Header

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

Blev en sen joggingtur för mig idag. Riktigt skönt, om man bortser från att det stank gödsel halva vägen. Ouff! Känner redan nu att jag kommer ha problem med att gå imorgon. MINA VADER!!! 😲 Men det är bra. Det är en bra känsla! Nu kan jag dega i soffan resten av kvällen med gott samvete.


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

That's it. Nu räcker det. Inga mer läkarbesök för mig förrän jag är döende. Sämstaläkare.se!! Enligt honom var detta troligtvis fästingbett, och om svullnaden ökar kan jag ha borrelia....ehum...come again? Brukar inte fästingar sitta kvar och suga blod? Jag tycker att jag bode ha sett om jag hade såna på kroppen. Vart fan har den där läkaren gått utbildning egentligen? Betalat pengar för att få höra sån bullshit. Det roliga är att jag såg på distriktssköterskan att hon var tveksam till vad läkaren sa, men hon vågade inte säga något. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Idag blir det en tur till vårdcentralen för min del. Dags att ta reda på vad det är för jäkla äckliga utslag jag får hela tiden! Jag trodde det var över, men så fick jag en på armen igårkväll när jag skulle kolla på film. Jag hade inte ätit något konstigt, jag var inte speciellt varm, min kropp var inte överaktiv, och om det hade varit loppor eller något så känns det som jag borde ha fått flera bett på en o samma gång. Kan bara hoppas på att dom hittar en orsak. Om jag tvingas betala 150kr för att sen höra från dem att det är svårt o säga vad det beror på, då blir jag arg på riktigt. 😠 Komma här och tvinga mig betala för några axelryck, nej tack! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ojjjojoj!! Någon blev lite speedad på energidryck tror jag minsann! 😳 Att hänga upp tvätt blev roligare än någonsin när jag började lyssna på Robert Broberg. Slutade med att jag hoppade omkring, dansade och sjöng för kung och fosterland! 

JAG GILLAR O SE PÅ NÄR DU KAMMAR DITT HÅR!!! NÄ'R DU BÖJER DIG FRAM SÅ ATT JAG FÅR, KYSSA DIG I NACKEN E HIMMELEN FÖR MIG!!! 

Om ni inte har hört hans låtar så måste ni ju bara lyssna på hans album "Höjdare" hahah!!! Ja döööör!! 😝 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag kunde inte sitta hemma idag. Det är ju så fint väder!! Tog mig en rask promenad vid stranden. Hur underbart som helst ju! Man blev ju lite sugen på att känna på vattnet, även om man veeet att är på tok för kallt. 😜 
Promenaden tog ungefär en timma och när jag kom hem varvade jag ner med en god smoothie. 💗 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det blev några drinkar för mig igår, men jag mår prima idag! 😊 För en gångs skull var jag smart nog att hälla i mig en massa vatten innan jag somnade. Så fort jag vaknade stoppade jag i mig chips och naturgodis för att balansera salt och sockerhalten. En ipren slank ner också, och det är jag så glad för. Jag brukar annars vara duktig på att vänta tills jag har sån hemsk huvudvärk att jag knappt kan se något. Lathet kallas det, gott folk. Lathet. 

Någon träning blir det dock inte idag. Känns inte helt okej att utsätta kroppen för sånt även om jag inte känner mig speciellt bakfull. Nej, den här dagen blir lugn. Ska väl sätta mig på balkongen idag igen, fast med ryggen mot solen för att jämna ut. Kan ju inte gå omkring med en halv solbränna! 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments