MINNEN

Allså mitt kärleksliv mår verkligen ha varit ett stort jävla kaos dom senaste månaderna tänkte jag säga, tills jag kom på att de var fel ord val. Det har mer varit rent stormigt väder ute på havet i år kan jag mer säga.

När jag var tretton och trodde jag var kär för första gången på riktigt, det var fel av mig. Har varit kär på riktigt två gånger, första gånger som varade i lite mer än fyra år och andra gången i ungefär två månader lite mer än så. Dom två kärlekarna ha varit det bästa som har hänt mig och samtidigt det värsta som har hänt mig. Dom två kärlekarna fick mig känna fjärilar i magen, hjärtesorg, glädje, tårar, hat, ångest, plågad, leé som en dum idiot och även så har dom två kärlekarna lärt mig så mycket. Förut när jag nyss var förstörd och hjärtesårad just efter dom två kärlekarna. Så kände jag mig bara dum i huvudet att jag ha ståt ut med allt skit. Men nu när ser tillbaka på båda dom två kärlekarna så är jag bara rent av stolt efter all skit jag ha varit med dom att jag idag. Kan stå och säga att jag är beredd att känna kärleken igen, och jag har lärt mig så mycket om vart jag har mina egna gränser på hur mycket skit jag kan ta innan jag blir en annan person. Så när jag väl faller för nån nästa gång och kanske blir tillsammans med den personen. Så vet jag vad jag vill vara för person i ett förhållande, men framför allt att jag vet vem jag är nu och vad jag vill ha ut av framtiden och mina framtida partner.

En gång trodde jag trotts all skit som hade hänt mellan oss, så trodde jag och även hoppades jag. Att det skulle förbli du och jag. Jag såg en gång en bild framför mig, gården du hade växt upp på skulle du och jag bo på, vi skulle uppfostra våra barn på den gården vi skulle gifta oss. Jag trodde ett tag att du kanske skulle vara pappa till mina barn. Jag trodde och hoppades så mycket när det kom till just dig. Men jag vet idag att allt det som hände mellan oss vart nödvändigt för att få mig ditt där jag är idag. Nu när jag kan stå på mina egna ben utan att vara beroende av dig för att må bra, för att klara av min vardag. Nu är jag en hel person som inte är beroenden av nån annan. Och det är precis här jag behöver vara för att kunna hitta nån att dela mitt liv med. Jag ska kunna va självgående men ändå kunna njuta av livet med nån. Så idag kan jag faktiskt tacka dig för all skit du utsatte mig för, lite synd tycker jag ändå att det är att vi inte har nån kontakt längre. För på slutet vart du ändå en väldigt bra vän som jag kunde prata med om typ allt och du visste hur jag funkade som person. Så det var ändå skönt att umgås med dig just för det var så enkelt. Men jag är ändå glad att vi sa upp kontakten, just för vi har så många år bakom oss och så mycket som har hänt, och vissa saker kommer aldrig glömmas. Men som sakt jag kan sakna att ha han i livet ibland bara för att jag kunde verkligen va mig själv kring han. Men nu känner jag mer att jag är glad att han ha gått framåt i livet och även jag. Vi båda vet att den andra finns nånstans där ute bland alla människor, och vi båda vet att det här var det bästa valet för oss båda. Jag är bara glad över att vi båda har gått vidare och försöker inte se tillbaka på dåtiden. För jag är glad där jag är i livet nu och människorna om kring mig nu. Tiden går framåt, och jag vet den dagen jag ser dig ute bland folk så kommer jag bara titta på dig och leé och tänkte tillbaka lite på dom gamla tiderna och tänka för mig själv det var inte igår, allt det hände. Jag önskar han och mig själv all lycka nu och till framtiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt år 2017

Januari bestorg av väldigt många sena nätter, då jag oftas va ute med vänner och då var vi också oftast ute och sladdade. Det var helt och hållet en månad då jag nästa aldrig bodde hemma, var typ hela tiden med antingen Sbl gänget, Moa, Emelie eller F. Jag var en nattuggla helt och hållet. Jag levde på nätterna med att va med vänner, åka bil eller vara ute på krogen. Eller som jag ser på det nu, de va helt enkelt en månad då jag fortfarande försökt fly från en jobbig december månad.

Februari var den månad jag åkte lite slalom med sbl gänget, var lite drickande. Men de var även månade då jag fick jobb och började jobba. Gick ifrån att va en fest/klubb råtta till att jobba varje pass jag kunde få tag i. Var också typ mer eller mindre sjuk nästa hela månaden, pågrund att kroppen skulle vänja sig med allt det nya och att börja jobba igen efter ett uppehåll från att ha jobbat. Med det var månade helt enkel då jag äntligen slutade va stressad konstant och började må bättre i mig själv igen. Efter att ha hatat mig själv efter mitt förra jobb och gick in i en depression av det jobbet. Så februari vart en bra månad helt enkelt.

Mars var månade då jag verkligen kände att jag behövde förändras på så vart att jag färgade håret svart, Och vart även en hel del shopping hela tiden. Jag jobbade så mycket jag bara kunde, så vart en hel del jobbade för mig under denna månad. Som sakt även tidigre så bodde jag inte så mycket hemma denna månad häller. Som Ibland hemm men bodde väldigt mycket hemma hos moa och F denna månad också. Vart ute på krogen två gång denna månad, och då lärde jag känna underbara nya människor. Men för de mest under mars månad var jag och jobbade eller så försökt jag hitta tid åt mina vänner och försökte leva livet samtidigt.

April var månade jag var på dop för värdens sötaste lilla Leo, sen under april kom även mina sömn problem tillbaka och denna gång vare värre än det hade varit tidigare. Så min sömn låg på minimum och jag försökte hålla igång med jobb och vänner alla timmar jag var vaken. Men jag människan jag nästa mest egnade tiden med var Erica, Oskar , blixt & F. Denna månade började jag även med ”börja” på den blivande sleeven på vänster arm och vart även lite spontant att pierca nippels.

Maj då flög jag ner till min käraste syster och var där ner och hälsade på henne nere i Stockholm. Det vart att vi for på krogen och drack och vart ett antal timmar gående på kålmorden. Men även den resan gled mot sitt slut och jag var tvungen att flyga hem till verkligheten igen som bestod av att jobba typ hela tiden. När jag väl var ledig en helg denna månad följde jag med F till en bitt bortanför övik och såg på bilar en dag. Men jag började även dejta en kille jag hade lärt känna nere i Stockholm. Han kan vi kalla K för han börjar på bokstaven K. Så vi gör det enkelt. Sen så hade jag även sökt för att få ett andrahands kontrakt på en lägenhet inne i stan under sommaren, och det fick jag även. Jag kan bara säga att jag vart överlycklig då jag träffade upp hon som hyrde ut lägenheten och sa jag fick hyra den under sommaren. Men som sakt det var även månade då jag hade börjat träffa en ny människa och allt kändes bra till en början. Men sen började all avundsjuka på grund av distansen och för K var väldigt svartsjuk över lag. Men det var ingen jag trodde skulle bli sånt problem, så jag fortsatte lära känna han.


Juni & Juli allså oj oj säger jag bara, Juni och Juli för mig var det fullt upp hela tiden typ. Varken i jobb biten, vänner eller kärleks biten. Egentligen var hela mitt liv dom två månaderna väldigt dramatisk och bara helt enkelt utmattande för mig.


Men jag jobbade typ mer eller mindre nästan varje veckan i juni jobbade jag typ fem till sex av sju dagar. sov kanske noll till fyra timmar pär natt under denna månad, jag dygnade typ hela tiden jobbad hela tiden och ändå sket jag i att sova för att kunna träffa vänner. Under denna månad var Redbull, Nocco & Cigg mina bästa vänner för att hålla mig vaken och någolunda funkade som människa.


Men om vi snabbat ska dra igenom lite vad som mer hände denna månad. Jag flyttade ut och in till stan, for ut och firade på student kvällen för 98orna att min tjejkompis hade förlovat sig med sin kille. Det var bännbollsyran, men jag jobbade då. Så kunde ej va på självaste festivalen, men jag var ute på ängarna och drack med några underbara vänner som jag inte hade träffat på över ett år då. Min syster och hennes vänner och även K kom upp hitt till norrland under missommar och det slutade med att jag avslutade allt med han då. Min mormor gick bort även under denna månad, men trotts det var tungt så var det de bästa för hon. För hon ha fått leva själv i dom senaste 14åren, eller 12år sedan dog morfar men han var inte med så mycket dom två åren innan det. Så efter de dom två veckorna som gick där i mellan så umgicks jag väldigt mycket med F, mest för att han ha varit med mig så många år och vet hur jag är som person. Så det var de jag behövse just då. Men jag började även träffa en ny kille då som heter V och de gick också väldigt fort åt skogen. Men när mormors begraving kom så hade jag bokat bussbiljet till sundsvall för att fly ditt ner till min bästa killkompis anton. För att bar komma bort och ha roligt efter så mycket förvirradd och sorg. Så de vart helt enkelt precis det jag behövde då, va nere i Sundsvall med anton. Göra massa shopping, supa och vara och se på drifting. Sen självklart var jag även på Motorveckan i några dagar fram och tbx.


Jag minns inte jätte mycket av dom här månaderna från utom de jag ha tagit upp och vissa saker jag minns som jag där också inte vill ta upp på bloggen. Så det kommer jag inte äns ta med upp. Men som sakt dom här två månaderna var kaos rakt upp och ner.

Likes

Comments

SVAR PÅ FRÅGOR

​Ja men självklart kan jag fortsätta skriva om hur mitt 2017 var, tar bara lite tid. För att leta efter bilder som jag kan lägga ut och även att försöka komma ihåg var jag gjorde under dom månaderna. Sen ja nog skulle jag kunna blogga mer regelbundet, men vad är det då ni skulle vilja läsa om? är det vad jag gör på mina vardagar? Ska jag göra min blogg som lite dagbok typ, skriva om min vardag, känslor, mode, resor, mina tankar om livet typ?!? Åh tack så mycket för kommentaren Elsa! 

Likes

Comments

En fråga jag har ställt mig själv nu flera gånger pär dag nu i drygt en månads tid, är just vart står jag nu i livet? Och vart vill jag egentligen stå i livet?... Oj när jag tittar tillbaka i tiden för nu typ för ett och halft år sedan, så är det så mycket i mitt liv som jag kan tycka har gått åt skogen.

Men även vissa saker jag ha lyckats med och sedan förstört på vägen hit. Jag flyttat ut nu på ”riktigt” för drygt tre månder sedan nu. Så det är jag extremt nöjd över. Men sen är det negativa och de är att jag nu sen ett tag sedan nu är att jag är arbetslös, och inte ha lyckas ta mitt körkort. Visste det suger verkligen att vara arbetslös, men jag har verkligen kunnat folusera under tiden på körkorts thorin så de är ju bra i alla fall.

Detta kommer låta jätte klyshit men jag hade hoppas jag hade hitta min rätta person i livet, och att man hade börja tänka och planera framtiden med varandra. Så folk vet som känner mig, vet att jag vill ha ett hus och en familj. När jag ändå är ung, helst kring då jag är tjugofem eller yngre. Ja många säger att man ej ska stressa med barn och så, men jag vill ha min egna lilla familj. Ni som den här frågan kommer poppa upp i eran huvuden är kan det ha nåt med att du var bort adopterad från din boligiska mamma? och ja! Det har en hel del med det att göra. Men även det att jag ser så många andra gå framåt i sina liv och hittat sin partner och blir gravid, flyttar ihop osv. Sen själv känns det som man står stilla i livet. Så ja på dom vännerna som jag har som står i den delen av livet är jag faktisgt avundsjuk på.

Likes

Comments

OM MIG

Okej ”mål” kanske man inte ska påstå att alla är, men det är saker jag vill ha gjort eller sparat till innan detta året är över. Allt kommer jag nog inte få gjort detta år för alla saker kostar några tusen eller flera tusen. Men jag ha tänkte försöka lyckas med allt i år i alla fall.

- Göra klar hela sleeven på vänster arm
- Spara ihop del av pengar som fattas till att operera brösten
- Göra klar lägenheten
- Bli nöjd med min kropp
- Göra läppar
- Göra 3D bryn

Likes

Comments

​Nu är det så här har tagit tbx denna sida som min vanliga blogg sida och flyttat ​min resa efter svar ​blogg till just det namnet, så har bara gjort en ny enkom blogg för just om min adoption. Så den här blogg blir om min vardags skit osv.

Men här hittar ni min blogg om adoptionen istället. http://nouw.com/minresaeftersvar 

Likes

Comments

MOBILBLOGGNING

Som rubriken lyder ursäkt för röran på bloggen. Ha publicerat massa gamla inlägg igen så datumen stämmer inte allså. Men inläggen är ända sen 2014 till 2017. Ser ber om ursäkt om allt är så ologisk!

Likes

CommentsNu vill jag att det ska bli den 12e december och sen jul, vill börja kunna göra om mitt rum. Och sen älskar jag att få presenter också. Vem gillar det liksom inte? Hur ser eran önskelista ut i år?

Likes

Comments

MOBILBLOGGNINGJag vet inte hur jag ska kunna förklara den här helgen kortfattat. Men kan väl i alla fall försöka göra det.

Fredag: tog bussen in till stan vid tolv tiden och då när jag var framme i stan så träffade jag Emelie, och va på stan ett tag och gjorde lite saker innan vi for hem till henne. Åt middag hemma hos henne och sen for vi till Fredde och fixade oss där, för att sedan åka vidare mot Emelies kille. Så satt grabbarna och spelade nå tv spel, och vi girls satt och pratade och tog lite vin och hade det gott. Innan vi fyra rörde oss mot bowling hallen och träffade upp Vikkan och hans brud, kan väl mer eller mindre säga att jag kom två första ronden och kom etta andra ronden i bowlingen. Så jag var fett nöjd och glad, värsta vinnare skallen jag är allså. Vart väl mer efter det att jag och fredde for till barngården och där satt jag nog och surrade med Sara i minns två timmar. Det va väldigt roligt och härligt att prata med hon. Men jag minns väl inte så mycket efter det, men för mig och fredde vart det att fara hem och sova. Tror jag, minns jag inte till hundra procent.


Lördag: kan väl säga att lördag morgon och dag var typ kaos och minns inte mycket av heller. Kan väl bara säga att min lördag kväll var minnes värd och väldigt bra. För mig och fredde så vart det att gå in på hotell och ha en mysig och bra lördag kväll i alla fall.

Söndag: Vart väl mest att vi bara låg på hotellrummet och tog det lugnt, innan vi gick ner och åt frukost. Sen efter frukosten så låg vi bara och tog det lungt och hade det gott. Innan vi for tillbaka till fredde. Jag hann nog knappt va där i drygt halv timme innan pappa kom och hämtade mig, men då passade jag på att ta med alla mina kläder satt jag kan tvätta dom och ta dom till han i veckan istället. Så sen när jag kom hem har jag bara suttit och sett på ph och det gör jag än till och med. Men nu ska jah fortsätta med satt se på det, så ni får ha det så bra.

Likes

Comments