Header

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Blått och guld går alltid ihop! Så galet snyggt! Jag tycker att ett smycket med dom färgerna kan få vilken outfit som helst att se mer lyxig ut. 😊 Här är några jag föll för! 

Klicka på bilderna för att komma direkt till shoppen!​

Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, om man känner att man behöver göra sådär, då är man ju inte i rätt förhållande! HAHAHA!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Nej, det är inte min rädsla för spindlar. Jag är så jävla rädd för dem att jag inte ens önskar det var tvärtom. Man SKA vara rädd för dem!! Man ska inte vilja komma i närheten av dem!

Det är höjdskräcken jag skulle vilja bli av med. Den där känslan när man kör bil och kommer till en hög bro. Jag skojar inte när jag säger att jag alltid sjunker ner i sätet så djupt jag kan i såna situationer, sådär så att jag precis ser vägen och känner att jag fortfarande kan ha kontroll på bilen.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Afrojack- Mexico
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Kaffe ska väl vara bra att ha i håret eller? Inledde denna dag men en kaffedusch i sängen. Så går det om man lämnar en kopp kaffe i fönstret ovanför sängen och sen brottas. Kaffet var från igår som tur var. Inga brännskador! 👍
När jag sen väl stod böjd över badkaret och sköljde håret försökte han ge igen efter mitt lilla bus med vatten i ansiktet. Vad tror ni han kommer med?! En stor kastrull fylld med kallt vatten! 😶 Men så bra som jag är missade han, då jag upptäckte honom i tid och gömde mig bakom duschdraperiet. 😉 MOAHAHA!!

Kudden klarade sig inte så bra...


Xoxo, Sandora
  • Vardag
  • 54 Readers

Likes

Comments

Lite sent ute med rött kanske, nu när julen är över, eller? 😉 Jag tänker...nej! Alla färger funkar året om! Några riktigt snygga röda högklackade som jag spanat in. Pleeease, give meee!!

Klicka på bilderna för att komma direkt till shoppen!

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vet inte om jag tycker det här är elakt eller bara överdrivet gulligt, haha? Man ljuger ju för pojken...fast samtidigt är det ju en bra lögn, för att han kanske ska kunna behålla barnasinnet. Inte många barn som gör det idag.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Längesen jag fixade mina naglar, men idag skedde det! 😊 Kanske inte ska göra något speciellt på nyår, men nog fan kan man fixa sig lite extra för det. Blev svart dripdrop med lite grönt glitter 👏

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hur stor del av folket tänker ha som nyårslöfte att komma i form...igen? Sluta med det. Det är för diffust...menar vad innebär det att komma i form? Sätt istället upp ett mer kristallklart mål, att gå ner ett visst antal kilo, komma i dom där snygga byxorna. Ha som mål att göra träningen stor del av din livsstil. Bli en inspiration för många andra. Tänk känslan att gå på stranden med dom där magmusklerna, den där fasta rumpan och dom snyggt formade låren...lyckorus till tusen!!!!

Tips: Ändra skärmsläckaren på mobilen till någon träningsmotiverande bild. På så vis tappar ni inte bort er i vardagen och allt annat omkring. Ni blir påminda om målet varje dag. 😊

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

I got my hands up screaming
Got my hands up screaming
Don't shoot love, baby
Don't shoot love
Don't shoot love, baby

Maroon 5- Shoot love
Xoxo, Sandora

Likes

Comments