Header

Min resa

Igår satt jag igång och laddade upp mitt första klipp på Youtube till min kanal om min resa. Så in och kika, dock är jag inte så nöjd med video materialet. Just för jag var väldigt stel och inte vågade gå runt och filma över allt. Men som med alla Youtubers är alltid dom första klippen inte det bästa materialet, man måste ju som sakt börja nån stans. Får bara bli mer van med att prata med en kamera och filma runt folk. Så ska det nog bli bättre, får bara hålla tummarna på att jag kan få ett jobb snart. Så jag kan köpa en kompaktsystem kamera satt jag slipper filma med mobilen & får lite bättre kvalité på klippen. #minresa

Likes

Comments

MIN VARDAG

Nu har velat göra om mitt rum i ungefär ett halv år, vill tapetsera om och måla. För det behövs verlkligen men även så vill jag köpa nya möbler och göra om på det sättet. Satt jag får mer utrymme för kläder och även en arbetsplats liksom. För just nu målar, redigerar eller egentligen allt jag gör med datorn eller böcker gör jag i sängen. Så det skulle behöva ändras på satt jag får en bättre arbetsplats men även ett sminkbord, satt skulle behöva ett bord jag kan använda till arbetsbord och även sminkbord. Så ha suttit inne på Ikeas hemsida och kollat runt på möbler som jag skulle vilja köpa till mitt rum och även kollat lite på Rusta för att kolla på billiga tapeter och redskap. Så egentligen har jag hittat allt jag skulle vilja byta ut och göra om till mitt rum. Men jag får helt enkelt så om det blir att göra om i mitt rum eller hur det blir med den planen. Men det är en sak jag verkligen skulle vilja göra, inte bara för att fräscha upp rummet utan att även ha nåt att göra på dagarna i några dagar. För skulle bli väldigt mycket grund arbete till tapeterna och målningen och sen även skruva ihop alla möbler och fixa allt i rummet. Så skulle verkligen få nåt att göra ett tag framöver. Men som sakt vi får se hur det blir med den här planen.

Likes

Comments

MIN VARDAG

Vill först säga oj vad tiden flyger fram, kändes som det nyss var början på 2016 och nu är det helt plötsligt början på 2017. Som jag ha skrivit tidigare att jag ska ta tag i bloggandet och sen även youtube kanalen nu 2017. Egentligen ska jag ta tag i hela mitt liv nu 2017, jag ska försöka börja gymma, börja må bättre över mig själv och mitt liv, bli klar med körkortet och sluta lägga det på is hela tiden. Försöka ännu mer att söka jobb och kanske börja titta på jobb utan för Umeå och sista men inte minst slita mig ifrån allt som gör att jag mår sämre. Jag vill att 2017 ska bli ett år förändringar och en bättre version av mig själv. Så nu är det dags att sluta va lat och må så dåligt, och känna att jag aldrig kommer nån stans. Börja med att gymma igen så jag mår bättre och bli piggare. Sen körkort på kartan. Så heja heja nu vill jag må bättre och även känna mig bättre.

Likes

Comments

Min resa

Som jag länge ha sakt och tänkt göra, allså att starat upp en Youtube Kanal om min adoption och vardagliga saker. Idag började jag filma min första V-Logg eller ska filma idag och lite imorgon på nyår. Så att det ändå blir lite material, men kan säga att de inte kommer bli toppen och bästa filmat. Men försöker vänja mig att gå runt och filma och redigera. Så döm mig icket så hårt över det. Men ska försöka få upp den här V-Loggen på antingen Söndagen eller Måndagen. Men vi får helt enkelt se vilken dag.

Likes

Comments

Följ mig på Instagram @sanddstrom heter jag där!Dagens humör: Lite små less
Dagens borde:
Tvätta och skriva om mitt cv
Dagens frisyr:
Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink:
Foundation, bronsher, higlighter, Anastasia brow dip & lösögonfrannsar
Dagens kläder:
Adidas tajts, svart linne & grå tjocktröja
Dagens planer:
Fara på mötte på sjukhuset & tvätta kläder
Dagens materiella vill ha:
Massor med smink jag har stoppat ner i varukorgen på kicks hemsida
Dagens tråkigaste:
vädret
Dagens längtan:
till att jag kan boka in en ny tatuerings tid

  • 20 readers

Likes

Comments

MIN VARDAG

Vart ska jag börja egentligen? Innan jag tog studenten i sommras hade jag en plan hur mitt liv skulle se ut efter studenten. En sak som är bra att veta är jag gick bygg & anläggning inriktning måleri, men lite innan jul lovet i ettan av gymnasiet så åkte jag in till sjukhuset för jag hade sån extrem smärt i magen. Så vi åkte in och jag vart inskriven och fick börja ta massa prover, och börja fasta till smärta skulle försvinna. Så jag låg på sjukhuset i två och ett halft dygn, och av den tiden så fick jag massor med "drogor" för att lugna ner smärta men inget hjälpte. Så slutsatsen låg jag och spände kroppen i drygt två dygn för av en sån smärta. Sen efter jag vart utsläppt där ifrån så började jag mer och mer märka att jag hade fått extremt problmen med rygg, så jag for till nån som skulle knäcka och fixa min rygg. Och det slutade med att jag for ditt vissa månader flera gånger och andra bara nån gång pär månad. Jag har fått träffa trännar som har gett mig övningar som jag ska göra varje dag, och det har jag mer eller mindre nästa gjort varje dag. Men har nu över tre år senare fortfarande problem mer ryggen. Men det är inte nog med ryggen, just för ryggen tog skada så fick jag även problem med nacken, axlarna och höfterna.

Jag hade som sakt en plan att gå ut gymnasiet och jobba som målare trotts mina skador, men ett tag innan studenten. Började jag överväga mer och mer om det skulle vara värt för mig att jobba som det och bara förstöra ryggen och resten av min kropp mer eller att söka nåt annat och bygga upp min rygg under tiden. Så jag valde att göra så, jag saknar mina målarbyxor och yrket. Men känner att det ej var värt att förstöra mig mer i slut ändan. Så när väl studenten kom så visste inte jag allså vad jag skulle göra..

Så sen studenten har jag undrat och letat alla möjliga olika jobb, jobbade bara ett extremt kort stund på Online. Men märkte vädligt fort att det var inget jobb för mig. Får en press hem ifrån dagligen att jag måste söka mer jobb och att jag måste göra bättre ifrån mig. Får jag höra varje dag ända sen innan studenten, och jag ha fått en sån panik och ångest över det. För jag söker jobb och verkligen söker, men får ingen napp nån stans. För jag vill ha jobb för då kan jag få ta över brochans lägenhet och få bo själv och sköta mig själv, och det är typ min högsta dröm. Så tro mig när jag säger att jag verkligen vill ha ett jobb, ett eget boende och framför allt ha en egen inkomst.

För just att inte ha jobb gör satt det blir bråk om jobb hela tiden, och jag känner varje dag att jag har en så enorm press på mig. Som gör att det känns som jag ha svikit min familj, och där av de stressar mig så mycket satt jag inte kan sova nästan. Tappar hår i sinne, har tappat så mycket hår att mitt en gång i tiden var långt och tjockt hår har blivit tunt och extremt slitet hår. Har ont i hjärtat och har hjärtklappningar, och har hamnat tillbaka till att knappt äta nåt i några veckor sen äta jätte mycket i några veckor. Sista jag åt så upp och ner mådde jag också dåligt. Det här med att inte har ett jobb har påverkat mig så extremt mycket och gör satt jag känner mig depprimerad och har ångest, nästa varje dag.

Nån mer än jag som har ångest över vad man ska bli/göra?

Likes

Comments

MIN VARDAG

Så nu ligger jag i sängen och tittar på tv-serien Bones, efter ha varit ute och åkt bil och umgås med härlig människor. Tog mig inte ut fören vid halv tolv, för jag vaknade först och främst inte änns fören klockan tre på eftermiddagen. Sen har jag legat och halv sovit hela kvällen för jag ha mått illa fram och tillbaka för vart lite hårt ifredgs när jag söp. Så när jag väl tog mig ut så for jag och åt för jag hade inte kunnat äta tidigare och va väldigt hungrig, för jag ej hade ätit på över trettio timmar. Så efter jag hade fått äta for vi och drog raggen i stan för att sedan fara på bilprovningen, och sladda lite och prata med lite folk. Så min lördag ha varit väldigt slö och inte gjort så mycket, men slutet av kvällen gjorde ändå min lördag värd. Men lite nog om det, nu ska jag se vidare på Bones, och dricka lite Cola sedan försöka sova.

Likes

Comments

Nerver back down det är en film som jag älskar verkligen och ha varit en av mina favoriter så extremt länge också. Det var till och med den här filmen som öppnade mina ögon för kamp sport men mest för MMA, känner folk som tränar det och ha gjort de länge. Men jag mins första gången jag såg den här filmen, kan inte ha varit så mycket mer än kanske tio år då. Såg filmen första gången med en då varande vän, och jag kunde inte slita blicken ifrån tv och fajten som på gick. Och då som jag mest tog in ifrån filmen va att man inte ska ge upp, och stå för det man tror på. Sen allt blir inte alltid bättre för man vänder ryggen och går där ifrån.

Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.

Men det är verkligen en film jag tycker är sevärd!


8 Mile är en film jag först och främst ville se för det handlar om Eminem och han är en stor idol i mina ögon. Sen så när jag väl såg filmen så vart det att jag fastande för även filmen. Så det har blivit en av mina favorit filmer också.

Detroit, 1995. Jimmy Smith, även kallad Rabbit, är en spirande rappare som bor i husvagnspark på 8 Mile Road - linjen mellan fattigt och rikt folk - tillsammans med sin yngre syster Lily, modern Stephanie och hennes pojkvän Greg. Jimmy övertalas av sin vän Future att vara med i en "duell", en raptävling som Future är värd för på klubben The Shelter. Men Jimmy stelnar till på scenen. Stephanie talar om för Jimmy att de kommer att vräkas för utebliven hyra. När Greg får veta detta blir han våldsam mot Stephanie. Jimmy attackerar honom och Greg lämnar husvagnen. Senare vinner Stephanie på bingo som räcker till hyran.
Jimmy har börjar uppvakta Alex, en uppåtsträvande modell. Den ärelystne Wink har lovat Jimmy att introducera honom för sina kontakter inom musikindustrin. Han går till ett avtalat möte och får där se att Wink har sex med Alex. Han spöar upp Wink men blir själv misshandlad av ett rivaliserande rapgäng, Leaders of the Free World, som Wink är i maskopi med. Jimmy går med på att ställa upp i nästa duell på The Shelter och tävla mot några medlemmar i gänget. Jimmy vinner de två första ronderna för att sedan ställa upp mot den regerande mästaren, Papa Doc, och slår även honom. Jimmy avböjer Futures erbjudande om att bli vicevärd på klubben och föredrar i stället att gå sin egen väg.

Law abiding citizen är också en av mina favorit filmer, ha inte så mycket att säga om filmen mer än att den är värd att se.


En mans fru och dotter mördas brutalt framför hans ögon. På grund av misstag i brottsundersökningen lyckas den faktiske mördaren undvika allvarligare straff genom att erkänna, men skylla på sin medhjälpare. Den drabbade mannen bestämmer sig för att hämnas på alla: brottslingarna, åklagarna och systemet

  • 25 readers

Likes

Comments

MIN VARDAG

Två saker jag vill förändra eller göra "bättre" med min kropp är att förstora brösten och göra fillers i läpparna. Det här med att förstora brösten har jag varit säker på att jag vill göra nu i säkert minst tre års tid. Sen den här med att göra fillers i läpparna börja fundera på för några månader sedan. För har jag varit emot att förstora läpparna, men har väl nu ändrat mig. Eller inte helt ändrat mig tycker det är fortfarande fult om man gör dom för stora. Men jag vill fylla mina läppar lite gran göra dom lite störa eller mer fylliga, tycker mina är små och inte små kyssbara av sig. Just för jag tycker mina läppar inte är så fylliga av sig.

Men för ni som undrar eller kommer börja hata på det är, ett jag kommer ändas göra dom här två sakerna för mig själv och inte för någon annan. Sen så kommer nog ej brösten bli av på ett tag för jag måste skaffa ett jobb innan så jag kan lägga undan pengar till operation, läpparna & lägenheten. Så det är nog en bit bort innan jag fixar mina bröst, men läpparna kanske blir av fortare än man tror.

Sen vill jag ingen ska ta illa upp av det här, det är är ändas min åsikt och de jag vill göra med min kropp.

Likes

Comments

Idag vart min söndag lite bättre vart att inhandla en ny dator, för min förra gick sönder för en veckan sedan ungefär. Så nu vart det en ny som kommer passa mig perfekt när jag ska börja filma och redigera videos. Är helt galet kär i min MacBook Pro, så enkel och härlig.

Likes

Comments