Header

Likes

Comments

Två tb bilder från i somras!

Jag är så trött, vill bara sova. Dagen i skolan har fan vart bra (händer sällan) , och igårkväll hade jag terminstart för dansen och j*vlar va kul det var! Hela gruppen var pumpad med energi och vi bara körde järnet och hade askul tillsammans! En väldigt bra start.
Dålig uppdatering pga inget att skriva om. Mitt huvud är väldigt kaotiskt och då har jag svårt att skriva positiva saker och det blir istället tråkigt och deppigt. Och det vill jag inte!
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen är det godnatt från mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår, fredag, så var Lucas här hos mig ett tag eftersom han fyllde år då, så vi umgicks bara lite innan han åkte iväg med en vän. det var bara skönt att vara inne och göra inget i värmen direkt när man kom hem för att det var så extremt kallt igår.
Senare på kvällen åkte jag över till min vän Elsa som fyllde år i måndags så vi tjejer firade henne lite med middag. vi hade jättekul och jag åkte hem vid 1 någon gång för då var jag helt död. Så trött efter veckan.

Imorse vid 10 tiden åkte jag och min bror som är ensamma hemma hela helgen till Erikslund och shoppade lite och hämtade möbler till brorsans nya lägenhet. När vi var klara så åkte vi över till mormor och morfar och käkade lunch. Kul att få umgås med de äldre.

Ikväll blir det chill för mig, åka och handla med brorsan, läsa en bok till skolan och börja skissa på en tatuering åt en vän. Kanske blir nån film med bror min också, men det återstår. Jag är så trött ikväll så jag ska bara ta det lugnt.Vad gör ni ikväll då?

Likes

Comments

Hur kallt är det då inte? Och jag går till skolan. Helt sjukt så kallt det är! Men det är bara på med stora dunjackan och storskorna och traska iväg till skolan. Så det är vad jag ska göra nu.

Stort grattis till min fina vän Lucas som fyller år idag också.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag är helt ärligt redan skoltrött. Gick ifrån skolan med världens huvudvärk och jag vill bara bort därifrån så fort jag sätter foten i byggnaden. Jag är så less!!!! Inte blir det bättre med alla prov och nationella prov. Vill bara ha allt det jobbiga avklarat så jag kan få andas lite. 
Direkt när jag kom hem idag gjorde jag nästan klart en uppgift om droger till biologin som skulle vart klar idag.. Bra där. Men men..
Men nu ska jag läsa Femtio nyanser av honom och sedan sova. För jag orkar inte vara vaken så mycket mer. Så trött efter att ha gått upp så tidigt imorse.
Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig.


Btw, grattis till Elsa som fyller 16 år idag!

Likes

Comments