Header

Fan va livet rullar på gött.

har varit på semester på Åland & var då på Rockoff Festival 2016, såg massa grymma artister 🤗

Sedan mår jag så jävla bra & på tisdag så börjar skolan. Då börjar jag plugga till Undersköterska & jag är så jävla pepp 🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardagslivet

Jag blir så trött.. När jag kom hem till pappa klockan 17.00 så satte jag mig i soffan och skulle plugga. Men av någon outgrundlig anledning så fungerade det inte att komma ut på internet. Min signalstyrka var bra, men när jag klickade upp Google Chrome så stod det att nätverksanslutningen inte fungerade.
Efter X antal felsökningar kom det upp att jag behövde förnya datorns IP-adress så då satte jag igång med att göra det, men självklart så fungerade det inte så då gav jag upp.

I övrigt har dagen varit bra, lugn men bra.
Vaknade vid 08.00 och tog det lugnt, vid 11 kom Celine hit och vid 13.00 körde hon och jag R till Nässjö. Sedan åkte vi till kommunhuset och hämtade en rekvisition och sedan åkte vi hem till Celine så hon fick hämta lite grejer innan vi åkte hem till R igen.
Jag somnade en stund och efter det kom R hem och vi pratade lite innan Celine gick för att jobba på Vårfesten här i stan.
Jag ska köra hem henne därifrån inatt klockan 01.30, och sedan ska jag studsa i säng.

Ha en bra kväll, godnatt babe 😘

Likes

Comments

vardagslivet

Jag vill ha långa texter om hur mycket du älskar mig. Om hur mycket jag betyder för dig. Jag vill få små betydelsefulla presenter då och då, jag vill ha godmorgon-sms och godnatt-sms. Jag vill ha födelsedagskort, jag vill ha födelsedagspresent. Jag vill ha julklappar.
Det kanske verkar som att alla hjärtansdag, min födelsedag, morsdag, julafton, midsommar, påsk, lucia, nyårsafton, halloween och så vidare inte betyder något för mig, men det gör det. Jag vill också få känna mig uppskattad olika dagar om året, dagar som egentligen inte är speciella. Jag vill att du ska överraska mig med blommor och choklad, med ett smycke, med frukost på sängen eller biobiljetter. Jag vill känna mig uppvaktad..

Likes

Comments

vardagslivet

Himlagud vad trött jag är, eller inte riktigt trött, mer.. Ja, jag vet inte riktigt.

Igår ägnade jag nästan hela dagen till att läsa i boken som jag ska skriva en romananalys om till min prövning i Svenska. Jag läste boken "Till offer åt Molok", skriven av Åsa Larsson. Och jag blev klar med den. Oooch, den var faktiskt väldigt bra.
Så nu ska jag bara lyckas knåpa ihop romananalysen samt de frågorna som tillhörde den uppgiften. Tänkte försöka göra det hos pappa imorgon, dessutom är jag faktiskt väldigt taggad.
Men det går upp och ner för varje dag, vissa dagar är jag jättepepp och andra dagar är jag väldigt opepp, men jag vet ju att jag gör det för en bra sak - För att ha större chans att få beviljat studielån från CSN i 1.5 år för att studera Vård och Omsorg.

Idag började dagen med ett möte på socialtjänsten, hos min handläggare Anna som sitter på ekonomisidan. Vi pratade en hel del om hur vi ska göra med mina utbetalningar i sommar, och vi kom fram till en lösning som passade mig bra.
Vi pratade även om det uppföljningsmötet vi ska ha tillsammans med psykiatrin, boendestödjarna samt min pappa den 7/6. Det är ett uppföljningsmöte om min vårdplanering vi gjorde i februari i år.
Sedan skickade vi in en ny ansökan om bostadsbidrag då jag måste skicka in en ny var tredje månad för att min hyresvärd har fått för sig att bara ge mig provkontrakt som gäller tre månader åt gången, det blir krångligt men jag har haft det såhär i 2 år nu så jag är ganska van.

Jag fick en rekvisition så att jag kunde gå till Apoteket och betala mina Ritalin samt Venlafaxin.
Apotekarien frågade om det var okej att skicka upp ett billigare alternativ än just Ritalin, men jag sa klart och tydligt att jag ville ha just Ritalin för att jag upplever att deb fungerar bäst på mig, men ändå så tog han någon annan billig medicin istället för Ritalin och skickade upp. Jag blir så trött på att de inte lyssnar på mig, så från och med nu ska jag be min läkare att skriva att jag enbart ska få Ritalin (eller vilken medicin det nu gäller).

Sedan åkte jag till R, där var ingen hemma men efter en stund kom Celine. Vi låg i soffan någon timme och bara tog det lugnt innan vi åkte hem till Celine och jag slingade hennes hår. Det blev jättefint.

Vi tog även en tur upp till Celines mamma och var där en stund innan jag körde hem Celine igen och nu har jag varit hemma och bara slappat sedan 19.30 ungefär.

Ligger och halvkollar på tv och ska väl om en liten stund ta min stilnoct och försöka sova.

Godnatt babes 😚

Likes

Comments

shopping, vardagslivet

Jag förstår inte.

Det finns en mamma i Södertälje som är bedragerska. Hon blev för några veckor sedan dömd för 2 av de 4 punkter hon var åtalad för och blev dömd till skyddstillsyn, villkorlig dom samt en behandling på Kriminalvården som kallas VINN. Det hon blev dömd för var brott som begicks 2013.

Catrin, som denna personen heter, var med i Brottsplats Sverige för ungefär 2 veckor sedan och där kom det fram att ungefär 40 personer har upprättat nya polisanmälningar mot henne, från 2014 till April 2016.

Men Catrin påstår att hon är ångerfull för de bedrägerier hon gjorde 2013 och inte har lurat någon mer på pengar samt resor sedan dess.

Det märkliga är att på sin blogg skriver Catrin ständigt om att hon åker utomlands, åker på kryssningar, och så vidare. MEN... Hon påstår att hon blir sponsrad med resor, vilket i princip hela Sverige vet att hon ljuger om.

Denna personen har även bedragit MIG på biljetter till KENT. Vilket såklart är polisanmält.

Jag varnar er alla, håll er undan från Catrin Hedlund, då hon är en dömd bedragerska och polisen vet att hon fortsätter. Nästa gång hon blir dömd blir hon dömd till fängelse.

Tack för mig 😚

👆 bild på Catrin Hedlund samt våran konversation.

Likes

Comments

frågor/svar, vardagslivet

Vaknade runt 10 idag och var så jädra trött, tog det lugnt till klockan 12 då jag och R åkte till Lindas och köpte cigg och sedan åkte vi till Celine och hämtade upp henne. För Celine och R är och städar min lägenhet just nu och jag ligger i soffan hemma hos R och läser min bok som jag ska göra en romananalys om lite senare 😴

Senare sen så ska jag och R gå till pappa en stund och efter det vet jag inte vad som händer.

Jag är så sjukt jävla trött, och jag är så sjukt jävla less på allt jävla drama som är överallt på ask, alla som ska lägga sig i hur jag sköter min son är dock skitkul, men drama om att jag tagit bort folk på Facebook, drama om en hel del andra saker och folk som är inne här för att snoka - KÖR UPP NÅGOT DÄR SOLEN INTE SKINER 💣

Nu ska jag fortsätta plugga, ADIOS BITCHACHOS.

Likes

Comments