Header

Time to embrace our beauty

" Vet ni vad vi gör för sällan? Vi ägnar allt för lite tid åt att uppskatta våra vackra jag. Som vissa av er kanske vet har jag en historia …"

Inför imorgon

" Alldeles svag i armar och axlar, både från gårdagens och dagens träningspass. 😊 Eftersom det var EU-möte här i stan idag var det avspärra…"

Friyay feeling!

" Öwwh nööwh... jag börjar bli sjuk! Eller det kändes så när jag vaknade i alla fall. Jag är dock inte förvånad, för jag har legat stilla i …"

Kärlek till dom drabbade

" Som säkert många har hört har det skett en jordbävning i norra Irak. Många som skadats och många som omkommit. Bland annat drabbades den b…"

Upphängd och klar

" Färdigmålat för idag! Nu är lejontavlan klar och hänger i hallen. Dock skulle jag vilja få in den i vardagsrummet då den passar bäst där, …"

Idag är en stor dag!

" Åh!! Idag hände det! Idag var jag på gymmet och körde överkropp, efter hela 6 veckor!! My gosh, the feeling... valde att köra rygg, biceps…"

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

HAhaha tyckte den var så söt! :)


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Oh when you're cold, I'll be there, hold you tight to me... 

Sade- Hold you tight 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jaooo nu har jag sett den filmen också. Rätt bra faktiskt! :) Trodde dock att det skulle vara lite mer humor... fast den kanske hade blivit dålig då? 

Handling: Sven säger upp sig från sitt jobb och reser till Phuket i Thailand, där han tänker skriva en bok och leva fritt. Han träffar på Anja som han blir förälskad i, och bla bla bla... Hon blir förälskad i honom, men har egentligen en kille som hon bara tagit paus med. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

I used to rule the world, seas would rise when I gave the word. Now in the morning I sleep alone, sweep the streets I used to own. 

Coldplay- Viva La Vida


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hinner inte lägga upp videon idag... vaknade så sent, och snart dags att dra sig till jobbet. Uscha jag vill verkligen inte!! :/ Bara att bita ihop och tänka på att det snart är helg igen! ;) Fyra dagars arbete... det går fort! Hoppas jag. 

 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Måste bara berätta lite kort...Jag och Said var och fiskade idag. Vi åkte ut med båt och allt gick bra, eller aa... fick inte så mycket napp, men lite fick vi. När vi väl kom tillbaka så skulle jag kliva ur båten för att kunna ta emot alla grejer, så hände det som bara händer i film. Ena foten på bryggan...andra foten i båten...båten glider plötsligt iväg från bryggan och avståndet blir bara större och större. Sandora slutar med ena benet i vattnet. Tur att det inte var djupt! x)


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

AAaaaaaaarrrghhh!!! Fyfasiken så typiskt!! Sarah Sjöström kom fyra i finalen. FYRA!!! En plats ifrån pallen. Tycker verkligen synd om tjejen. Fatta vilken press hon måste ha känt... och sen vara såååå nära, men ändå inte tillräckligt. Fyyyfaaan! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ouff ouff ouff vad kul jag hade igår! :) Filmade lite, men det orkar jag inte lägga upp idag. Lägger upp det imorgon innan jobbet! ^^ 

Det blev trevligt sällskap, vattenpipa, dricka och bra musik! Runt tolv gick vi till Harrys och förberedde oss för Crossfireeeee!! Måste säga att dom var bättre än jag trodde! Jag menar, älskar ju deras låtar, men det var sjukt bra att höra dom live också! Trodde inte det skulle vara så bra. :) Men svettigt var det också ska jag säga er... SVETTIIGTTT!!! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

<img border=0 alt="free glitter text and family website at FamilyLobby.com" src="http://www.familylobby.com/common/tt8438434fltt.gif">

When them bottles stop popping and them dollars start stopping, do what you did to get it and don't stop. 

Bad meets Evil- Living proof 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hell yeah, ikväll är det Crossfire som gäller på Harrys!! :) Ouff vad jag ska fixa mig!! Måste börja tidigt! Vi ska till Annelie och förfesta lite där, och sen jävlar! Me gonna dance tonight, me gonna be sexy!! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments