Header

He is the cutest!

" Ibland är min sambo den gulligaste! Jag stod och lagade mat, och han klev in med en liten present till mig, nämligen ett halsband med text…"

Veckans planer

" Återställd efter helgens bravader, och redo för en ny vecka! 👊 Inledde min vecka med ett benpass, med andra ord på allra bästa sätt! Some…"

Hello winterland

" Gårkvällen...Epic!!! Jag hade verkligen sååå roligt! Dansade hela kvällen, drack liiiite för många drinkar och skrattade massor. 😍 Idag m…"

Svar på tal: jag har inte ett hjärta av sten

" Jag fick igår en kommentar om mitt inlägg angående händelsen i norra Irak, att det var synd att jag inte sände tankar till dom drabbade i …"

Snart studsar vi

" Det är lördag och jag unnar mig en Nocco innan mitt cardiopass. Jag har försökt begränsa mig själv lite smått med Noccodryckerna, och unna…"

Time to embrace our beauty

" Vet ni vad vi gör för sällan? Vi ägnar allt för lite tid åt att uppskatta våra vackra jag. Som vissa av er kanske vet har jag en historia …"

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Friyay feeling!

" Öwwh nööwh... jag börjar bli sjuk! Eller det kändes så när jag vaknade i alla fall. Jag är dock inte förvånad, för jag har legat stilla i …"

Kärlek till dom drabbade

" Som säkert många har hört har det skett en jordbävning i norra Irak. Många som skadats och många som omkommit. Bland annat drabbades den b…"

Nu har jag provat makrill i tomatsås. Har hört från så många om hur gott det är på macka, och jag kan säga såhär...Min första tanke när jag luktade på den var kattmat i tomatsås. Ser ju ut som det också... Men okej, det smakade inte likadant. Helt okej faktiskt, men jag föredrar fortfarande tonfisk. 


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Där brast det. Jag har inte gråtit på flera dagar. Har känt ett tryck i mig, en saknad, en sorg, en undran om det verkligen är meningen att gå upp på morgonen. Har lärt mig dölja det mycket bättre än förut. Jag biter ihop. Vill så ofta bara falla ihop, gråta och skrika. Jag gör det inombords i tystnad. Vissa stunder handlar det bara om saknad, andra stunder kommer det som ett slag i ansiktet, och sen är det dom stunderna då jag inte accepterar att det är som det är. 
Har kommit på mig själv med att stirra väldigt mycket ut genom fönstret. Jag tittar på skogen...gräset...naturen...för det påminner mig om min lilla älskling. En del av mig hoppas att han ska krypa ut från en buske oskadd... men jag fantiserar också om att han springer omkring där på gräsmattan och jagar insekter, även nu när han är död, att hans ande gör det. Jag kommer på mig själv med att vilja springa ut i skogen och leta efter honom. 

Det var en avslappningslåt som fick mig att bryta ihop. Jag älskar den låten...för den är så...mäktig. Den går nästan likadant genom hela, men det gör liksom inget. Jag hade svårt att lyssna på den för några få månader sen, då den påminde mig om mamma. Tillslut lyckades jag lyssna på den utan att börja gråta, tills idag. Nu påminner den mig om både Imsie och mamma. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Men hur söt får man vara då?! 😂

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Och där har jag vänt på dygnet totalt. Var hemma hos Annelie igår och kom inte hem förrän vid två kanske? La mig sen framför en film så blev ingen sömn förrän vid fyra. Vill sova mer nu egentligen men måste försöka hålla mig vaken så jag kanske kan somna vid någon vettig tid ikväll. Men fy, jag känner mig bakis...inget fan av den här känslan alls. Det var så skönt när man hade rutiner. Någon som vill ta över en stund?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ibland kommer det stunder då jag önskar att jag hade en storebror. Har tre storasystrar, men att ha en storebror också skulle ju vara helt underbart! Jag vet inte riktigt varför egentligen... en överbeskyddande brorsa som måste godkänna mina pojkvänner, och sen hotar med att slå skiten ur dem om dom sårar mig. HAHA! Är det inte så det fungerar??


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag trodde att jag var dålig på fickparkering...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Min äldsta syster kom för ett par dagar sen förbi med en massa gamla foton. Min första tanke var något i stil med, "Åhnej, ja ska bränna sönder allt!". Men vissa bilder förvånade mig faktiskt. Jag har haft en sån förvrängd bild av mig själv i så många år. Jag såg visst inte så hemsk ut som jag alltid trodde. Visst, jag var översminkad ett bra tag, men det var ju den åldern och för mig handlade allt om att försöka dölja mitt naturliga utseende. 

Dom här bilderna får mig att fundera över om jag inte ska ta och skaffa mig lugg igen trots allt? 
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Minst sagt en underlig morgon. Drömde riktigt otäckt, att jag hade en demon i mig, och en kompis skulle hjälpa mig driva ut den. Det var så verkligt. Jag/demonen, började typ skratta elakt åt henne och kalla henne en massa saker, ni vet som på film. Jag kände mig så ondsint, elak och skadeglad, men jag var samtidigt sååå rädd... det var verkligen som att jag var demonen samtidigt som att jag satt bakom och bara tittade på. Hemskt!! Lyckades dock väcka mig själv tillslut, genom att göra något muppigt ljud. "Hhwwääää!!!" Riktigt nasalt, haha!! Låg sen och skrattade åt mig själv i någon kvart innan jag lyckades somna om igen. 
Vaknade sen igen två timmar senare av något ljud utanför fönstret. Visade sig vara en skata som satt på fönsterbrädet och knackade, och Kalle stod på bakbenen med ögon som tefat. 😜


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jag har bestämt mig inget drama
Känns svårt att släppa men jag vet det måste till
Jag kan klara
Att se igenom mitt spel
bestämt mig inget drama
Känns svårt att släppa men jag vet det måste till
Jag kan klara
Att syna mitt eget system

Syster sol- Drama


Xoxo, Sandora

Likes

Comments