Jag saknar dig, så otroligt mycket! Ingenting kommer någonsin bli detsamma utan dig vid min sida. Du var min ena halva, och utan dig är jag totalt vilsen. Jag älskar dig!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min tisse är världens goaste!


Likes

Comments

Yep, ibland får man ju ställa upp för sin favorit. Har trots allt en lång dag framför oss :)


Kommer bli megamys <3
Du är den finaste, och det bästa jag har!


Likes

Comments

... färglös ...


Likes

Comments

1. Koksalt består av Natrium och Klor?

2. Ivar Lo-Johansson skrev romanen Sänkt sedebetyg?

3. Sten Bergman har skrivit boken Min far är kannibal?

4. Jultomten sägs ha sin hemvist i Jyväskylä i Finland?

5. Kalvdans är en efterrätt på råmjölk?

6. Coca-cola salufördes som läkemedel 1886?

7. Oppfinnar-Jockes medhjälpare heter Glödlampan? 

8. En kynolog är intresserad av hundar?

9. En beryll är en sten?

 

rätt svar hittar du långt ner på sidan ... lycka till! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÄTT SVAR ÄR:

1. SANT
2.FALSKT
3. SANT
4. FALSKT
5. SANT
6. SANT
7. FALSKT
8. SANT
9. SANT

Likes

Comments

Dessa eviga lögner, som bara växer och träder fram ur människors rum. Att man ens orkar och har tid på att lägga ner energin, istället för att bara stå upp för sig och tala klarspråk. Vem försköker man skydda egentligen? Sig själv eller den andre? Eller tvärtom kanske, vem försöker man såra..

"det man inte vet, mår man inte dåligt av" fyfan för den meningen. Tänk om man skulle sitta i en sådan situation, och gå och tro att allt är bra, när man inte har den blekaste aning om vad som försigår bakom ens rygg. Nä! Lögner förstör och bygger endast upp en stor mur med hat genom människor! Och alla vi andra vet att det aldrig kommer vara värt att ljuga i slutändan. För hur man än vider och vänder på det så kommer den där skuldkänslan alltid finnas kvar. 

Samma sak vad gäller kärlek, det av något är den mest underbara känslan, en känsla av glädje, och som man aldrig någonsin skulle vilja byta bort för något! Men så är det så jävla lätt att såra den man håller av/älskar. Och varför gör vi det, är frågan? Det finns så mycket känslor mellan två människor, som gör det så himla svårt ibland. Men med tiden, förhoppningsvis finner man rätt balans och hittar varandra till sist, där man sedan kan bygga vidare. Och att skriva dem orden är ju mer än lätt, än gjort.

Likes

Comments

Yep, då har man sökt in på butik/sälj, får besked slutet på månaden om jag kommit in. Isåfall börjar jag läsa den 7 nov i 22 veckor- samt praktik! Ska bli awwwesome! :D
Kommer jag förhoppningsvis få jobba med det jag vill i framtiden! Utbildning is the shit! ;)

Annars ser det ut att bli en lugn vecka. Fattas bara andra besked, som man väntar ivrigt på.
Men men.

Iiiih! <3


Likes

Comments

Har hundra bollar i luften, och allt ligger så tätt inpå varandra, så vet inte hur det ska gå ihop. Men men, bara tuta och köra! Lösningarna dyker upp på vägen! ( :

Anyway- idag har man tvättat och varit ner i stan. Skulle in på lärcentrum, men då visade de sig att ja skulle komma tillbaka på måndag med mina betyg bla.
Sen blev det en liten runda i klädbutiker med pepp, och såååklaaart hittade jag den där kjolen jag letar efter sååååå länge! Och tro mig, den ska bli min!! Satt som en smäck!! (;

Nu sitter jag och glor på filmen fighter, och ätit glass. Vilket var gott, men de jobbiga är att ja fortfarande är sugen på saker /: gaaah.
Mmh, imorn äre fredag.. Undra va en fattiglapp som jag ska hitta på. Får la se.

Cyaaaaa.


Likes

Comments

Japp, nu vet jag äntligen vad jag ska göra med mitt liv! Har bestämt mig för att jobba inom klädbutik, och antingen blir de praktikplats nu framöver om de går som de ska inom ams. Annars blir till att lulla bort till lärcentrum och få en tid där för att få mer info inom butik/sälj- och hoppa på en kurs på 6 månader! Sen när man är färdig, så är de bara att klättra ännu högre upp på karriär stegen! Man blir fan inte yngre, och vem om inte jag måste inse att man inte kommer någonstans i livet om man inte tar tag i sakerna och gör något vettigt av det! Trött på hur livet sett ut hittills. Nu har jag mina mål iallafall, vilket känns som en otrolig lättnad.

Dock ska jag kanske inte ha för höga förväntningar, för det kanske inte alls är som jag tänkt mig. Men bara tanken av att få jobba med kläder/mode är ju ett drömjobb, för mig. Och framför allt, ett socialt jobb! Vilket gör det ännu mer roligare. Nä, detta ska jag hålla fast vid. Kommer bli en spännande utmaning. Ser nästan mer fram emot att läsa olika kurser, och få lära sig massa nytt. Saknar nog plugg om jag ska va ärlig, och 6 månader är väääldigt lagom :)) kommer bli både teoretiskt och praktiskt under dem månaderna. Vilket uppskattas. Aja, vi får helt enkelt se vad det blir. Har denna veckan på mig, sen får man ta plan B (;

Mmmh, nu blire ett skoombaaadh!
Pöss!
Likes

Comments

Om en flicka vars plånbok var tom, men ett hjärta fyllt av kärlek. Där hoppet om lycka speglades i hennes egen spegelbild, där hoppet aldrig försvann. Varför ska pengar få styra ens liv, ens mående, när man har det bästa framför sina ögon? Kärleken får oss alla på olika vägar genom livet, och att ha en man/kvinna och dela den vägen med blir en oförglömlig resa utan dess like. Vi har alla våra bekymmer, och vi löser dem på olika sätt. Men så länge man har någon, som finns där för en, gör det hela så mycket enklare. Man ska vara tacksam för vad man har, och inte tänka på vad man skulle haft. Det ger ju ingenting. "den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket" och så är det ju. Var tacksam för vad du har idag. Och var inte rädd för att visa din tacksamhet mot dem som står dig närmst.

Jag hade en period då jag inte hittade någon utväg på någonting, då jag mer eller mindre hade gett upp, iallafall en stor del av mig själv svek mig. Ingenting i mitt liv fungerade, inte ens det som jag ville få att funka mest. Och det kändes rakt in i själen, att vakna med ångest var morgon, att ha den där klumpen i magen och inte veta ut eller in hur nästa plan skulle se ut. Nä, den perioden är över nu. Jag har lärt mig mycket på den här vägen, jag har både fått ta och ge skit, vilket har fått hjärnkontoret att snurra en aning. Livet är fan för kort för att misslyckas gång på gång, vem vill vara en loser lixom?! Att slösa så mycket tid på något som är så onödigt, och skapar bekymmer är inte värt 1sek av livet. Så om man tar sig en tankeställare och tänker till och inte förhastar sig, så kommer resultatet vara så mycket mer annorlunda än vad man trott. Vi människor är bra på att antingen inte tänka alls, eller tänka för mycket. Vilket brukar bli kaos. "inte lätt att vara efterklok" mh, det där lagom är ju bäst.

Man ska bara få pengar och kärlek att gå ihop. Och inte låta det ena styra det andra. En bra balans, är nog det många strävar efter. Och det är förrän nu jag känner, på riktigt att jag kan slappna av och känna den där lyckan. Nu börjar allt falla på plats, och vissa förändringar är på g. Jag har ett hem, tillsammans med den jag vill dela detta med. Jag har FÅ fina vänner som jag vet att jag kan vända mig till. Jag har min familj, speciellt min mamma som hjälpt mig när jag behövt det som mest. Jag har allt runt omkring mig, som gör en mening med livet. Och visst kommer det fler gropar/gupp och andra tråkigheter på vägen som man ska behöva tackla, men det är dem som gör oss till den vi är idag! Att ge upp har aldrig varit smickrande eller uppskattat, så varför ens tänka tanken. Nä. Att ta sig igenom skiten och ställa sig upp efter att ha varit tillbaka på ruta ett kommer gynna mer. Smaka på livet behöver vi alla för att komma dit vi vill. Och till dem andra, som bara glidit och haft det bra och inte vet något om att få kämpa in i det sista ska inte yttra sig förrän dem verkligen själva suttit i samma typ av situation!

Nåja. En saga har inte alltid ett lyckligt slut, och det beror ju helt upp till var och en. Det man kan styra över, styr man över och gör förhoppningsvis det bästa av det. Det andra får man helt enkelt acceptera med tiden..

I min saga, finns inget slut, bara en lång och förväntansfull framtid med den bästa varelsen, människan, killen på jorden - som gör mitt liv perfekt, eftersom han är perfekt för mig! <3


Likes

Comments