Header

Upphängd och klar

" Färdigmålat för idag! Nu är lejontavlan klar och hänger i hallen. Dock skulle jag vilja få in den i vardagsrummet då den passar bäst där, …"

Idag är en stor dag!

" Åh!! Idag hände det! Idag var jag på gymmet och körde överkropp, efter hela 6 veckor!! My gosh, the feeling... valde att köra rygg, biceps…"

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Åh, åh, åh!! Det här är en träningsform jag absolut vill testa! "Air drum workout", där du gör i princip vad det låter som, spelar luft-trummor i samband med lite pilates och yogaövningar. Ser ju både galet tufft och roligt ut, eller hur? 😃 Måste ta reda på om detta är något man kan träna i Sverige, och i så fall vart?!


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sen fick hem ett helt gäng med böcker. Det var en kollega på killens jobb som hade hittat en påse full med böcker i sin trappuppgång, som han tog med till jobbet för dom som ville ha. Turligt nog för mig inte många bokälskare på det jobbet, så älsklingen tog med alla till mig! 😁 Jag tänkte nu dock att varför gör inte jag samma sak? Jag läser ändå bara en bok en gång, och sen ligger dom bara och skräpar. Jag ska stoppa ner alla lästa böcker i en påse och sen lägga ut dem i trapphuset. Kanske någon annan blir lika lycklig som jag blev när jag fick dem! 😃 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Godmorgon lördag.💗 Valborg idag dessutom! Jag är lite tveksam på vad jag ska göra ikväll..stanna hemma och mysa med killen bara, eller gå ut och dansa nykter? Att gå ut och dansa känns mest lockande just nu, men det kommer va såååå proppat med folk! Känns som det kommer bli 3 timmars kö och sen stå på ett dansgolv utan att kunna röra på sig. 😒 Vad ska ni hitta på?

Jag skulle även vilja passa på att fråga er Göteborgare om det är någon av er som gått och klippt er på Salong Lyxförpackning?? Jag bokade nämligen en tid där igår, men bemötandet jag fick på telefon var ju katastrofal! Först och främst när hon svarade sa hon bara "Hallå..?" Jag blev ju osäker på om jag hade ringt rätt ens. Och hon lät sååå tjurig, uttråkad på livet och bara allmänt bitchig. Hon tog inte ens mitt namn när jag bokade in tiden. 😳
Att hon är hemsk på att bemöta kunder betyder ju inte automatiskt att hon är dålig på att fixa hår, men man blir ju lite orolig, så...är det någon av er som känner till det stället och kan säga om det är bra eller ej? 😁 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag fick lite energi tillslut, woohoo!! 😃 Så synd att klockan hann bli så mycket, och att killen dessutom ska jobba imorgon, så han lär inte kunna sitta uppe för länge och hålla mig sällskap. I värsta fall går jag väl och lägger mig snart ändå, jag som kan somna på beställning typ.😉

Satte mig och ritade lite förut när energikicken kom! Återigen någon typ av fantasidjur, haha! En dinodog?? Jag svär jag borde börja göra bilder till barnböcker eller något. Önskar jag kunde vara lika duktig på att rita mer "verkliga" bilder eller vad man ska säga, men man kan ju inte vara bra på allt. 😊 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Fredag kväll men jag är inte pepp någonstans!! Inte för att jag har några direkta planer, men jag känner mig så off! Känt det hela eftermiddagen faktiskt, till och med när jag var på gymmet. Jag körde igenom mitt pass men det var inget GO, ingen mental energi...nästan tråkigt. 😱 Nej, nu gick jag över gränsen. Gymmet är aldrig tråkigt. Kan inte bli tråkigt, förutom när det är så mycket folk att man inte kan göra någonting. 😒

Nä men som sagt, jag är helt off. Försöker få upp min energi lite med brustabletten prestation. Även om jag som sagt inte ska göra något speciellt idag känner jag att jag vill få upp min mentala energi. Så segt att vara såhär. Wiiih...!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Wyclef Jean ft. Sasha Mari- My girl
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Om ni känner för att känna er lite förlorade i stunden kan jag rekommendera att se den här videon på världens högsta vattenfall. Så vackert!! 😍 Jag blev nästan lite paralyserad när jag såg den, och även om jag är grymt höjdrädd skulle jag faktiskt vilja vara där. Tänk att stå där på toppen och höra det forsande ljudet, eller att klättra upp för bergsväggen och ha fallet bredvid sig. Skulle aldrig faktiskt våga göra det på riktigt, jag menar, jag blev rädd för en vägg på bara några få meter, men OM jag hade vågat! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

​Ååhh, äntligen har månadens hälsobox kommit! Som jag längtat!! 😍 Jag kan faktiskt säga att jag ser mer fram emot den här boxen än Glossybox. Så härliga grejer! Den här månaden kom det en liten påse nötter, två raw bars, musli, en sportdryck, frömix för att göra fröbröd samt två gummiband. Alltså! 💗 Alla så bra grejer! Just gummiband har jag faktiskt funderat på att köpa, men har aldrig kommit till skott. Det är en sån där sak som är bra att ha hemma, framför allt om man råkar skada sig och behöver utföra rehab-övningar. Gummiband är bäst för det! 👌


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

​Skoldagen idag avslutades med en ganska rolig lektion, etik, där det blev en stor diskussion om manligt och kvinnligt. Är det manligt med stora muskler? Jag vet ärligt talat inte vad jag ska svara på den...en del av mig tycker ja, det är det, men det betyder ju inte att en man är mindre manlig för att han inte har stora muskler. Om man tänker tvärtom...är mindre muskler kvinnligt? Nej. En kvinna är inte mindre kvinnlig bara för att hon har muskler. Däremot kan jag tycka att kvinnliga bodybuilders, dom ser manliga ut. Det blir lite krock där. För om en kvinnlig bodybuilder ser manlig ut, då måste väl en tanig man se kvinnlig ut? Eller??? Väldigt svårt ämne!! Vad tänker ni?? 

Nej, jag har inga stora muskler, haha kände bara att jag ville visa upp dom små biceps jag har. 😉 Medan ni funderar på den frågan ska jag ta och träna lite, JAVISST!!! Jag känner mig frisk nog. Dock inget styrkepass idag. Jag kör på cardio hemma istället, så jag lätt kan stoppa om det blir för mycket. Man ska alltid vara extra försiktig såhär när man precis varit sjuk. 😉


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Pendulum- Crush
Xoxo, Sandora

Likes

Comments