Header

Just smile and wave, girls...

" Goodmorning peeps! Eller morning i alla fall...den kunde ju ha varit bättre om jag hade fått sova mer. Vad är det som händer med mig egent…"

: ( : - You Decide

" Ingen träning idag och jag hinner inte ens ta mig till gymmet alls då jag har ett annat ärende att göra. Det är alltid något på gång nu fö…"

Synda-time!

" Det har varit en extra bra dag idag! Fick till ett bra rygg- och bicepspass, och sen blev det en massa skratt med kollegor, samt ett bra f…"

Ska den bli klar någon gång?

" Jag har varken haft tid eller ork för att måla lika mycket som tidigare, vilket är lite synd, men det är ju av en bra anledning jag inte h…"

Vinn 2 PT-timmar!

" Åh, vilken dag... så mycket känslor!!! Det har varit mycket stress på grund av ett datasystem som la ner totalt av någon konstig anledning…"

Overnight oats med citron, blåbär och kokos

" Frukost!!! 😍 Kändes som min mage skulle implodera imorse, så det blev att jag nästan sprang till köket! Tur att jag gjorde i ordning lite…"

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Jag känner mig så glad idag!! Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag bara ler hela tiden! Skulle städa och diska lite här hemma, men det blev mest dans och sång! Wohoow! Ikväll är det filmkväll hos Annelie med flickorna! heart Längesen alla vi samlades. Ojojoj... det kommer snackas!! smiley

Love you, girls!! 

Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

WOW! Jag säger HISS till Christina Aguileras nya hårfärg(er)! Jag älskar hårfärger som syns, och det där är rätt svårt att missa! Lollipop! laugh Fast jag tror det där är snyggast om man har just sådär långt hår... Hår i min längd kanske inte skulle bli lika smickrande, eller jag vet inte... Testa skulle jag nog kunna göra i allal fall! smiley


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Wanna feel your touch all over my body
Wanna hear you say you can't live without me
I don't wanna have to wait any longer for
Human touch, human touch

Agnes- Human touch


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åååh just nu är jag så lycklig!! laugh Min syster Emma ska bjuda mig på en biljett till storseansen med Terry Evans!! Jajjemän, ni läste rätt gott folk. TERRY EVANS!! Aaahh jag älskar honom!! Han är ett välkänt medium för er som inte vet... kolla på lite avsnitt av "Det okända" ifall ni blir intresserade. wink YESSSSSS!!! 

Jag är glaaaaaad....


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ikväll är jag barnvakt åt Alice... Annelie behövde verkligen komma ut just ikväll, så det är klart man ställer upp! smiley heart Jag är bara lite orolig över att det kommer börja spöka här under kvällens gång...det brukar spöka här rätt ofta! surprise Har aldrig varit ensam här förut. Annelie brukar säga åt spökena att sluta hålla på ibland...kanske jag borde testa det...Ouff jag är rädd!! 

En sak är däremot bra hemma hos Annelie... det finns alltid cola. ALLTID! Här snackar vi om en cola-beroende brud! Jag brukar inte dricka cola speciellt ofta, men på helgen kan jag faktiskt unna mig ett glas...lite gott är det ju faktiskt! wink Nej, nu blir det väl att glo på någon film och hoppas det blir lugnt här. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Man blir inte gladare av skräpmat, men när man är ledsen så tycker jag det är helt okej att trycka i sig en pizza. smiley Sen är det ju lördag dessutom. Kan däremot inte påstå att den här pizzan var god...sjukt äcklig kebab!!! blush Aldrig mer därifrån...

Ikväll ska jag också stoppa i mig den där chokladen jag fick... ouff... det blir hårdträning från och med imorgon. Måste ju vara i form till kryssningen!! 


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Bättre vän får man leta efter. Hade suttit och gråtit typ hela förmiddagen, och så kom finaste Annelie med lite presenter. heart En urgulligt kramdjur, lite choklad, små muskelknuttar som ska påminna mig om hur stark jag är, lite prinsessgrejer för att jag är en prinsessa, lite ljus för att mysa till det, nagelfilar för att jag ska fixa mig fin, servetter för att torka tårarna och lotion för att sen smörja in ansiktet. smiley Ååh...måste ju erkänna att jag blev gladare. Tack gumman!! heart
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

When you're not here, I sleep in your t-shirt
I wish you were here, to take off the t-shirt
After we make love, I sleep in your t-shirt
Wake up in your t-shirt, I smell the scent of your cologne

Destiny's child- T-shirt


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Nu har jag städat här hemma och tvättmaskinerna är igång. Känner mig lite duktig fatktiskt. Känns som man kanske kan försköa må lite bättre när det är rent och fräscht hemma. Försöka kan man ju alltid... 

Kanske man ska ta och spela guitarr hero ett tag så man kan försvinna från verkligheten...? Jag börjar tycka allt mindre om verkligheten. Nej!! Nu slutar vi deppa!! smiley Vad händer ikväll?? Jag har sån galen lust att sticka ut och dansa... vem ska med?


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Like last summer
It's a secret kiss tonight
Like last summer
I just want you in my life
Like last summer
I just need you in my arms
All of my summers
I will wait for you to come

Nicko- Last summer


Xoxo, Sandora

Likes

Comments