klä ut mig. Hur kul som helst!! 😍 Jag hoppas verkligen att det kommer några barn hit på bus eller godis...känns inte lika vanligt nu för tiden, vilket är synd! Så gulligt när dom kommer utklädda! 😂 I Sverige är vi redan tillräckligt "lagom" och seriösa. Vi borde bli lite mer som amerikanarna och gå all in!

Bilderna nedan är tagna från Partykungen. Dom har en massa till halloween! 😍


Inlägget innehåller adlinks.

Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments