Min resa, ja kan väl säga att min resa redan har börjat. Ha ju som sakt redan skickat in en ansökan om att få vara med i spårlöst. Så inväntar ett svar där ifrån, men få se hur lång tid det kommer ta. Ska även skriva klart andra papper som ska skickas till adoption "företaget" som hade hand om mig och mitt adoption. Så dom ska även börja söka och kolla igenom om det finns en chans att mina min biologiska bakgrund. Så det är så det ligger till just nu, men vad som händer i mitt liv kring just adoptionen. Allså inte något mycket rörelse för några, men för mig är det stort. Just för att jag själv tycker det är stort gjort av mig att bara ha börja skriva & sökt. Ni kanske har frågor om min adoption, min familj, min tankar och så, det får ni gärna ställa så ska jag svara på det här eller i en video. Ska ju som sakt starta upp en youtube kanal där ni får följa med i min resa & mina tankar om allt som ha med min adoption att göra. Vet inte exakt när jag ska starta upp den, vill helst ha en någorlunda kamera att filma med. För känner att systemkameran är för stor att ha med att v-logga med och över lag att gå runt med. Men få se, har ej klurat ut allt än. Men jag hoppas ni kommer tycka att det ska bli kul & intressant att få följa med mig & min resa. Mer information kommer sen. #minresa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj vart ska jag börja egentligen, ha ju glömt att uppdatera er men fick ju ett jobb på Online på deltid. Som jag nu ha försökt klura ut och försökt orka med. Men efter ha provat det snart en månad har jag redan insett att det är inget för mig. Så ha sakt upp mig och min sista jobb dag där blir nu den kromande tisdagen. Så då blir jag jobbsökande igen, men har redan börja söka andra jobb sen nu när jag blir arbetslös har jag tänk ta tag ordentligt med gymmandet igen och få igång det. Sen har jag även sökt till​ ​spårlöst ​så jag håller hela tiden utkik efter om jag kommer med eller ej nu på min mejl. Jag håller tummarna att jag nu kommer med för det skulle vara en så otrolig grej att få vara med om. Har tänkt starta upp en ​youtube kanal ​om just mitt vardagliga liv, galenskaper och även ett ställe där jag pratar om att vara adopterad och hu just jag känner via allt som har med det att göra. Där även ni ska få vara med i min resa att försöka hitta min biologiska mamma. Vad säger ni om det? Vad tycker ni om den iden?!? 

Likes

Comments

​Här ovanför är en eller rättare sagt två bilder på min smarriga middag jag åt idag, super nöjd! Ha varit sugen på sushi i typ över en månad nu och fick äntligen äta det igår usch så äckligt gott det är. Nej men jag och mamma möttes upp på stan vid fem tiden och gick å åt, efter det sprang vi förbi body shop och accent för att köpa en ansikstvätt och en väska åt mig. Efter det så for vi hem för att handla lite mat att he i kylen,  Så nu flera timmar senare så sitter jag i sängen och försöker ta tag i bloggen igen...  HAHAHA  


Likes

Comments

Juste nu sitter eller ligger jag ner och blir tatuerad, de är dagens nöje för mig. Haha eller vad man ska uttrycka och kalla det hela. Håller på med den här texten just nu, sen ska vi hugga in på att skugga min diamant jag har på revbenen. Så få se om de gör så ont som alla säger, med de här att skugga gör mer ont än linjer?!? Bra fråga vissa tycker de och vissa tycker tvärt om, så får helt enkelt se vad jag tycker. Ni få se resultatet sen idag tror jag, eller imorgon. Hare

Likes

Comments

​Alltså jag måste ju verkligen sluta shoppa kläder, smink, skor och väskor. Det ha börja bli verkligen helt absurt hur mycket jag köper och hur köp kåt jag är. Men just nu kan jag inte shoppa nåt alls, för jag ej ha nåt jobb mer än att måla hemma. Så får en slant för det men inte nog mycket för att leva på. För pengarna jag ha kännat hittills ska gå till en tatuering jag ska göra den 2a augusti, tänker inte avslöja vad det är för nåt de får ni se när den är gjord. Men tillbaka till själva ​shoppingen, ​har hitta lite snygga toppar och annat smått och gott jag verkligen vill ha. Så för försöka jobba till mig pengar till det eller gulla med mamma, hehe.  Men here min gud vad snygga toppar! 

Likes

Comments

Här är lite bilder på det som ha hänt de senaste två månaderna, kommer uppdatera & göra inlägg om var och en sak lite senare.

Likes

Comments

Nu är det inte alls långt kvar till balen och studenten, till balen är det 24 dagar och till studenten är det 27dagar till min stora dag då jag går ut skolan. Och kan börja ett så kallat nytt kapitel i mitt liv, har nästan fixat klart allt till balen och studenten. Juste nu är det bara lite små fix jag måste köpa innan dess, så det känns extremt skönt! Här är min lilla lista på dom sakerna.

- lös ögonfransar
- foundation
- puder
- uppsättnings klämmor

Sen har jag även en tid hos frissan den 25e maj vid tre snåret och då ska jag färga hela mitt hår chokladbrunt, allså mörkade än det jag har just nu. Sen ska jag få fixa gelénaglnar den 2a juni så jag har fina och passande naglar till balen och studenten. Tror och hoppas att håret och naglarna blir som jag hoppas på.

Likes

Comments

Här är sex bilder från veckan och helgen som var.

Började med körskolan förra veckan, vart varmt och skönt väder, oliver fick komma ut igen, tjejkväll med Emelie, for upp till Piteå, fick feber & ätit mycket god mat!

Likes

Comments