View tracker

Följ mig på Instagram @sanddstrom heter jag där!Dagens humör: Lite små less
Dagens borde:
Tvätta och skriva om mitt cv
Dagens frisyr:
Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink:
Foundation, bronsher, higlighter, Anastasia brow dip & lösögonfrannsar
Dagens kläder:
Adidas tajts, svart linne & grå tjocktröja
Dagens planer:
Fara på mötte på sjukhuset & tvätta kläder
Dagens materiella vill ha:
Massor med smink jag har stoppat ner i varukorgen på kicks hemsida
Dagens tråkigaste:
vädret
Dagens längtan:
till att jag kan boka in en ny tatuerings tid

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

MIN VARDAG

Vart ska jag börja egentligen? Innan jag tog studenten i sommras hade jag en plan hur mitt liv skulle se ut efter studenten. En sak som är bra att veta är jag gick bygg & anläggning inriktning måleri, men lite innan jul lovet i ettan av gymnasiet så åkte jag in till sjukhuset för jag hade sån extrem smärt i magen. Så vi åkte in och jag vart inskriven och fick börja ta massa prover, och börja fasta till smärta skulle försvinna. Så jag låg på sjukhuset i två och ett halft dygn, och av den tiden så fick jag massor med "drogor" för att lugna ner smärta men inget hjälpte. Så slutsatsen låg jag och spände kroppen i drygt två dygn för av en sån smärta. Sen efter jag vart utsläppt där ifrån så började jag mer och mer märka att jag hade fått extremt problmen med rygg, så jag for till nån som skulle knäcka och fixa min rygg. Och det slutade med att jag for ditt vissa månader flera gånger och andra bara nån gång pär månad. Jag har fått träffa trännar som har gett mig övningar som jag ska göra varje dag, och det har jag mer eller mindre nästa gjort varje dag. Men har nu över tre år senare fortfarande problem mer ryggen. Men det är inte nog med ryggen, just för ryggen tog skada så fick jag även problem med nacken, axlarna och höfterna.

Jag hade som sakt en plan att gå ut gymnasiet och jobba som målare trotts mina skador, men ett tag innan studenten. Började jag överväga mer och mer om det skulle vara värt för mig att jobba som det och bara förstöra ryggen och resten av min kropp mer eller att söka nåt annat och bygga upp min rygg under tiden. Så jag valde att göra så, jag saknar mina målarbyxor och yrket. Men känner att det ej var värt att förstöra mig mer i slut ändan. Så när väl studenten kom så visste inte jag allså vad jag skulle göra..

Så sen studenten har jag undrat och letat alla möjliga olika jobb, jobbade bara ett extremt kort stund på Online. Men märkte vädligt fort att det var inget jobb för mig. Får en press hem ifrån dagligen att jag måste söka mer jobb och att jag måste göra bättre ifrån mig. Får jag höra varje dag ända sen innan studenten, och jag ha fått en sån panik och ångest över det. För jag söker jobb och verkligen söker, men får ingen napp nån stans. För jag vill ha jobb för då kan jag få ta över brochans lägenhet och få bo själv och sköta mig själv, och det är typ min högsta dröm. Så tro mig när jag säger att jag verkligen vill ha ett jobb, ett eget boende och framför allt ha en egen inkomst.

För just att inte ha jobb gör satt det blir bråk om jobb hela tiden, och jag känner varje dag att jag har en så enorm press på mig. Som gör att det känns som jag ha svikit min familj, och där av de stressar mig så mycket satt jag inte kan sova nästan. Tappar hår i sinne, har tappat så mycket hår att mitt en gång i tiden var långt och tjockt hår har blivit tunt och extremt slitet hår. Har ont i hjärtat och har hjärtklappningar, och har hamnat tillbaka till att knappt äta nåt i några veckor sen äta jätte mycket i några veckor. Sista jag åt så upp och ner mådde jag också dåligt. Det här med att inte har ett jobb har påverkat mig så extremt mycket och gör satt jag känner mig depprimerad och har ångest, nästa varje dag.

Nån mer än jag som har ångest över vad man ska bli/göra?

Likes

Comments

View tracker

MIN VARDAG

Så nu ligger jag i sängen och tittar på tv-serien Bones, efter ha varit ute och åkt bil och umgås med härlig människor. Tog mig inte ut fören vid halv tolv, för jag vaknade först och främst inte änns fören klockan tre på eftermiddagen. Sen har jag legat och halv sovit hela kvällen för jag ha mått illa fram och tillbaka för vart lite hårt ifredgs när jag söp. Så när jag väl tog mig ut så for jag och åt för jag hade inte kunnat äta tidigare och va väldigt hungrig, för jag ej hade ätit på över trettio timmar. Så efter jag hade fått äta for vi och drog raggen i stan för att sedan fara på bilprovningen, och sladda lite och prata med lite folk. Så min lördag ha varit väldigt slö och inte gjort så mycket, men slutet av kvällen gjorde ändå min lördag värd. Men lite nog om det, nu ska jag se vidare på Bones, och dricka lite Cola sedan försöka sova.

Likes

Comments

Nerver back down det är en film som jag älskar verkligen och ha varit en av mina favoriter så extremt länge också. Det var till och med den här filmen som öppnade mina ögon för kamp sport men mest för MMA, känner folk som tränar det och ha gjort de länge. Men jag mins första gången jag såg den här filmen, kan inte ha varit så mycket mer än kanske tio år då. Såg filmen första gången med en då varande vän, och jag kunde inte slita blicken ifrån tv och fajten som på gick. Och då som jag mest tog in ifrån filmen va att man inte ska ge upp, och stå för det man tror på. Sen allt blir inte alltid bättre för man vänder ryggen och går där ifrån.

Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.

Men det är verkligen en film jag tycker är sevärd!


8 Mile är en film jag först och främst ville se för det handlar om Eminem och han är en stor idol i mina ögon. Sen så när jag väl såg filmen så vart det att jag fastande för även filmen. Så det har blivit en av mina favorit filmer också.

Detroit, 1995. Jimmy Smith, även kallad Rabbit, är en spirande rappare som bor i husvagnspark på 8 Mile Road - linjen mellan fattigt och rikt folk - tillsammans med sin yngre syster Lily, modern Stephanie och hennes pojkvän Greg. Jimmy övertalas av sin vän Future att vara med i en "duell", en raptävling som Future är värd för på klubben The Shelter. Men Jimmy stelnar till på scenen. Stephanie talar om för Jimmy att de kommer att vräkas för utebliven hyra. När Greg får veta detta blir han våldsam mot Stephanie. Jimmy attackerar honom och Greg lämnar husvagnen. Senare vinner Stephanie på bingo som räcker till hyran.
Jimmy har börjar uppvakta Alex, en uppåtsträvande modell. Den ärelystne Wink har lovat Jimmy att introducera honom för sina kontakter inom musikindustrin. Han går till ett avtalat möte och får där se att Wink har sex med Alex. Han spöar upp Wink men blir själv misshandlad av ett rivaliserande rapgäng, Leaders of the Free World, som Wink är i maskopi med. Jimmy går med på att ställa upp i nästa duell på The Shelter och tävla mot några medlemmar i gänget. Jimmy vinner de två första ronderna för att sedan ställa upp mot den regerande mästaren, Papa Doc, och slår även honom. Jimmy avböjer Futures erbjudande om att bli vicevärd på klubben och föredrar i stället att gå sin egen väg.

Law abiding citizen är också en av mina favorit filmer, ha inte så mycket att säga om filmen mer än att den är värd att se.


En mans fru och dotter mördas brutalt framför hans ögon. På grund av misstag i brottsundersökningen lyckas den faktiske mördaren undvika allvarligare straff genom att erkänna, men skylla på sin medhjälpare. Den drabbade mannen bestämmer sig för att hämnas på alla: brottslingarna, åklagarna och systemet

  • 13 readers

Likes

Comments

MIN VARDAG

Två saker jag vill förändra eller göra "bättre" med min kropp är att förstora brösten och göra fillers i läpparna. Det här med att förstora brösten har jag varit säker på att jag vill göra nu i säkert minst tre års tid. Sen den här med att göra fillers i läpparna börja fundera på för några månader sedan. För har jag varit emot att förstora läpparna, men har väl nu ändrat mig. Eller inte helt ändrat mig tycker det är fortfarande fult om man gör dom för stora. Men jag vill fylla mina läppar lite gran göra dom lite störa eller mer fylliga, tycker mina är små och inte små kyssbara av sig. Just för jag tycker mina läppar inte är så fylliga av sig.

Men för ni som undrar eller kommer börja hata på det är, ett jag kommer ändas göra dom här två sakerna för mig själv och inte för någon annan. Sen så kommer nog ej brösten bli av på ett tag för jag måste skaffa ett jobb innan så jag kan lägga undan pengar till operation, läpparna & lägenheten. Så det är nog en bit bort innan jag fixar mina bröst, men läpparna kanske blir av fortare än man tror.

Sen vill jag ingen ska ta illa upp av det här, det är är ändas min åsikt och de jag vill göra med min kropp.

Likes

Comments

Idag vart min söndag lite bättre vart att inhandla en ny dator, för min förra gick sönder för en veckan sedan ungefär. Så nu vart det en ny som kommer passa mig perfekt när jag ska börja filma och redigera videos. Är helt galet kär i min MacBook Pro, så enkel och härlig.

Likes

Comments

Min resa

Min resa, ja kan väl säga att min resa redan har börjat. Ha ju som sakt redan skickat in en ansökan om att få vara med i spårlöst. Så inväntar ett svar där ifrån, men få se hur lång tid det kommer ta. Ska även skriva klart andra papper som ska skickas till adoption "företaget" som hade hand om mig och mitt adoption. Så dom ska även börja söka och kolla igenom om det finns en chans att mina min biologiska bakgrund. Så det är så det ligger till just nu, men vad som händer i mitt liv kring just adoptionen. Allså inte något mycket rörelse för några, men för mig är det stort. Just för att jag själv tycker det är stort gjort av mig att bara ha börja skriva & sökt. Ni kanske har frågor om min adoption, min familj, min tankar och så, det får ni gärna ställa så ska jag svara på det här eller i en video. Ska ju som sakt starta upp en youtube kanal där ni får följa med i min resa & mina tankar om allt som ha med min adoption att göra. Vet inte exakt när jag ska starta upp den, vill helst ha en någorlunda kamera att filma med. För känner att systemkameran är för stor att ha med att v-logga med och över lag att gå runt med. Men få se, har ej klurat ut allt än. Men jag hoppas ni kommer tycka att det ska bli kul & intressant att få följa med mig & min resa. Mer information kommer sen. #minresa

Likes

Comments

MIN VARDAG, SVAR PÅ FRÅGOR

Oj vart ska jag börja egentligen, ha ju glömt att uppdatera er men fick ju ett jobb på Online på deltid. Som jag nu ha försökt klura ut och försökt orka med. Men efter ha provat det snart en månad har jag redan insett att det är inget för mig. Så ha sakt upp mig och min sista jobb dag där blir nu den kromande tisdagen. Så då blir jag jobbsökande igen, men har redan börja söka andra jobb sen nu när jag blir arbetslös har jag tänk ta tag ordentligt med gymmandet igen och få igång det. Sen har jag även sökt till​ ​spårlöst ​så jag håller hela tiden utkik efter om jag kommer med eller ej nu på min mejl. Jag håller tummarna att jag nu kommer med för det skulle vara en så otrolig grej att få vara med om. Har tänkt starta upp en ​youtube kanal ​om just mitt vardagliga liv, galenskaper och även ett ställe där jag pratar om att vara adopterad och hu just jag känner via allt som har med det att göra. Där även ni ska få vara med i min resa att försöka hitta min biologiska mamma. Vad säger ni om det? Vad tycker ni om den iden?!? 

Likes

Comments

​Här ovanför är en eller rättare sagt två bilder på min smarriga middag jag åt idag, super nöjd! Ha varit sugen på sushi i typ över en månad nu och fick äntligen äta det igår usch så äckligt gott det är. Nej men jag och mamma möttes upp på stan vid fem tiden och gick å åt, efter det sprang vi förbi body shop och accent för att köpa en ansikstvätt och en väska åt mig. Efter det så for vi hem för att handla lite mat att he i kylen,  Så nu flera timmar senare så sitter jag i sängen och försöker ta tag i bloggen igen...  HAHAHA  


Likes

Comments

MIN VARDAG

Juste nu sitter eller ligger jag ner och blir tatuerad, de är dagens nöje för mig. Haha eller vad man ska uttrycka och kalla det hela. Håller på med den här texten just nu, sen ska vi hugga in på att skugga min diamant jag har på revbenen. Så få se om de gör så ont som alla säger, med de här att skugga gör mer ont än linjer?!? Bra fråga vissa tycker de och vissa tycker tvärt om, så får helt enkelt se vad jag tycker. Ni få se resultatet sen idag tror jag, eller imorgon. Hare

Likes

Comments