Header

Första bredvidgången

" Bredvidgången är nu gjord och det gick bra! Det handlade mest om att kolla på och se hur man arbetar just där och vilken typ av träningsku…"

Make those abs burn

" Fortfarande svullen och vätskefylld kring midjan efter helgen med både alkohol och pizza. Oops! Det här är en av anledningarna till att ja…"

He is the cutest!

" Ibland är min sambo den gulligaste! Jag stod och lagade mat, och han klev in med en liten present till mig, nämligen ett halsband med text…"

Veckans planer

" Återställd efter helgens bravader, och redo för en ny vecka! 👊 Inledde min vecka med ett benpass, med andra ord på allra bästa sätt! Some…"

Hello winterland

" Gårkvällen...Epic!!! Jag hade verkligen sååå roligt! Dansade hela kvällen, drack liiiite för många drinkar och skrattade massor. 😍 Idag m…"

Svar på tal: jag har inte ett hjärta av sten

" Jag fick igår en kommentar om mitt inlägg angående händelsen i norra Irak, att det var synd att jag inte sände tankar till dom drabbade i …"

Snart studsar vi

" Det är lördag och jag unnar mig en Nocco innan mitt cardiopass. Jag har försökt begränsa mig själv lite smått med Noccodryckerna, och unna…"

Time to embrace our beauty

" Vet ni vad vi gör för sällan? Vi ägnar allt för lite tid åt att uppskatta våra vackra jag. Som vissa av er kanske vet har jag en historia …"

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Jag vet inte om jag kommer hinna eller komma ihåg att blogga inatt, så jag hälsar alla redan nu ett gott nytt år!! smiley Och här kommer mina två nyårslöften! 

1. Jag ska se till att bli mycket mer självsäker än jag är nu. 

2. Jag ska lyckas få den där vältränade kroppen jag drömt om! Eller jag ska i alla fall komma i närheten. Sätter ju alltid upp nya mål när det kommer till träning. winkXoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

It's been a cold, cold summer
Since you left me baby
And now I'm in this bed alone
Can't believe you saw right through me
Oh, oh, oh

CJ Hilton- Cold summer


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Precis hemkommen från en underbar filmkväll med tjejerna! smiley Hela tre filmer blev det! Woh! Fick även bevisat idag att det finns riktiga idioter. HAHA! Stackars människa, du bara skämmer ut dig själv mer och mer. smiley 

Sitter nu och käkar chips och dricker vatten. Ashungrig!! Hade tänkt att käka lite matrester, men känns smartare att spara det till imorgon... har ju redan varit lite onyttig ikväll så kan lika gärna fortsätta. wink Nästan lite bra att det bara fanns äckliga lättsaltade chips hemma... ingen höjdare. Blir att jag häller i mig mer vatten då istället! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Oh tjena, är det redan söndag?! Har hela dagen trott att det var lördag! cheeky Nyårsafton imorgon ju! WOOHO! Får se hur det kommer firas, nu när Annelie har fått hjärnskakning. Kanske hon orkar gå ut på krogen (nykter så klart), eller så blir det mys hemma istället. smiley Ikväll blir det däremot massa mys hemma hos henne! Film, film och ännu mera film! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

I don't ask for much when you're with me*
Girl just promise you'll stay by my side
'Cause I don't give no second chances
All I'm asking is baby think twice

Stevie Hoang- Before you break my heart


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åh, Annelie, Annelie, Annelie... lilla gumman! sad Halka på krogen och få hjärnskakning. Av någon anledning är jag inte förvånad. Om det är någon som lyckas med det så är det du! wink Men imorgon ska det firas nyår i alla fall, med eller utan krog! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Var bara tvungen att dela med mig av den här videon, haha! x) 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Give it up for now
Turn the music up
I'm losing out control
Ready to explode
I'm alive, oh ooh, oh ooh
I'm alive, oh ooh, oh ooh

Kato & Electric Lady Lab- Alive
 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

WOOHOOW!!! Vi måste ju Tack Jimmy Nylund som sett till att alla papperskvitton kommer försvinna. smiley Kvitton är något jag verkligen hatar. Först och främst just för att det är sånt slöseri med papper...men sen också för att det alltid lyckas hamna i plånboken. Sen får man alltid rota som en galning för att få upp sedlarna, utan att allt skräp ska flyga ut. Not cool haha! 

Jag vill ha pengar där, inte skräp! wink 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Väldigt sorgligt, men också väldigt dumt! Vem åker ut på isen med en traktor?? frown Två unga killar hade åkt ut för att ploga nån bana...ville dom ta en genväg över sjön? Traktorn åkte genom isen och bara en av killarna lyckades ta sig upp.  Synd... men vad tänkte dom egentligen?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments