Header

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Kom hem...

" Idag är ingen bra dag. Min stora kisse Kalle är borta. Jag släppte ut han igår eftermiddag, och han har inte kommit hem igen sen dess. Had…"

Throwback!

" Idag tar jag ledigt. Ingen träning, inget gym. Idag tar jag en dag åt att ägna mig åt annat, som att måla och bara ta hand om mig själv. M…"

Kom till vårt Fitness party!

" Hemma igen efter en fartfylld och rolig dag med mycket skratt, härliga människor och ett gött träningspass. Det börjar rulla på mer och me…"

Äntligen utvilad!

" Åh, inatt har jag sovit som en riktig queen!! 😍 Fantastiskt verkligen, första gången på en vecka jag vaknar och känner mig utvilad. Jag h…"


Det finns en öl som smakar choklad, jordnötssmör och banan.

Ja vad ska jag säga? Jag vill smaka! Jag dricker normalt inte öl men det där känns ju bara som ett måste. Flaskorna är till och med rosa! ROSA!!

Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha det här har hänt mig så många gånger ute !

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men, håll tummarna för att jag blir sjuk nu. Kände ju mig helt frisk igår, så planerade in träning idag. En stund innan det var dags att pusha så kom den där känslan igen...hängig...halsont...allmänt konstig i kroppen. Vafan!! Min kropp kan inte bestämma sig verkar det som! Tog mig igenom träningen ändå, kanske det bryter ut ordentligt nu. Man kan ju alltid hoppas! 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

När en kompis är ledsen gör man allt man kan för att muntra upp och stödja. I slutändan är det bara vännerna man har oftast. Idag är det min tur att stötta Annelie. Köpte lite choklad och cola, för att det är något man måste ha när man är ledsen. Badsalt för att hon förtjänar lite avslappning, och en bok just för att hon älskar att läsa och för att hon ska kunna försvinna från verkligheten en stund. Jag älskar dig! ❤
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Chamillionaire- Don't shoot

  


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det sägs att varmt vatten fryser snabbare än kallt, men stämmer det? Det beror på om vattnet innehåller föroreningar eller spårämnen, då dessa gör att vattnet får en lägre fryspunkt. När man värmer upp vatten försvinner många av dessa ämnen och tadaa... det varma vattnet fryser först. 😊

Säkert inget man kommer ha användning av, men kul att veta ändå!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Så jag bestämde mig för att lära mig äta mörk choklad. Det ser ju så galet gott ut på förpackningarna!! Trodde dock jag skulle behöva pinas igenom dom första bitarna men det var ju fan gott! 😶


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hmm... Jag mår mycket bättre idag. Är så sugen på att träna men tveksam på om jag verkligen vågar. Kan vara att det fortfarande ligger under ytan, och sen pang blir jag dyngsjuk istället. Det är väl så det brukar vara?
För tillfället sitter jag uttråkad i soffan tillsammans med Messi. Rastlös men ändå ingen lust att göra något. Jag hatar när det blir såhär...jag får lust att äta då bara. Verkligen vräka i mig en massa skit, bara för att jag inte har något att göra.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

T.O.K.- Goldmine


Xoxo, Sandora

Likes

Comments