Header

Just smile and wave, girls...

" Goodmorning peeps! Eller morning i alla fall...den kunde ju ha varit bättre om jag hade fått sova mer. Vad är det som händer med mig egent…"

: ( : - You Decide

" Ingen träning idag och jag hinner inte ens ta mig till gymmet alls då jag har ett annat ärende att göra. Det är alltid något på gång nu fö…"

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Blev en sen joggingtur för mig idag. Riktigt skönt, om man bortser från att det stank gödsel halva vägen. Ouff! Känner redan nu att jag kommer ha problem med att gå imorgon. MINA VADER!!! 😲 Men det är bra. Det är en bra känsla! Nu kan jag dega i soffan resten av kvällen med gott samvete.


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

That's it. Nu räcker det. Inga mer läkarbesök för mig förrän jag är döende. Sämstaläkare.se!! Enligt honom var detta troligtvis fästingbett, och om svullnaden ökar kan jag ha borrelia....ehum...come again? Brukar inte fästingar sitta kvar och suga blod? Jag tycker att jag bode ha sett om jag hade såna på kroppen. Vart fan har den där läkaren gått utbildning egentligen? Betalat pengar för att få höra sån bullshit. Det roliga är att jag såg på distriktssköterskan att hon var tveksam till vad läkaren sa, men hon vågade inte säga något. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Idag blir det en tur till vårdcentralen för min del. Dags att ta reda på vad det är för jäkla äckliga utslag jag får hela tiden! Jag trodde det var över, men så fick jag en på armen igårkväll när jag skulle kolla på film. Jag hade inte ätit något konstigt, jag var inte speciellt varm, min kropp var inte överaktiv, och om det hade varit loppor eller något så känns det som jag borde ha fått flera bett på en o samma gång. Kan bara hoppas på att dom hittar en orsak. Om jag tvingas betala 150kr för att sen höra från dem att det är svårt o säga vad det beror på, då blir jag arg på riktigt. 😠 Komma här och tvinga mig betala för några axelryck, nej tack! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Tank ft. Timbaland- I love them girls (remix)


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ojjjojoj!! Någon blev lite speedad på energidryck tror jag minsann! 😳 Att hänga upp tvätt blev roligare än någonsin när jag började lyssna på Robert Broberg. Slutade med att jag hoppade omkring, dansade och sjöng för kung och fosterland! 

JAG GILLAR O SE PÅ NÄR DU KAMMAR DITT HÅR!!! NÄ'R DU BÖJER DIG FRAM SÅ ATT JAG FÅR, KYSSA DIG I NACKEN E HIMMELEN FÖR MIG!!! 

Om ni inte har hört hans låtar så måste ni ju bara lyssna på hans album "Höjdare" hahah!!! Ja döööör!! 😝 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag kunde inte sitta hemma idag. Det är ju så fint väder!! Tog mig en rask promenad vid stranden. Hur underbart som helst ju! Man blev ju lite sugen på att känna på vattnet, även om man veeet att är på tok för kallt. 😜 
Promenaden tog ungefär en timma och när jag kom hem varvade jag ner med en god smoothie. 💗 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det blev några drinkar för mig igår, men jag mår prima idag! 😊 För en gångs skull var jag smart nog att hälla i mig en massa vatten innan jag somnade. Så fort jag vaknade stoppade jag i mig chips och naturgodis för att balansera salt och sockerhalten. En ipren slank ner också, och det är jag så glad för. Jag brukar annars vara duktig på att vänta tills jag har sån hemsk huvudvärk att jag knappt kan se något. Lathet kallas det, gott folk. Lathet. 

Någon träning blir det dock inte idag. Känns inte helt okej att utsätta kroppen för sånt även om jag inte känner mig speciellt bakfull. Nej, den här dagen blir lugn. Ska väl sätta mig på balkongen idag igen, fast med ryggen mot solen för att jämna ut. Kan ju inte gå omkring med en halv solbränna! 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Karwan Kamil- Seburi Dil


Xoxo, Sandora

Likes

Comments