Header

Det är terapi

" Det finns verkligen ingenting bättre än att komma hem till mys efter en lång dag. Det här med att katter är som terapi, det är bara sant. …"

Just smile and wave, girls...

" Goodmorning peeps! Eller morning i alla fall...den kunde ju ha varit bättre om jag hade fått sova mer. Vad är det som händer med mig egent…"

: ( : - You Decide

" Ingen träning idag och jag hinner inte ens ta mig till gymmet alls då jag har ett annat ärende att göra. Det är alltid något på gång nu fö…"

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"


Grown ups 2

Komedi från 2013

Språk: Engelska

Handling: Lenny och hans familj har flyttat tillbaka till staden där han och hans vänner växte upp. Det är sista skoldagen innan sommarlovet och som vanligt när gänget samlas blir allt kaos på ett och annat vis.


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha! :O Desperata människor!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Extremt höga doser av koffein kan göra att du börjar hallucinera och hör röster.

Undrar huuuur mycket som räknas som extremt höga doser...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Är inget större fan av filmen Black Swan, men looken är grym!Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ah vad svårt det ska vara att hitta en snygg och varm vinterjacka, som inte kostar för mycket. Har fått höra om hur kallt det blir om vintrarna här i Jönköping, så var ju tvungen att hitta en dunjacka. Vad hände med dom där snygga dunjackorna med tight snygg resår längst ner? Hittade en sån, som kostade runt 3000... vet inte om jag vill lägga såna pengar på en jacka jag kommer ha i en-två vintrar.

Efter många om och men beställde jag en tillslut...får la hoppas den sitter bra, för nu orkar jag fan inte leta mer. Och handla i vanlig affär? Nej tack!!

Detta var då den som jag allra helst skulle vilja ha. Precis i min smak! <3 Ångrar nästan lite nu att jag inte köpte den i alla fall...

Och denna blev det. Man verkade inte se allt för plufsig ut i den. Båda jackorna finns på zalando.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Yarabi- El sila


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åååh jag kan inte bestämma mig... dags att uppdatera sig till en ny telefon snart. Men vilken ska jag välja? Iphone 5 eller Samsung galaxy S3? När det kommer till kamera ska båda vara ungefär lika bra. För övrigt verkar ju samsung bättre, men jag är ju så van vid iphone. Jag gillar ihpone. Vilken tycker ni är bäst??


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

HAHAHA! Faaaiiil!!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

En design som passar både till alla hjärtans dag och julen. :) Måste säga att jag blev rätt nöjd med hjärtat, med tanke på att jag inte hade rätt redskap för det.Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Asso, om det är något jag skulle kunna leva på resten av mitt liv så är det Fresh line potatisgratäng. Smack my ass and call me Judy, vad gott det är!! Jag blir verkligen nästan lite störd när man ska fixa middag och någon säger "Vi kan laga hemmagjord potatisgratäng!". Say what??! För det första...den kommer inte kunna bli lika god. För det andra...det är bara en massa onödigt arbete!! :O Fresh Line potatisgratäng är det bästa som finns! Kan äta den varm och kall. Den är perfekt krämig och har en liten smak av pringles. Helloooo...?? Hur kan folk neka det?

My preciousssss...... o.OXoxo, Sandora

Likes

Comments