Header

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Friyay feeling!

" Öwwh nööwh... jag börjar bli sjuk! Eller det kändes så när jag vaknade i alla fall. Jag är dock inte förvånad, för jag har legat stilla i …"

Kärlek till dom drabbade

" Som säkert många har hört har det skett en jordbävning i norra Irak. Många som skadats och många som omkommit. Bland annat drabbades den b…"

Upphängd och klar

" Färdigmålat för idag! Nu är lejontavlan klar och hänger i hallen. Dock skulle jag vilja få in den i vardagsrummet då den passar bäst där, …"

Idag är en stor dag!

" Åh!! Idag hände det! Idag var jag på gymmet och körde överkropp, efter hela 6 veckor!! My gosh, the feeling... valde att köra rygg, biceps…"

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Fortsättning av bloggutmaningen, dagens fråga: Vad skulle du göra om du fick byta kön i 1 månad?

No surprise här kanske, men jag hade först och främst gjort det jag är säääker på att 99% av alla andra hade gjort, kört solo playtime! No joke! Klart man vill veta hur det faktiskt känns för det motsatta könet! Vad är faktiskt skönt, vad är inte? En möjlighet att lära sig och bli expert på ämnet. Och ja, sen hade det ju blivit sex...så klart. Också något man måste explora. Förneka inte att dessa två punkter hade varit överst på er lista också!! 😉
Resten av tiden hade jag nog spenderat åt att försöka notera mina tankar och beteenden. Jag hade försökt lära mig hur en man faktiskt tänker i olika situationer, så jag hade kunnat använda mig av den kunskapen sen när jag gått tillbaka till mitt riktiga kön. GULDVÄRT!!

Vad hade ni gjort??


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments