Hellu, min sportlovsvecka har varit amazing!
Lördags natt kl 12 landade jag på Landvetter efter att ha varit i Courmayeur, Som ligger i Italien!! Vi åkte dit själva men väl på plats träffade vi jättemånga kompisar! Supermysigt!
Härliga åk i pistad backe, varm choklad, god mat, solsken, Google bränna, härlig utsikt & underbara vänner och familj! Kan det bli bättre?
Jag rekommenderar dock inte Courmayeur till de som vill åka olika backar, för det var ett väldigt litet system som det bara fanns ca 10 (om ens det) backar.
Nästa år blir det nog en resa med bara off pist, jag längtar redan hihi!!!
Idag så träffade jag Joel igen efter en vecka, åh så mysigt det var! Har verkligen saknat honom haha
Hoppas ni har haft ett underbart lov!
Lööve

Likes

Comments

Hellu, imorgon bär det av mot Italien. Det ska bli skoj men kommer sakna Joel väldigt mycket!
Idag var jag, Joel, Clara, Nora, Pontus & Alex på bio. Vi såg fifty shades darker, alltså helt absurd e den haha. Väldigt bra men otroligt speciell!
Efter det gick vi och satte oss på donken o väntade på att Claras pappa skulle hämta oss.
Sedan blev det familjemys och imorgon skall jag börja packa inför resan!
Lööve

Likes

Comments

Hej igen efter ett väldigt långt uppehåll...
Allt den senaste tiden har varit väldigt bra. Skolan rullar på, Goa kompisar mm alltså jag kan inte klaga på någonting längre hahha.
I förra helgen var det partaj, de va super mysigt o roligt, sedan sov jag hos Ebba hela helgen för mina föräldrar var i Bryssel.
Igår hade jag studiedag o de va mysigt, den spenderades med Ebba, Clara, Olivia, Alex & Joel.
Sedan var jag hos min PT och körde lite...
imorgon kommer nog Joel hit o så ska vi väl bara kolla på film.
Helgens planer är att fira mamma som fyller år och på fredag antingen va med Joel eller Clara om inte någonting annat kommer upp.
Löve

Likes

Comments

Ibland kan det vara superhärligt när man vet vad man skall göra och när man är riktigt kär, men när allt bara kraschar som en ända stor röra så känns allt som att världen går under:()

Lööve</3

Likes

Comments

Hej, asså det har bara gått 2,5 veckor i skolan ovh jag är redan skoltrött... LÄNGTAR SÅ MYCKET till sommaren. Denna sommaren kommer bli den bästa nånsin, jag ska på konfaläger med massa Goa vänner sedan ska jag vara med alla mina tjej&killkompisar och bara ha det så bra, jag skall även försöka få biljetter till H.H med Clara.
Jag var även på gymmet idag med Clara, sedan så spontan träffade vi vår killkompis på gymmet och så snackade vi lite mm.
Löve

Likes

Comments

Vänner är den familjen som du själv väljer, du väljer vilka du vill ha omkring dig. Dag ut och dag in.
När du väljer vilket umgänge du ska ha så måste du välja efter ditt hjärta, de kanske visar sig att det blir under dina förväntningar eller så blir det väldigt bra.
Jag vet att du kanske väljer fel, du kanske känner dig som mest ensam när du behöver dina vänner som mest.
Jag försöker själv alltid att vara lojal mot mina vänner, det spelar ingen roll om ni bråkar eller tjafsar. Du skall aldrig svika dina vänner.
Jag har haft så många nätter där jag känt mig så ensam för att man inte har sina vänner på sin sida.
Att vara en lojal och bra vän kräver mycket självförtroende från din sida, för att du ska kunna vara en bra vän måste du våga stå upp för din vän, du måste alltså skita i vad alla andra säger om dig eller din vän. I ögonblicket så är det endast ni som räknas.
Keep your friends close but keep your enemies closer.

Så komihåg att den personen som fanns där för dig den där gången när du behövde nån, kom ihåg att alltid finnas dör för den. Vi alla är människor av samma slag, vi kan inte jobba emot varandra, vi måste jobba tillsammans för att alla ska må bra.
Lööve

Likes

Comments

Det finns alltid folk i din närhet som vill försöka knuffa ner dig på marken. Jag har blivit liggandes på marken många gånger och aldrig trott att jag skulle kunna ta mig upp.
Men det finns oavsett om du trodde det eller inte så finns det minst en stöttande person vid din sida, det behöver inte betyda att denna personen är din bästa vän eller att denna personen ska lyfta upp dig tills du står stabilt på dina fötter igen.
Nej, det kan vara en liten komplimang eller en stöttande mening.
Du kan inte lita på många här i världen, men din familj står dig alltid närmst även om det kanske inte känns så ibland. Det finns ingen förälder som vill se sitt barn lida, eller som vill se sitt barn inte orka med smärta mer.
Och om jag skall vara helt uppriktig nu, så finns det ca 5-6 personer utanför min släkt & familj som jag kan lita på till 100%
Du måste våga stå upp för dig själv och inte låta någon trycka ner dig. Du måste lära dig att slåss ensam, för när du minst anar det så står det någon där, som betyder väldigt mycket för dig som sakta sticker en kniv i ryggen på dig.
Du anar det inte förens det är försent.
Learn to fight alone
Löve

Likes

Comments

2016 kan man beskriva med ett slag i ansiktet ungefär...
Det finns Såå mycket grejer som har varit fina och bra detta året, men det över väller till den dåliga sidan.
Något som har varit otroligt kul detta året var Indien, Jag bytte skola till ISGR, jag har haft så himla kul med mina vänner, jag har skaffat Såå mycket kompisar som är både tjejer och killar & alltså det har varit underbart att få lära känna nya människor mm.
Men dåliga grejer tänker jag inte ens dra upp, det är pågrund av personliga skäl och att jag inte vill tänka på det mer heheh;))

Det här med nyårslöften...
Jag är själv väldigt målmedveten och jag ser det nya året som en möjlighet att starta om på ny kula.

Äta mindre godis, detta är ganska simpelt men det är något som jag behöver sluta med..:)

Gymma mer, iallafall gå till gymmet 3-4 ggr i veckan så jag kommer igång med träningen.

Bara vara med folk som ger mig någonting i livet, dvs att jag skall bara befinna mig med vänner och personer som ger mig energi, är snälla, vill mitt bästa & alltid är ärliga mot mig.
Detta året har jag bara halkat med på ett bananskal men 2017 ska bli det året då jag börjar lyssna mer på mig själv.

Vara mig själv & inte följa andra, jag har bestämt mig för att bli min egen person och skaffa en egen åsikt. Jag skall inte bara tycka som alla andra, för det är mycket mer ballt att vara sig själv.

Satsa i skolan, haha detta är något som jag säger varje år... men detta året ska jag faktiskt få mina betyg och känna mig nöjd över det jag presterat under terminens gång. Jag vill även få mina föräldrar att bli extra stolta över mig så jag ska bara kämpa så hårt för att nå mitt mål på 300 poäng.

Detta va bara lite av alla mina Nyårslöften.
Löööve

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello
Hur e de? Själv är det super mycket i skolan & de tar ju aldrig slut.
Imorgon har jag ett hinduism prov som jag kämpar med för att komma ihåg alla namn på alla gudar;)
Sedan har jag bara ett president tal kvar, då jag ska stå framför A- & B-klassen och hålla ett tal om vad jag jobbar för i min drömskola.
I helgen va jag i fredags på middag på stan me min familj för att mamma & pappa firade 21 årig dejt dag eller va man nu säger Hahah;)
I lördags mötte jag upp Rebecca och på kvällen åt vi yttligare en middag i stan, sedan åkte vi hem till mig och mötte upp några killar och bara myste & tittade på film.
På lördagsförmiddagen bestämde jag & pappa oss för att ta en sväng till United Fashion för att köpa lite nya kläder till mig, älskar de!!
De blev ett par gråa dondup byxor & 2 blusar från cotummade, 1 svart & 1 blå, svart & röd
E Såå taggad inför jul & nyår ;)))

Likes

Comments