Header

Veckans planer

" Återställd efter helgens bravader, och redo för en ny vecka! 👊 Inledde min vecka med ett benpass, med andra ord på allra bästa sätt! Some…"

Hello winterland

" Gårkvällen...Epic!!! Jag hade verkligen sååå roligt! Dansade hela kvällen, drack liiiite för många drinkar och skrattade massor. 😍 Idag m…"

Svar på tal: jag har inte ett hjärta av sten

" Jag fick igår en kommentar om mitt inlägg angående händelsen i norra Irak, att det var synd att jag inte sände tankar till dom drabbade i …"

Snart studsar vi

" Det är lördag och jag unnar mig en Nocco innan mitt cardiopass. Jag har försökt begränsa mig själv lite smått med Noccodryckerna, och unna…"

Time to embrace our beauty

" Vet ni vad vi gör för sällan? Vi ägnar allt för lite tid åt att uppskatta våra vackra jag. Som vissa av er kanske vet har jag en historia …"

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Friyay feeling!

" Öwwh nööwh... jag börjar bli sjuk! Eller det kändes så när jag vaknade i alla fall. Jag är dock inte förvånad, för jag har legat stilla i …"

Kärlek till dom drabbade

" Som säkert många har hört har det skett en jordbävning i norra Irak. Många som skadats och många som omkommit. Bland annat drabbades den b…"

Upphängd och klar

" Färdigmålat för idag! Nu är lejontavlan klar och hänger i hallen. Dock skulle jag vilja få in den i vardagsrummet då den passar bäst där, …"

Och tacos blev det!! Ja men visst...ibland kan jag det där med att flirta åt mig god mat. Döööögott! Blev lite för mycket dock. Brukar bli så med tacos, tyvärr. Kan ju knappt röra mig! Och senare blir det vattenmelon också. Rena lyxen! Kommer rulla fram efter allt.😄


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

BAAAAHAHAHAHA!!!!!! x'D Yeeeeeees........ 😏


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Wööhöhöhöööw vilken seg dag... A kom hit redan igårkväll, och vi bestämde oss sådär mitt i natten att kolla på skräckfilm. Vi somnade nog inte förrän vid sex-tiden, om inte senare än det! Jag vaknade dock vid halv nio som vanligt ändå. Tog en dusch, drack lite kaffe, solade till och med en liten stund, slängde in lite tvätt och sen råkade jag hamna under täcket igen. Nu är jag piggare än någonsin, men också hungrigare än någonsin! Var det någon som sa tacos? 😉 Jag har inte fått tillfälle att flirta åt mig det än. Karln ligger ju fortfarande o snarkar...men det kommer.....mjäähähäää...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Whaa, inte ens jag visste detta! 😄 Han verkar vara en sjukt bra pappa!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Precis träffat en kär gammal vän jag inte sett på jag vet inte hur länge! Ricko! 💗 Den pricken har ju av någon anledning flyttat till Kalmar, så det är inte ofta man träffas. Sjukt synd då vi två klickar så bra! Nu hade han och hans syskon vägarna förbi, så det blev en kort men trevlig pratstund. 😊 

Nu ska jag ta tidig kväll och mumsa på helgens gottis. Glass från Ben&Jerrys! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Idag är en sån där bra dag. Jag känner mig så glad! Har hunnit sola, tagit en liten promenad, städat lite och nu mumsar jag i mig mat. Väntar på att dagarna ska gå så jag kommer härifrån. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag har saknat lilla sketna Katrineholm. Eller det är väl snarare folket där jag saknat. Det allra bästa skulle ju vara att flytta allt folk därifrån hit. Man kan dock inte få allt i världen. Tyvärr. 
Kär har jag också gått och blivit. Eller lite förälskad i alla fall. Kanske det är samma sak? 😊 Det pirrar i alla fall till i magen!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Every day I cry for you
And wish that you were crying too
But you don't feel my pain
You don't see my sorrow
And the thing that hurts the most
Is I'm just a ghost

Charlene Soraia- Ghost


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hundraåringen

Komedi/Drama från 2013

Språk: Svenska

Handling: Allan har levt ett långt och händelserikt liv, och bor nu på ett ålderdomshem. Dagarna blir långtråkiga och på hans hundrade födelsedag bestämmer han sig för att lämna hemmet. Han kliver ut genom fönstret och flyr. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

HAHA!! Det här var kul!! Sitter och kollar på en svensk film, Hundraåringen, när jag plötsligt ser ett ansikte jag känner igen. Den där gubben har jag ju bott hos när jag var liten! 😝 Såg honom i en reklam på tv för några månader sen också, men inte fan visste jag att han skulle gå och bli filmstjärna! 😉
Xoxo, Sandora

Likes

Comments