Header

What is happening?

" Inlindad i både morgonrock och filt, ljusen är tända och teet är fixat. Det är så härligt med den här årstiden ändå! Mys till max! Nu är d…"

Barebells Fudge

" Smakprov av den nya Milkshaken från Barebells, med smak av Fudge. Som vanligt var jag lite som ett barn på julafton, men den här gången bl…"

Oh, the pain!

" Lill-lördag och ikväll kommer min kärlek hem från Belgien! ❤ Tror dock att jag är lika exalterad över att få hem chokladen han tar med, so…"

Sexy silver

" Dags för....Åhnej, inte ännu ett collage...JO!! Tänk för att det blir det! 😃 Igår körde vi på guld och idag blir det silver, ofc... no su…"

Så fixar du en utmaning

" Igår skrev jag lite om utmaningar, så idag ägnar jag ett inlägg åt att klara en utmaning. Vad krävs egentligen för att man ska klara en ut…"

Bloppis

" Okej, så jag har alltså en del kläder jag behöver bli av med, då jag inte använder dem längre, främst på grund av att jag nu efter min boo…"

I'm a fan

" Snart dags för ett benpass, jag ska bara vakna till lite först. Insåg precis att jag har inte fått i mig något kaffe än av någon anledning…"

Dags att vara ärlig mot sig själv

" Jag är en jäkla stark person. Påstår inte att jag är starkare än någon annan, men jag är stark. Att våga erkänna mina egna förmågor, styrk…"

Golden home

" Okej, nu börjar det kännas ensamt. Damn! Jag som trodde jag skulle fixa dessa 3 dagar utan några problem alls. Gosh...upplevs jag som klän…"

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ikväll kör jag lite hiphop-style! Känns som man alltid kör på högklackat och klänning... lite förändring, tack!! Och helvete vad jag ska dansa ikväll, i mina sneakers!! Woooohow! Nothing can stop me!


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

YEEEEEES!!! Tenny åkte ut!!! Bra röstat gott folk! Han är så jävla äcklig med sitt snus som nästan flyger ur käften när han pratar, och sen att han släpper sig hela jävla tiden. Sen har han blivit dryg som faaan... spydiga kommentarer. Jag skulle inte vilja bo i samma hus som honom. Det kommer bli fräschare i huset nu... det är bara Lars som ska ut också. Han är ju nästan lika äcklig som Tenny. 

Wooohow! Jag är glad!!


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vädret är underbart och ikväll ska jag fira valborg! Tänker dock inte gå ner och kolla på någon eld... sånt strunt orkar inte jag med. PARTYYYYY!!!! Har försökt stretcha min ass nu så att kanske smärtan i ryggen ska försvinna snart. Jag måste ju kunna dansa ikväll!  Ingenting ska få förstöra min kväll... idag ska allt vara grejt! 

Måste bara planera vad jag ska ha på mig ikväll... hmmm...


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

What we have is unspoken, it's a silent kind of emotion. Everytime your eyes are wide open, baby I can read your mind. 

Cascada ft. Carlprit- Unspoken <3

 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Har precis ätit supergod tacos med älsklingen. Mysigt värre, med tända ljus och allt! ^^ Snart blir det film och ännu mer mys. Den bästa söndagen! Synd bara att min rygg fortfarande smärtar en del...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag är fan besviken!!! Trodde den här filmen skulle vara bättre! Missade ju den när den gick på bio, så jag har längtat som en jävla tok på att få se den...och så var den bara...sådär... :( Förväntade mig lite mer humor, samtidigt som man behåller romantiken. Tyvärr..jag kommer inte se den här filmen igen. 

Kanske det var för att jag hade så höga förväntningar som den blev så dålig?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag har börjat äta havregrynsgröt till frukost. Det är ju nyttigt och dessutom blir man ordentligt mätt! Men jag vet många som hatar havregrynsgröt, så mitt lilla mini-tips till er är att lyxa till det med frukt, bär eller frön. Exempelvis min frukost idag: havregrynsgröt med en klick jordgubbssylt och en skivad banan. Riktigt gott!! 

Experimentera och se vad ni gillar bäst tipsar jag om. Det var första gången jag åt med banan, och jag kan säga att jag kommer äta det fler gånger!


 

 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Tycker fan synd om Jessica Simpson! Hon är gravid, så det är ju inte så konstigt att hon gått upp i vikt, eller hur?! Men nu sitter Snooki och mobbar henne för hennes storlek...trots att hon tidigare sagt att hon blivit mognare med sin egna graviditet. Ehhmm... hur jävla omogen har du varit, för du är ju inte mogen än märker jag! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Can you hear? Close your eyes. Hearts are racing side-by-side. For you I sing, I sing for you. For you, I wear these dancing shoes. 

DEV- Dancing shoes <3


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Säg inte att vårvädret redan är över!! Hatar att vakna när vädret är såhär grått. Då kan man lika gärna stanna inne under täcket hela dagen. Not cool. Jag vill ha sommar!! Det ska antingen vara sol, eller så ska det regna och åska. Det är mina två favoritväder! ^^ Värsta mys när det dundrar utanför, man släcker alla lampor och drar ut kontakterna och sen tänder en massa ljus. I like!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments