Header

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Kom hem...

" Idag är ingen bra dag. Min stora kisse Kalle är borta. Jag släppte ut han igår eftermiddag, och han har inte kommit hem igen sen dess. Had…"

Throwback!

" Idag tar jag ledigt. Ingen träning, inget gym. Idag tar jag en dag åt att ägna mig åt annat, som att måla och bara ta hand om mig själv. M…"

Kom till vårt Fitness party!

" Hemma igen efter en fartfylld och rolig dag med mycket skratt, härliga människor och ett gött träningspass. Det börjar rulla på mer och me…"

Contains affiliate links

Mitt humör idag försvann ganska snabbt när jag blev påmind om att det är ju fanimej fredag! Fredag, och jag måste lägga mig typ nu inför jobb imorgon. Alternativt att jag stannar uppe en stund och klagar hela dagen imorgon över hur trött jag är. Tror jag går med alternativ ett va? 😉
Försökt få bort tankarna om detta genom att kolla runt på stora rean Spartoo.se har, upp till 70% rabatt! 😍 Och dom har ju så mycket snyggt! Det var där jag köpte min handväska sist. 😊 Här nere är några av mina favoriter bland kläder och skor som jag hann kolla in!

Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha!! Den här mannen var ju kung!! 😂 Klart som fan att man borde få använda toaletten när det behövs!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag fick hem ett paket idag, igen! Fast denna gång var det inget jag hade beställt... det var en liten present från min pappa och hans fru. Först och främst, låt mig klargöra att min pappa är väldigt speciell. Han handlar på loppis varje dag, hans hem ser ut som en prylfabrik och hans stil är...udda. Jag säger inte det som något negativt! Presenten jag fick, helt random, var alltså småplock från loppis så klart... det hade jag räknat med från början när dom sa att dom ville skicka något till mig. 😂 Bland annat fanns det en liten klocka...ganska söt faktiskt fast ja, inte riktigt min stil kanske. Sen en liten ask som jag inte alls vet vad ja ska ha den till. Vem vet, kanske jag hittar på nåt? Fick även med en sån där, vad heter det nu...? En liten flaska att ha sprit i, haha!! Alltså, varför? Detta är så pappa! 😂 Sist men inte minst en parfym, och det är en riktig parfym... inget Eau de toilette. Tråkigt nog är inte doften något för mig. Den passar lite äldre. Tanken var fin i alla fall!! 💗 Fortfarande ledsen över den förra parfymen jag fick av dem, för den luktade faktiskt riktigt gott!

Ska ta och ringa och tacka nu. Paket är ju alltid paket, oavsett... så kul att dom ville ge mig något. 😜


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Sicken start på dagen. Jobbet ringde och sa att jag måste komma in direkt och fylla i lite papper, för att sen när jag sitter och väntar på spårvagnen få veta att jag inte alls behöver komma in, utan kan vänta till helgen. Suck! Nåja, jag är vaken i alla fall. 😉 Jag har ju vänt på dygnet, så det här var lika bra... nu kan jag vara vaken hela dagen och förhoppningsvis vara bra trött ikväll så jag kan somna i tid. 😊

Jag har börjat få blåmärken lite här och var på kroppen, och jag har ingen aning om vart dom kommer ifrån! Eller, jag anar väl att det är Amad som busat lite för hårt med mig, men han vill inte erkänna det själv.. Kvinnomisshandel! 😉 Nej, skämtåsido... kan ju vara något annat faktiskt. Det roliga är att han har också fått blåmärken på överarmen, precis som jag. Något mystiskt är på gång...... kanske det kryper fram små möss på natten som sitter och boxar på oss, vad vet jag?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vonnegutt- Too close
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Detta var ju bara för kul!! 😂 Personer som får testa olika sexleksaker, bara det att dom inte vet att det är just sexleksaker...istället tror dom att det är skönhetsprodukter! Men jag förstår inte att man inte ser vad det är för något?! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Alla människor är ju bra på olika saker, så jag kan inte säga direkt att det finns någon person som jag tycker är smartast... Annelie är exempelvis en människa jag vänder mig till när det kommer till sjukdomar eller liknande. Hon är nämligen undersköterska och rätt duktig på sånt. 😉 När det kommer till studier vänder jag mig nog helst till mina två äldsta systrar, varav ena är lärare. Fast okej, om jag måste välja någon...får jag välja två? Min svåger Janne och Amad. Det är två personer i mitt liv som är väldigt allmänbildade, och som kan lite om mycket. Fast sen har ju dom också sina specialiteter. Amad har datorer och spel, Janne har matlagning! 😌 Men nu börjar jag ju fråga mig själv...vad har jag för specialitet? Vad är jag lite extra duktig på? Många skulle nog säga träning, men är jag verkligen det, eller är det bara ett intresse jag har? Bara för att det är ett intresse betyder det inte att man måste vara duktig på det. Jag VILL däremot lära mig mer om det. Jag VILL bli en förebild för många när det kommer till träning och hälsa. 😊


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Stressen har börjat avta nu känner jag. Jag behövde verkligen dessa dagar. Har en till vilodag imorgon, men sen är det jobb hela helgen. På ett sätt ganska skönt, men klart hemma är ju alltid bäst. 😊
Idag tog jag mig till gymmet, körde rygg, biceps och axlar. Fokuserade ganska ordentligt på just baksida axlar idag, då jag har varit rätt dålig på det senaste tiden. Det har lett till framåt roterade axlar, som i sin tur har gett mig smärta. Turligt nog är det ganska lätt att träna bort detta och stabilisera! 😃 Om ni har samma problem som mig så är bland annat dessa övningar bra att göra. Good luck! 😘 Glöm inte bort att stretcha bröstmusklerna också! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Drama/Romantik från 2015

Det här är en riktig kliché-rulle... mycket romantik, så om man gillar det ska man se denna! Det är samma producent som gjorde "The fault in our stars", och samma författare som till "The notebook" och "Dear John". 😊 Filmen handlar om tjurridaren Luke Collins som vill göra comeback och satsa hela sitt liv på detta, samt om studenten Sophia som planerat att flytta till New York för att fullfölja sina drömmar inom konst. Dessa två möts och dom inleder ett förhållande som sätter dem på många prövningar då dom kommer från två helt olika världar. Dom räddar en kväll livet på en gammal man, och Sophia besöker denne man regelbundet som berättar om sitt livs kärlek, och alla prövningar dom två sattes inför.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

The Enemy- Magic
Xoxo, Sandora

Likes

Comments