Header

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"


Det finns en öl som smakar choklad, jordnötssmör och banan.

Ja vad ska jag säga? Jag vill smaka! Jag dricker normalt inte öl men det där känns ju bara som ett måste. Flaskorna är till och med rosa! ROSA!!

Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha det här har hänt mig så många gånger ute !

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men, håll tummarna för att jag blir sjuk nu. Kände ju mig helt frisk igår, så planerade in träning idag. En stund innan det var dags att pusha så kom den där känslan igen...hängig...halsont...allmänt konstig i kroppen. Vafan!! Min kropp kan inte bestämma sig verkar det som! Tog mig igenom träningen ändå, kanske det bryter ut ordentligt nu. Man kan ju alltid hoppas! 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

När en kompis är ledsen gör man allt man kan för att muntra upp och stödja. I slutändan är det bara vännerna man har oftast. Idag är det min tur att stötta Annelie. Köpte lite choklad och cola, för att det är något man måste ha när man är ledsen. Badsalt för att hon förtjänar lite avslappning, och en bok just för att hon älskar att läsa och för att hon ska kunna försvinna från verkligheten en stund. Jag älskar dig! ❤
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det sägs att varmt vatten fryser snabbare än kallt, men stämmer det? Det beror på om vattnet innehåller föroreningar eller spårämnen, då dessa gör att vattnet får en lägre fryspunkt. När man värmer upp vatten försvinner många av dessa ämnen och tadaa... det varma vattnet fryser först. 😊

Säkert inget man kommer ha användning av, men kul att veta ändå!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Så jag bestämde mig för att lära mig äta mörk choklad. Det ser ju så galet gott ut på förpackningarna!! Trodde dock jag skulle behöva pinas igenom dom första bitarna men det var ju fan gott! 😶


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hmm... Jag mår mycket bättre idag. Är så sugen på att träna men tveksam på om jag verkligen vågar. Kan vara att det fortfarande ligger under ytan, och sen pang blir jag dyngsjuk istället. Det är väl så det brukar vara?
För tillfället sitter jag uttråkad i soffan tillsammans med Messi. Rastlös men ändå ingen lust att göra något. Jag hatar när det blir såhär...jag får lust att äta då bara. Verkligen vräka i mig en massa skit, bara för att jag inte har något att göra.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments