Header

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Kom hem...

" Idag är ingen bra dag. Min stora kisse Kalle är borta. Jag släppte ut han igår eftermiddag, och han har inte kommit hem igen sen dess. Had…"

Throwback!

" Idag tar jag ledigt. Ingen träning, inget gym. Idag tar jag en dag åt att ägna mig åt annat, som att måla och bara ta hand om mig själv. M…"

Jag tipsade tidigare om en sida som säljer sexleksaker, och här kommer ännu ett tips. Ni måste tro att jag är något slags sexfreak... vilket jag också kanske är? 😉 Eller...? Förvirrande...I know... 😳

Sidan jag tänkte tipsa om idag är Mshop , som förut hette Martinshop. Kanske någon som känner igen? Dom är nämligen störst i Sverige på just sexleksaker. Dom har butik här i Göteborg, på Andra Långgatan, som ska ha kanske den högsta designgraden i Europa. Så om man vill komma lite närmre leksakerna innan man köper dem kan man ju ta sig dit. 😊 Dessutom har dom nu en grouponkampanj jag tycker ni kan kika lite närmare på. Det gäller en värdecheck på 500kr, men ni betalar endast 249kr. Hur bra? 💗 Läs mer om kampanjen HÄR !

 

Sponsrat inlägg.​

Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Don Omar- Guya Guya (Beat life projekt remix club version)
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Sitter och väntar på spårvagnen som ska ta mig hem från gymmet just nu. Ja, såhär mitt i natten! 😉 Så går det om man sovit nästan hela dagen. Måste ändå vända på dygnet igen då det är nattjobb i veckan. 👍

Typ såhär såg det ut på gymmet nu när jag kom dit. Kaos!! Saker överallt. Är det så svårt att plocka undan efter sig? På dagarna är dom duktiga när det är personal där som har koll, men sen släpper dom allt! Lite som barn...

Blev även en liten träningsselfie! 😊 Det tar sig!!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hur coolt verkar inte det här då? 😃 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vad gillar ni min nya header? 😃 Hon tjejen som brukar fixa header åt mig gjorde denna utan att jag ens bad om det. Hur snällt?! Hon såg en bild som jag hade lagt upp, gillade den och började fixa med den. Jag fick med andra ord en riktigt kul överraskning igårkväll! Jag är hur nöjd som helst. 😊 Tack så mycket!! 💗 

Vad gör ni denna måndag förresten? Jag är ledig från jobbet och njuter till fullo. Regnväder idag igen men det stoppar inte mig från att vara lycklig. Ska ändå bara ta det lugnt hemma och sen träna lite senare. Soligt får det vara när jag jobbar istället! 😉


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Well I'm a lover not a fighter
So I kiss that girl and say goodbye now
Cause I came for kicks not for arguments
No woah oh oh
'Cause I'm a lover not a fighter

Tinie Tempah ft Labrinth- Lover not a fighter
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Oh my god... jag kan inte fatta att jag är hemma!!! Lord, have mercy on my soul! 😂 Det första jag gjorde när jag kom hem var att plocka fram chipspåsen. För att jag kan! Och för att jag fucking förtjänar det! 👊 Men det är lugnt. En av promenaderna (ja, det regnade inte så mycket trots allt, så det blev promenader) blev till en joggingtur istället. Träna och jobba samtidigt, varför inte? 😃 Herregud, vad jag vräker i mig dom här chipsen! Tar till och med små pauser här i skrivandes för att stoppa in chips i käften! 😍


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det är inte bara kaffe som kan få mig på bra humör. Makeup kan göra så mycket! Att få fixa sig på morgonen är en höjdpunkt. 😊 Jag älskar det!! Att man kan fixa sig olika varje dag, som att välja outfit. ❤️ Ytligt kanske, men det gör mig glad och det är allt jag bryr mig om.
Igår blev det ganska en ganska naturlig look, men idag kör vi lite boof! Med det menar jag lite mer bold, dramatiskt. 😉

Nu väntar 11 timmars jobb. Ha en bra dag alla! 💋

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Har inte fått i mig mitt kaffe än, så kan ju förvarna om att detta inlägg kommer bli negativt laddat. 

Vad är det här?! Varför ska det vara ösregn just idag?! VARFÖR?!! Detta innebär att det inte kommer bli några promenader på jobbet idag, utan vi kommer istället i princip dö i soffan, eller försöka hitta på något annat inomhus. Missförstå mig rätt...jag älskar att dö i soffan...bland det bästa som finns, speciellt när man är såhär trött som jag är idag, men jag vill dö i MIN soffa. Inte på jobbet, där jag måste vara beredd att springa upp om det är något. Det finns inte så många andra grejer att göra där heller, förutom att städa och fixa i ordning, men det är inget som tar 11 timmar. BLÄ!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jason Derulo- Zipper
Xoxo, Sandora

Likes

Comments