Fødselsdag 5/11-16🇩🇰🎈🎂Min fødselsdag startede super godt min kæreste R vækkede mig på sengen med morgenmad og fødselsdags sang 😍🎈🇩🇰🎂

Bagefter gjorde jeg mig klar min svigermor og svigerfar kom kl 11:30 og hjalp med det sidste. Og da klokken nærmede sig 13:30 hvor gæsterne var inviteret til begyndte mit hjerte at banke hurtigt, jeg begyndte at få svært ved at trække vejret men både min kæreste R og svigermor fik mig heldigvis hurtigt til at falde til ro.

Efter nogle minutter banker det på døren og den første gæst er kommet. Vi hilser og han bliver vist rundt i vores nye lejlighed som vi har boet i siden 1/9-16. Min kæreste og mig får massere at komplimenter for lejligheden og vi får begge en gave (min kæreste har fødselsdag 15/11-16 og bliver 23 og vi holder fødselsdagen sammen) vi åbner begge vores gave og vi får begge et gavekort til Matas på 200 kr (SHOPPE👏🏻😍)
Og så ringer min tlf det er nogle af gæsterne der ikke kan finde vej og jeg må ud og finde dem og guide gennem tlf. Det skal lige siges at det er en helt ny by for mig og jeg kan næsten ikke finde rundt selv men jeg finder dem heldigvis 😳 lige efter jeg har vist dem rundt i lejligheden ringer min tlf igen nu er det de sidste gæster der ikke kan finde vej og igen må jeg finde dem.
R og jeg får en masse gode gaver og maden er ved at være klar.


Vi skal have mørbradgryde med ris og salat.
Det smager virkelig godt og alle gæsterne roser maden så alt er vellykket😃😃

Bagefter laver vi slik skåle og pynter lagkagen og pisker flødeskum til æblekagen 😍

5 forskellige slags chokolade, vingummier, lakridser, og jule småkager og dumle slikpinde bliver serveret.
Gæsterne er meget overraskede over der er så meget men det er meget vigtigt for mig at der ikke mangler noget og at alt går efter planen for ellers kan jeg gå i panik! Min borderline bliver hurtigt et problem pga mine voldsomme følelses udbrud.

Bagefter servere vi lagkage og æblekage og det bliver også taget godt imod og alle er glade og mætte.😊

Gæsterne begynder at tage hjem efter 5 timer og jeg føler det er gået helt vildt godt nu mangler vi bare oprydningen.

Min svigermor hjælper os og hun køre først da alt er ryddet op og der ikke er mere tilbage vi skal stresse over. Jeg syntes det er dejligt at vi får hjælp og vi skal også holde fødselsdag for den anden side af familien på lørdag d.12/11-16

Stille og roligt svinder aftenen hen og R og jeg går glade og tilfredse i seng 🇩🇰

Det har været en ubeskrivelig fantastisk dag!
Den bedste fødselsdag nogensinde 😍🇩🇰❤️

Jeg er så glad!

Tak fordi du læste med 💖😃

Likes

Comments