Hej alla! Ni har säkert läst och hört att jag investerat mina pengar i ett bolag som heter Fingerprint. Jag har trot på dom stenhårt och att dom ska öka minst 50% innan årets slut. På måndag eftermiddag av någon konstig anledning så sålde jag av mina aktier i Fingerprint med en vinst på 11%, vilket är en väldigt bra affär enligt mig. Efter jag hade sålt dom ville jag ha tillbaka dom fast billigare än vad säljarna ville så jag fick aldrig tag i dom igen, tur det nu i efterhand. Vaknar upp på tisdag morgon och har 5 missade samtal av en aktievän och tänker vad är det nu som händer. Han säger; hoppas du inte har kvar fingerprint för då är hela din aktiekarriär så gott som över. Jag svarar givetvis att jag sålt dom.
Klockan slår nio och börsen öppnar, fingerprint rasar sinnessjuka 40% på bara några minuter. Så nu i efterhand kan man säga att jag gjorde 50% på dom.

Kalla det tur eller skicklighet - R.S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! I måndags så tog fingerprint hela 6,5 % på bara några timmar, det som vi har sagt hela tiden. Bolaget ökade från 45:50kr/aktie till 49:67kr/aktie. Omsättning på aktier i fingerprint under dagen slutade på hela 11 miljoner stycken, helt galet. På tisdag sjönk dem tyvärr 4% men det är nog bara kortvarigt enligt rapporter från placera och affärsvärlden. I skrivande stund håller dem stabila 46:30kr/aktie. Jag tror att fingerprint kommer avsluta börsveckan med en peak och sluta minst 49:50kr/aktie. Så lite kort summerat så är det fortfarande köp läge på aktien om du vill göra dig en slant.

Ha det bra och fortsätt läs - R.S

Likes

Comments

Go fredag! Denna veckan hände det, "Fingerprint" sjönk till 45kr/aktie som jag och en aktievän till mig har sagt i en lång tid. Vi sa att den dagen fingerprint tappar till 45kr/aktie så köper vi direkt och vi köper mycket. Jag tror att aktien kommer att att stiga över 100% innan årets bokslut. Fingerprint är ett bolag som sysslar med fingeravtrycksläsare på tex smartphones, datorer m.m och min gissning är att fingeravtrycksläsare kommer att användas mer och mer på tex lokaler och hem som idag använder en tagg. Tänk vad enkelt att bara använda sitt fingeravtryck istället, lite svårt att tappa bort dina fingrar liksom. Summa summarum ser jag en ljus framtid i Fingerprint och hoppas både på dem som aktie ägare och människa. Ett enklare liv med Fingerprint i spetsen helt enkelt.


Time will tell - R.S

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag berätta lite om var du kan hämta inspiration och lärdom på ett enkelt och behagligt sätt.
Mitt bästa tips är att lyssna på Framgångspodden som görs av Alexander Pärleros , han är en av Sverige bästa entreprenörer och till och med utsedd till årets super talang 2017 och hans podd utsedd till årets podcast. I podden intervjuar han kända och framgångsrika personer i hela Norden, dom pratar om hur just dom har lyckats och vad som dom tror är nyckeln till att vara där dom är idag. Väldigt inspirerande. Den bästa podden han gjort som jag tycker är intervjun med hotellmagnaten Petter Stordalen som är i god för 13,5 miljarder och äger över 190 hotell.

In och lyssna vetja @ http://www.framgangspodden.se
eller så söker du på FRAMGÅNGSPODDEN i din app.

-R.S

Likes

Comments

Hej! I helgen spelade jag på V75 som gick i Kalmar. Jag hade satt ihop ett spel med några skrällar och några favoriter. I V75-1 hade vi 4 hästar som givetvis var dom 4 bäst tippade, man vill ju inte falla bort i första omgången. Hästen som var enbart 9% spelad vann loppet och det var perfekt för oss eftersom vi hade den. En underbar start tänkte vi men det skulle vända fort. V75-2 och V75-3 bjöd på 2 jätte skrällar och som enbart 1-5 % av spelarna hade, där dog våra seger chanser rejält. Lopp 4 och 5 gick in enkelt med tanke på att det var 2 favoriter som vann. Lopp 6 missade vi och lopp 7 gick in som tröst. Summeringen av lördagens trav var att vi hade 4/7 rätt och att man måste våga satsa på dom där stor skrällarna.

Bättre lycka nästa helg- R.S

Likes

Comments

Godmorgon! Detta inlägg är i samarbete med affärstidningen/webbsidan http://www.affarsvarlden.se, en sida/tidning du kan läsa allt om det senaste inom börs marknaden.

Snap, moderbolag till meddelandetjänsten Snapchat, debuterade på torsdagen på New York Stock Exchange till kursen 24 dollar. Bolaget har mer än 158 miljoner dagliga användare enligt prospektet som lämnades in på torsdagen. Omsättningen för 2016 uppgick till 404,5 miljoner dollar jämfört med 58,7 miljoner dollar 2015.

Snaps börsnoteringserbjudande blev övertecknat mer än tio gånger. Aktiepriset i erbjudandet landade på 17 dollar, över det indikerade intervallet 14-16 dollar.

I samband med noteringen sålde bolaget 200 miljoner aktier, vilket inbringade 3,4 miljarder dollar. Deras mål var 3 miljarder dollar.

Prenumera på tidningen @http://www.affarsvarlden.se,

-R.S

Likes

Comments

Hejsan! Idag tänkte jag ge er lite tips på hur man kan öka sina odds för att göra en säker vinst varje år. En portfölj är som en fond fast du får välja alla dina aktier själv. Det första du bör göra när du vill skapa din egna portfölj är att sätta dig ner och bestämma hur mycket pengar du är villig att satsa och sen bestämma dig för hur många bolag du vill köpa i. Jag rekommenderar att köpa i mellan 8-15 bolag om du vill säkra upp dig och behöva lägga ner lika mycket tid att hålla koll på dina aktier, men det gäller fortfarande att hitta rätt bolag i rätt kurs. Ett tips från mig om du vill tjäna stora pengar och bra avkastning är att ha 3-6 bolag i din portfölj som du håller på år ut oh år in. Vid sidan av din portfölj har du lite pengar som du köper och säljer bolag dagligen vid rätt kurs. Detta kräver dock att du lägger ner minst någon timme varje dag på börsen och researching om olika bolag, väldigt kul när man väll kommer in i det om du frågar mig. Skicka gärna ett meddelande till mig om du behöver hjälp eller bara undrar någon kring marknaden över lag.


Lycka till MVH - R.S

Likes

Comments

Hej alla där ute, roligt att så många fortfarande läser. I dagens inlägg tänkte jag berätta lite om hur starten på veckan gått och även lite köp tips i Mars månad. Denna veckan har jag tre bolag som jag tror stenhårt på, både nyheter från Placera och egen research som jag gjort pekar på att alla mina tre bolag kommer stiga. Mina tre bolag jag ligger inne med just är ( Tele2, Starbreeze och Resurs Holding), jag lyckades köpa alla precis i botten av nedåt trenden och i dagsläget har dom olika bolagen gjort en vinst på - ( "Tele2" 1,44% ) ( "Starbreeze" 4,87%) ("Resurs"0,19%). Så jag skulle faktist rekommendera att fortfarande köpa i alla bolag trots att dom redan ökat. Mitt nästa köp kommer att bli "Fingerprint", dom ligger just nu på 48,86kr per aktie och jag har bestämt mig för att köpa dom på 45,5 kr. Tror det kommer att ske inom kort med tanke på deras kraftiga nedåt gång på starten av 2017, men det återstår att se om jag har fel eller inte.


Lycka till alla - R.S

Likes

Comments

Hej! Idag blir det bara ett kort inlägg om helgens trav. Lördagens V75 i Eskilstuna började starkt med 4 av 4 rätt, sen i V75-5 hade vi 4 hästar varav 3 stycken av dom ledde på upploppet sida vid sida men på något sätt lyckas häst nummer 1 som ligger bakom tränga sig emellan 3 hästar och vinna.... så surt. V75-6 satte vi också men V75-7 förlorade vår häst med 40 centimeter (se bild ovan). Tråkigt att bara få 5 rätt när vi satte 3 spikar, plus att 5 rätt blev jackpot denna helgen.


Blir nytt tänk nästa helg - R.S

Likes

Comments

Hej! Tänkte jag skulle summera denna börsvecka lite grann i detta inlägg. Måndagen startade helt fantastisk, den började med att jag sålde av CLOETTA B med en vinst ökning på hela 2,8%. På tisdagen köpte jag mig nya aktier i TELE 2 och RESURS HOLDING. Mina TELE 2 akter har redan ökat 1,65 % tills nu. RESURS köpte jag dagen då dom rasade 7,7 % och jag han köpa den på minus 5,3 % så jag har lite att hämta upp mig redan på fredagen hade dom hämtat upp 1,5 % så bara lite kvar till plus minus noll men jag tror ju på att dom kommer stiga minst 5% inom kort så jag känner mig lugn. Onsdag och torsdag var två lugna dagar och jag höll bara kvar mina aktier. På fredagen lyckades jag med en riktigt bra affär, jag fångade Starbrezze B när dom var i botten på en nedgång några timmar innan börs stängningen. Innan stängning hade jag lyckats göra 2,96% på dom, sen att det var lönefredag gjorde inte dagen sämre direkt.

IDAG blir det V75 spel på Eskilstuna, trevlig helg - R.S

Likes

Comments