Header

Jag är bra!

" En person jag kan säga att jag verkligen är stolt över, är mig själv. Utan att låta egocentrisk och kaxig, men jag har tagit mig någonstan…"

Videos uppe!

" Veckans sista träningspass fick bli ben och rumpa, och som det känns! 😃 Hade mycket energi, det var inte så mycket folk på gymmet, AKA = …"

Jag får fortfarande julklappar

" Får ni också fortfarande julklappar? Well I do... 😏 Min pappa hittar något på loppis varje vecka som han skickar till mig. Visserligen är…"

Invigning!

" Det blev en sväng till gymmet idag för lite triceps och abs. Trots att jag kände mig lite halvdan imorse med illamående och konstig mage s…"

3 varningstecken för stress!

" Nu när Kalle är hemma igen kan jag slappna av. Så skönt!! Det är nästan lite läskigt hur kraftigt kroppen kan reagera på stress och oro. J…"

Oh, the relief..!!

" Han är hemma igen, och välbehållen! ❤ Åh, vad man känner sig fånig såhär i efterhand, men det här är ju verkligen så olikt honom. Han är d…"

Kom hem...

" Idag är ingen bra dag. Min stora kisse Kalle är borta. Jag släppte ut han igår eftermiddag, och han har inte kommit hem igen sen dess. Had…"

Throwback!

" Idag tar jag ledigt. Ingen träning, inget gym. Idag tar jag en dag åt att ägna mig åt annat, som att måla och bara ta hand om mig själv. M…"

Kom till vårt Fitness party!

" Hemma igen efter en fartfylld och rolig dag med mycket skratt, härliga människor och ett gött träningspass. Det börjar rulla på mer och me…"

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ikväll kör jag lite hiphop-style! Känns som man alltid kör på högklackat och klänning... lite förändring, tack!! Och helvete vad jag ska dansa ikväll, i mina sneakers!! Woooohow! Nothing can stop me!


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

YEEEEEES!!! Tenny åkte ut!!! Bra röstat gott folk! Han är så jävla äcklig med sitt snus som nästan flyger ur käften när han pratar, och sen att han släpper sig hela jävla tiden. Sen har han blivit dryg som faaan... spydiga kommentarer. Jag skulle inte vilja bo i samma hus som honom. Det kommer bli fräschare i huset nu... det är bara Lars som ska ut också. Han är ju nästan lika äcklig som Tenny. 

Wooohow! Jag är glad!!


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vädret är underbart och ikväll ska jag fira valborg! Tänker dock inte gå ner och kolla på någon eld... sånt strunt orkar inte jag med. PARTYYYYY!!!! Har försökt stretcha min ass nu så att kanske smärtan i ryggen ska försvinna snart. Jag måste ju kunna dansa ikväll!  Ingenting ska få förstöra min kväll... idag ska allt vara grejt! 

Måste bara planera vad jag ska ha på mig ikväll... hmmm...


 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

What we have is unspoken, it's a silent kind of emotion. Everytime your eyes are wide open, baby I can read your mind. 

Cascada ft. Carlprit- Unspoken <3

 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Har precis ätit supergod tacos med älsklingen. Mysigt värre, med tända ljus och allt! ^^ Snart blir det film och ännu mer mys. Den bästa söndagen! Synd bara att min rygg fortfarande smärtar en del...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag är fan besviken!!! Trodde den här filmen skulle vara bättre! Missade ju den när den gick på bio, så jag har längtat som en jävla tok på att få se den...och så var den bara...sådär... :( Förväntade mig lite mer humor, samtidigt som man behåller romantiken. Tyvärr..jag kommer inte se den här filmen igen. 

Kanske det var för att jag hade så höga förväntningar som den blev så dålig?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag har börjat äta havregrynsgröt till frukost. Det är ju nyttigt och dessutom blir man ordentligt mätt! Men jag vet många som hatar havregrynsgröt, så mitt lilla mini-tips till er är att lyxa till det med frukt, bär eller frön. Exempelvis min frukost idag: havregrynsgröt med en klick jordgubbssylt och en skivad banan. Riktigt gott!! 

Experimentera och se vad ni gillar bäst tipsar jag om. Det var första gången jag åt med banan, och jag kan säga att jag kommer äta det fler gånger!


 

 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Tycker fan synd om Jessica Simpson! Hon är gravid, så det är ju inte så konstigt att hon gått upp i vikt, eller hur?! Men nu sitter Snooki och mobbar henne för hennes storlek...trots att hon tidigare sagt att hon blivit mognare med sin egna graviditet. Ehhmm... hur jävla omogen har du varit, för du är ju inte mogen än märker jag! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Can you hear? Close your eyes. Hearts are racing side-by-side. For you I sing, I sing for you. For you, I wear these dancing shoes. 

DEV- Dancing shoes <3


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Säg inte att vårvädret redan är över!! Hatar att vakna när vädret är såhär grått. Då kan man lika gärna stanna inne under täcket hela dagen. Not cool. Jag vill ha sommar!! Det ska antingen vara sol, eller så ska det regna och åska. Det är mina två favoritväder! ^^ Värsta mys när det dundrar utanför, man släcker alla lampor och drar ut kontakterna och sen tänder en massa ljus. I like!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments