Header

Just smile and wave, girls...

" Goodmorning peeps! Eller morning i alla fall...den kunde ju ha varit bättre om jag hade fått sova mer. Vad är det som händer med mig egent…"

: ( : - You Decide

" Ingen träning idag och jag hinner inte ens ta mig till gymmet alls då jag har ett annat ärende att göra. Det är alltid något på gång nu fö…"

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Tredje natten på raken som jag jobbar, och jag känner mig pigg?! Jag har börjat vänja mig med andra ord. Goodie!! 😊 Sen kanske jag vågar gissa på att det handlar om att jag inte stoppat i mig en massa skit under dessa nätter? Man gör ju lätt det...bara för att man ska hålla sig vaken. Det är nästan så jag till och med skulle orka med ett träningspass nu. Kanske kan köra lite när jag är där. Lägga mig på mattan och köra lite abs. 😉 Fast vem vet, kanske all min energi tar slut när jag väl kommit dit. För säkerhetens skull tänker jag nog hälla i mig en kopp kaffe och bara chilla i någon timma... ahhh... idag kan vi säga, life is good!


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer sockerpolisen igen! 😉 Tänkte jag skulle komma med en liten enkel förklaring till hur socker är uppbyggt, och just varför det inte är bra för kroppen.

Socker består av två molekyler. Glukos och fruktos. Det känner säkert dom flesta igen. Glukos är bra för oss. Det behöver vi för energi. Glukos tas upp av hela kroppen, hjärnan, musklerna etc... Fruktos däremot är den stora boven i dramat. Fruktos kan ENDAST vår lever ta upp, och av det tillverkas fett. Levern blir överbelastad. Socker, fruktos orsakar inte bara fetma utan skadar även bland annat din lever. Forskare jämför fruktos med alkohol, då dom två skadar levern på samma sätt. Den enda gång du kan använda dig av fruktos eller alkohol som energikälla är när du svälter eller precis sprungit ett maraton. Då är det okej för kroppen att använda sig av det. (Dock självklart ingen uppmuntran till att hälla i sig vodka efter ett maratonlopp.)

Så går vi över till kolhydrater. Hjärnan behöver väl kolhydrater...? Nej. Hjärnan behöver glukos. Och vad många inte vet är att kroppen själv, levern, tillverkar glukos från proteiner och fett. Den processen kallas för glukoneogenes. Så när du slutar använda dig av kolhydrater som energi, kommer din kropp att använda sig av det lagrade fettet som energikälla istället.
Kolhydrater höjer ditt blodsocker, vilket gör att mer insulin frigörs. Insulin hjälper blocksocker att komma in i cellerna där dom förbränns till energi. Högt insulin omvandlar dock blodsocker till fett. Det blockerar din fettförbränning, och främjar istället fettinlagring. Sammanfattat....skippa socker. Skippa kolhydrater. Du behöver det inte.

Hoppas ni förstod något utav detta!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Grattis mamma på mors dag, var du än befinner dig. Din parfym doftar nu på min handled, och tanken vid din vackra röst ger mig ett leende på läpparna. 😊 Jag saknar dig så otroligt mycket. Hade jag kunnat skulle jag komma till dig med choklad, cola och lördagskorv...dina tre favoriter. ❤ Vackraste kvinnan som gått på denna jord. Trodde jag skulle kunna uttrycka min kärlek och saknad mer än såhär, men jag känner mig ganska mållös. En bild säger mer än tusen ord ändå. ❤


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

David Guetta ft. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack- Hey mama (Noodles remix)

​Obs! Sökte efter denna version på youtube, men hittade bara långsamma versioner, trots att det står att det är samma remix. 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Med PMS och allt var jag på väg att köpa en massa onyttigheter till kvällen, men jag lyckades hålla fingrarna i styr. Lördagens kvällsmys består av nötter, körsbärstomater, banan och aloe vera. 😊 Yummie!!
Har även en värmekudde på magen för mensvärken... Även humöret börjar svikta känner jag. Lite orolig att tårar kommer börja sippra fram under natten. Just nu vill jag bara att min kurd ska komma hem nu och krama om mig.

Det är helt okej för folket att tycka lite synd om mig! 😉 Helt okej! Jag bara säger...

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

​Det blev inte så lyckad sömn som jag hade hoppats på. Vaknade till ett antal gånger och fick svårt att somna om. Sen mitt i allt kom världens jävla mensvärk också. Tack för den liksom! Jag får sitta med en vetekudde inatt och tycka synd om mig själv. 😉

Sitter och kollar runt lite på nätet efter svart salt, eller kala namak som det egentligen heter. Det är ett indiskt specialsalt som har en smak och lukt av ägg. Jag fick faktiskt både lukta och smaka på det igår, och det är verkligen sant... ägg!! Det här saltet ska ha många fördelar, bland annat vara bra för matsmältningen och dämpa både smärta och uppblåsthet. Som jag har förstått är det inget salt du blandar i maten som vanligt, du ska bara ha den på toppen på exempelvis en sallad, fruktsallad (jag vet det låter skitskumt), eller tipset som jag fick igår...blanda en nypa i ett glas sprite?! Fast det var mer om man hade ont i magen. 

Vad tror ni? Värt att testa? Man kan få 100 g för bara 20 kr på Den här sidan!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

​Men hur fina kollegor har inte jag på jobbet då?! 😊 Jag hade suttit ganska konstigt under natten så hade riktigt ont i nacken imorse, och jag fick mig en nackmassage! 😍 En ordentlig en också, så nu känner jag inte av någon smärta alls. Tack!! 💗 Inatt får jag se till att sitta ordentligt så jag slipper få ont igen. 

Nu ska jag gå och lägga mig och sooova... Känner mig inte sådär utslagen som jag brukar göra efter nattpass. Faktiskt varit relativt pigg hela natten. Men jag måste om jag ska klara av ett pass till. Mysigt regnväder ute, så jag lär somna snabbt ändå, till ljudet av regndroppar smattrandes mot fönstret. 😃 Finns det något bättre?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Rita Ora- Poison
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Tänk om det fanns ett piller man kunde ta så fort man blev ledsen eller på dåligt humör. Eller ännu bättre...någonting helt naturligt, och som inte var skadligt för kroppen. Dom säger ju att choklad blir man glad av, men jag pratar om något som gör dig lycklig på riktigt! Dessutom, hur många tjejer får inte ångest efter den där chokladkakan? Jag menar något som får dig att glömma bort dina problem direkt, något som får dig att se allt från den ljusa sidan.
Inte för att jag är i behov av det just nu, men jag satt och funderade över det förut... Tänk om.

Vad finns det man kan göra då för att verkligen bli glad när man känner sig ledsen? Jag kan bara tänka på en sak...och det är att umgås med en viss människa. Men det är egentligen ingen bra sak, för då blev jag plötsligt beroende av någon annan. Hur ska man hålla sig lycklig när/om den personen försvinner?

Xoxo, Sandora

Likes

Comments