Header

Klockan är efter fyra och jag är vaken än. VI är vakna än. Vet inte om det är okej alltså... men vi ska gå och lägga oss nu faktiskt, och imorgon är det ledig fredag för oss båda, så vi kan ligga och lata oss hur länge vi vill. 😘 Ska man dra det ännu längre i försök om att hitta ursäkter till det här beteendet så kan jag säga såhär...kanske man kan se detta som en förberedelse för kroppen inför helgens bravader. På lördag ska det ju nämligen bli lite fest. 1 års kalas för att vara exakt, något som jag trodde skulle innebära lite tårta och saft, men som tydligen ska ha alkohol och i ganska bra mängder dessutom. Antagligen blir det väl tårta och sånt först, när barnen är med och sen droppas dom av någonstans kanske.

Men nu är det alltså sängen som gäller, äntligen faktiskt. Jag är inte pigg, det tänker jag inte ljuga om. Jag vet att jag skulle kunna somna på sekunder om jag bara blundade. 😁 Så jag säger godnatt till er nu, mina fina läsare. Hoppas alla har haft en fin torsdag och natt! 


Likes

Comments

Nu har jag fått duscha och äta i lugn och ro. Känner mig inte lika bitter längre över penisarna utanför dörren, men jag skickade en bild på det till Ahmad, och han blev nog argare än mig! 😨 Trodde helt ärligt att han bara skulle skratta lite och tycka jag var barnslig men icke. Han tänker redan imorgon gå runt och fråga föräldrarna i området om deras barn har såna kritor, för då vet vi vilka det var. 👊

Jag ska ta och göra det jag börjat älska mest att göra på kvällarna nu för tiden. Spela! ❤ Oh, I'm such a nerd!! Fast jag har hört att spel faktiskt är ganska bra för hjärnan, för man lär sig ha koll på många saker samtidigt bland annat. Sen beror det väl kanske egentligen på vilken typ av spel man kör, men ta dying light exempelvis...där måste jag ha koll på min omgivning både på stora skärmen och på den lilla kartan i hörnet. Jag ska hinna reagera snabbt och kunna navigera mig fram på rätt spår. Tror det inte är helt meningslöst med andra ord. 😉 Sen är det ju sjukt kul dessutom! Jag tänkte på det...jag måste vara Ahmads dröm egentligen. Jag tränar och håller mig i bra form vilket han gillar, även om han själv just nu inte tar hand om sig själv speciellt bra på den fronten... 😉 OCH jag gillar att spela, vilket är hans stora grej! Mmmhm! Det är nu jag ska köra en sån där "She nay nay!!" och vifta med fingret! 


Likes

Comments

Jag har nämnt förut att jag inte är någon barnmänniska. Jag hatar inte barn, men jag är inte överdrivet förtjust i dem heller. Sen är det självklart hela olika från barn till barn, vissa tycker jag mer om men vissa mindre. Jag hoppas jag inte gör några mammor förbannade nu?? Jag menar, jag var säkert en sån jävlig unge när jag var liten, jag hade nog inte ens tyckt om mig själv om jag kunde åka tillbaka i tiden.
Jag kom i alla fall precis hem från gymmet, och möts av en massa penisar utanför vår dörr. Inga riktiga alltså, utan målningar av penisar på marken, något som jag tror ska föreställa en vagina och ett slags djur som pekar finger. Min första tanke? "Jävla skitungar." Kanske det får mig att verka som en bitter gammal surkärring som blir så irriterad på sånt, men jag kan inte hjälpa det! Jag vill inte ha sånt utanför min ytterdörr. Vi hade liksom tänkt att köpa en stor sopkvast och göra lite fint även där.
Skulle inte förvåna mig om det är samma pojkar som för några dagar sen stod och hoppade mot busken som vi har utanför fönstret också. Några hopp till och busken hade varit helt krossad, men dom smög bort lite kaxigt när dom såg att jag stod i fönstret och kollade på dem. Det här kanske var någon slags revenge dom gjorde nu för att irritera mig mer. 

Alltså, hur hade ni reagerat om det var utanför er dörr?? Jag skulle väldigt gärna vilja snacka med föräldrarna till barnen, men jag vet ju inte ens vilka barn det är, och om jag visste skulle jag ändå inte veta vart dom bor. 


Likes

Comments

​Hej! Hur har ni haft det denna torsdag?? Jag själv vaknade ganska sent och med huvudvärk dessutom. Tror det är spänningshuvudvärk, för jag har känt mig lite stel i nacken. Men jag har även varit hos frisören äntligen, och klippt av allt trassel! Såååå skönt!!! Jag kan dra handen genom håret utan att fastna! 😍 Ni anar inte hur mycket jag har irriterat mig på mitt hår senaste veckorna. Jag behövde borsta igenom det typ tio gånger om dagen för att det blev en massa tovor om och om igen. Katastrof verkligen! Han fick klippa några centimeter. 
Själva frisyren är typ desamma som innan, bara lite uppklippt för att få mer volym. 😊 Nu tänker jag dock sätta upp det i en lös knut på huvudet, för jag börjar känna mig irriterad på att ha hår i nacken. Kanske jag borde ha rakat av allt istället, och sen köpt en peruk att ta på mig när jag vill. 😉 


Likes

Comments

Har ni någon speciell tid på dygnet då ni är lite extra mörkrädda och nojiga för att det ska dyka upp spöken bland skuggorna? Jag har! ✋ När klockan är mellan 3.00 och 3.15, då är jag lite extra nervös, för det sägs ska vara tiden då demoner härjar runt. Något om att det är motsatsförhållande till när Jesus dog, kl. 15.00. Jag är inte religiös eller så, men det är vad jag har hört. 😉 Sen är det ju oftast i skräckfilmer som det just är mellan dom tiderna alla hemska saker sker.
Sen är det här säkert inte sant, för det blir ju olika tidszoner i olika delar av världen, och det skulle ju vara lite lustigt om demoner bara kan vistas på ett visst område åt gången. 😁 Men ändå! Jag kan inte låta bli att bli nervös runt den tiden. Oftast ligger jag och sover då, men det händer att jag vaknar för att behöva gå på toaletten eller behöva dricka ett glas vatten, och om det råkar vara just då, då är det jag som har hjärtat i halsgropen tills jag somnar om igen. 😂

Tror jag ska försöka se till att somna innan dess. Tur att jag har en karl här som jag kan ha nära. 💗 Godnatt! Hoppas jag inte skrämde er. 😉


Likes

Comments

Det blev en skön men ganska kylig kvällspromenad för mig, och guh vad jag behövde det!!! Jag ska börja ta med mig träningskläder till jobbet hädanefter, och försöka att varje kväll antingen promenera raskt eller till och med jogga. Det är ju en sån härlig miljö här dessutom, så man kan ju inte göra annat än att njuta! 😍 Det gjorde liksom inget att det var kallt, och jag är ändå den typen av människa som hatar kyla. Tyvärr har det blivit så att sen min brukare skaffade sitt jobb har det blivit så mycket stillasittande, inne på ett kontor dessutom. Det tar på mig psykiskt OCH fysiskt. Jag blir nästan lite deprimerad, tappar ork och lusten till allt. Det enda jag egentligen tänker på är hur skönt det ska bli att få träna dagen efter. Min kropp suktar efter det. Att faktiskt ta vara på möjligheten att kunna träna även dom dagar jag jobbar är något jag måste göra! 🙏 Man kanske kan börja undra om det inte mest bara är maniskt om jag mår dåligt utan träning? Men när jag säger träning menar jag även promenader och andra lite lugnare aktiviteter. Det kan egentligen vara vad som helst som får mig att känna pulsen öka litegrann, värmen stiga och få känna att jag rör på mig. Den promenad jag tog ikväll blev ganska kort, knappt 20 minuter, men det räckte för att jag skulle bli av med den värsta känslan av stillasittande, den där inre paniken och känslan av att vilja klättra på väggarna. 😉 Nu känner jag mig gladare, piggare och mer som mig själv igen!


Likes

Comments

Nu, gott folk, måste vi hålla utkik i butikerna efter den nya Propud-smaken!! 😲 LUSSEKATT!! Det kommer vara limited edition så man måste ju köpa på sig ett gäng när man väl kan! Vet inte exakt när den kommer dock, men vi får hjälpas åt att kolla. 😍 Jag gissar på att den kommer någon gång i början av December när julen börjar närma sig. Är ni också såna som blir som tokiga när det kommer nya smaker, oavsett om det gäller marabou eller propud?? Jag blir som ett barn på julafton varje gång och bara MÅSTE testa på allt nytt! 😃 Som när Marabou nyligen kom ut med sin senaste smak på chokladen, yoghurt, granola och bär. Sååå många som sneade och blev besvikna, medan jag bara blev glad för att det kom en ny smak!

Åh, vad hungrig jag blev nu.. proteinshake plz! Och ikväll när jag kommer hem blir det äggmackor. Mmmm...hade jag haft tillgång till propud så hade jag tagit mig en sån också. 😉

Likes

Comments

Något jag älskar att göra är att läsa krönikor på nyhter24, mest för att dom flesta av dem låter otroligt dumma! Jag undrar nästan ibland om dom skriver saker bara för att få uppmärksamhet, eller om människor faktiskt är så trångsynta. Vet inte hur många gånger jag kommenterat där och hamnat i diskussioner, så kul!

Senaste krönikan "Nej, inte alla clowner", av Emma Lindström. Snälla, jag hoppas att hon skojade när hon skrev den..?! Jag är faktiskt väldigt osäker. Visste inte riktigt hur jag skulle reagera när jag läste den. Om att man inte ska dra alla clowner över en kam, för det finns ju faktiskt snälla clowner som bara vill, och jag citerar nu...  "jaga dig ner för gatan på skoj." Clowner har ju också känslor och vad känner dom när vi säger att vi hatar dem? 

Det ligger en viss sanning i det hon skriver, man ska inte dra alla över en kam, men jag tror faktiskt inte att folk blir rädda för clownerna när dom går på en cirkus exempelvis. Folk är medvetna om att det kommer finnas clowner där och vad dom faktiskt är där för att göra, underhålla och få oss att skratta. Men om en person bestämmer sig för att klä ut sig till clown och promenera på gatan en mörk kväll, då kommer jag hålla mitt avstånd. Är det inte lite hela grejen förresten med att skrämmas? Dom VILL ju att vi ska vara rädda och springa därifrån? Rädslan för att clowner ska vara elaka och mörda en är ju inget som har kommit nu bara för att det faktiskt har hänt på riktigt, det är ju trots allt en rädsla som för många legat i grunden. Jag har varit rädd för clowner länge, dels tack vare filmen "Det", som var skitläskig när man var liten.
Om man är så dum att man nu går och klär ut sig till clown, och sen blir ledsen om folk reagerar starkt, då får man fan skylla sig själv. 

Jag är som sagt väldigt förvirrad över den här krönikan...förstår inte riktigt vad som var syftet med den. Skrev hon bara utan att egentligen tänka efter eller kolla igenom? Det där att vissa clowner bara vill jaga en nerför gatan...ja, då handlar det ju om att dom vill att vi ska bli så rädda att vi nästan kissar ner oss. Inte vill dom att vi ska ta emot dem med en stor kram och säga jaaa, där skrämde du mig nästan. 😊


Likes

Comments

Luuuunch!!! En av höjdpunkterna på en arbetsdag, den och stunden när man får gå hem! Idag blev det kyckling med fullkornsbulgur och lite yoghurtsås, vilket är typ to die foor!! 😲 Jag har suttit och halvsovit till serie i en obekväm stol, ni vet sådär så man verkligen försöker hålla ögonen öppna och i nästa stund inser man att man faktiskt har hunnit sova i några minuter. Vad hände liksom?! 😂 Energin fylls på tillsammans med lunchen, så nu lär jag klara mig bättre ett tag. Till efterrätt blir det dessutom en burk Nocco, så om jag lyckas somna nu då är det ju något som är knas på riktigt. En Nocco innehåller ju trots allt lika mycket koffein som två kaffekoppar.

Det var en person en gång som sa "Jag hatar när folk lägger upp bilder på sin mat! Jag är inte intresserad av att se vad du stoppar i dig!", men...är inte mat en så stor grej för oss i allmänhet?? Mat ger oss energi, glädje och njutning. Vi äter nästan alltid i sociala sammanhang, vi träffas på middagar, vi har tilltugg till den där biofilmen, vi äter tårta när någon fyller år. Nästan alltid är det något ätbart med i bilden, eller hur? Mat är dessutom något vi behöver, och vad är det negativa med att dela med sig lite bilder på det, för att kanske ge inspiration till andra eller för att själv få visa sin glädje för det. I det här sammanhanget, det här inlägget, blev det en matbild just för att det faktiskt blev min höjdpunkt idag. ☝


Likes

Comments