Header

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

Utan utmaningar skulle jag få panik

" Vinterkylan är här. Frost glittrar på grässtråna och varje andetag syns. Oj, vad poetisk jag plötsligt låter. 😂 Jag tror att jag har börj…"

Yes

" Och så var jag ensam hemma, i hela 3 dagar. Ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt. Jag är inget fan av att vara ensam på det sätte…"

Är jag den enda som inte ÄLSKAR Disney?

" Nu har även jag sett filmen "Beauty and the beast", alltså den icke tecknade versionen, men helt ärligt såg jag den inte för att jag ville…"

Det kallas självrespekt

" Cheatday igår, back on track idag. 👍 Balans i livet är superviktigt. Att tillåta sig själv att "fuska" lite ibland är hälsosamt, men att …"


Grown ups 2

Komedi från 2013

Språk: Engelska

Handling: Lenny och hans familj har flyttat tillbaka till staden där han och hans vänner växte upp. Det är sista skoldagen innan sommarlovet och som vanligt när gänget samlas blir allt kaos på ett och annat vis.


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haha! :O Desperata människor!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Extremt höga doser av koffein kan göra att du börjar hallucinera och hör röster.

Undrar huuuur mycket som räknas som extremt höga doser...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Är inget större fan av filmen Black Swan, men looken är grym!Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ah vad svårt det ska vara att hitta en snygg och varm vinterjacka, som inte kostar för mycket. Har fått höra om hur kallt det blir om vintrarna här i Jönköping, så var ju tvungen att hitta en dunjacka. Vad hände med dom där snygga dunjackorna med tight snygg resår längst ner? Hittade en sån, som kostade runt 3000... vet inte om jag vill lägga såna pengar på en jacka jag kommer ha i en-två vintrar.

Efter många om och men beställde jag en tillslut...får la hoppas den sitter bra, för nu orkar jag fan inte leta mer. Och handla i vanlig affär? Nej tack!!

Detta var då den som jag allra helst skulle vilja ha. Precis i min smak! <3 Ångrar nästan lite nu att jag inte köpte den i alla fall...

Och denna blev det. Man verkade inte se allt för plufsig ut i den. Båda jackorna finns på zalando.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Yarabi- El sila


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åååh jag kan inte bestämma mig... dags att uppdatera sig till en ny telefon snart. Men vilken ska jag välja? Iphone 5 eller Samsung galaxy S3? När det kommer till kamera ska båda vara ungefär lika bra. För övrigt verkar ju samsung bättre, men jag är ju så van vid iphone. Jag gillar ihpone. Vilken tycker ni är bäst??


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

HAHAHA! Faaaiiil!!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

En design som passar både till alla hjärtans dag och julen. :) Måste säga att jag blev rätt nöjd med hjärtat, med tanke på att jag inte hade rätt redskap för det.Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Asso, om det är något jag skulle kunna leva på resten av mitt liv så är det Fresh line potatisgratäng. Smack my ass and call me Judy, vad gott det är!! Jag blir verkligen nästan lite störd när man ska fixa middag och någon säger "Vi kan laga hemmagjord potatisgratäng!". Say what??! För det första...den kommer inte kunna bli lika god. För det andra...det är bara en massa onödigt arbete!! :O Fresh Line potatisgratäng är det bästa som finns! Kan äta den varm och kall. Den är perfekt krämig och har en liten smak av pringles. Helloooo...?? Hur kan folk neka det?

My preciousssss...... o.OXoxo, Sandora

Likes

Comments