Header

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skjorta HÄR / 2. Tröja HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Blus HÄR / 5. Jeans HÄR /

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är jag ledig efter 2 väldigt jobbiga dagar. Willys ska byta lokal och vi har haft utförsäljning 50% på allt. Egentligen skulle vi bara haft utförsäljning på färsken men igår bestämdes det att det skulle gälla allt. Det var så sjukt långa köer och det tog aldrig slut. 5 kassor öppna men det hjälpte inte alls. Var nästan värre en Ullared. Det värsta av allt var ju att man var tvungen att klicka på en knapp 50% varje gång man skulle scanna en vara. Det var så himla jobbigt och både armar och rygg tog stryk. Men jag är glad över att jag överlevde i alla fall. Imorgon är det nyöppning i den nya butiken och ska jag vara ärlig så tror jag att det kommer bli kaos liknade där med. Hela Mjölby ska säkert dit för att kolla och handla. Men men idag är vi lediga så vi ska snart åka och handla och sen ska vi laga mat hela dagen typ så att vi har matlådor att välja på då vi ska jobba fram till tisdag nu. Önska mig lycka till haha.

Likes

Comments

Detta var min lördag i lite bilder. Vi åkte och handlade en ny skohylla på Mio, köpte blommor (tulpanerna) och ett par andra blommor och sen lite nödvändigheter till lägenheten. Storstädade hela lägenheten och avslutade kvällen med god mat tillsammans med min älskling, blev även lite choklad till senare.

Likes

Comments

Med lite glass och sylt till och även gulaschsoppa. Var väldigt gott kan jag lova. Pannkakor är även så enkelt att göra med.
Receptet vi använde var: (dock dubblade vi måtten för det blev för lite för oss annars)

2 ägg
3 dl Mjölk
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
1 tsk strösocker
2 msk smält smör

1. Vispa ihop ägg och mjölk i en bra skål. Rör sedan ner vetemjöl, salt, socker och smält smör. Vispa allt till en lös smet.

2. Stek pannkakorna. Så enkelt och gott, även lyxigt med glass till.

Likes

Comments

Har länge kollat på denna vasen och ljuslyktan och förra veckan så köpte jag dem äntligen. Det som fattas är några fina snittblommor i.

Hur fin är inte den gröna växten? Vet inte vad den heter men jag älskar den och ska helt klart köpa fler.

Likes

Comments

Hej! Nu har jag sovit några dagar i lägenheten och måste säga att det är så mycket mer jobb än vad man tror det ska vara. Det har blivit sena kvällar typ varje dag med matlagning, städa av allt osv. I onsdags var vi på Ikea och handlande lite nödvändigheter så som lampor då vi inte hade några, var alldeles mörkt i vissa rum. Vi har fått upp lamporna i fönstren i alla fall sen ska någon elektriker som Gustav känner komma över och hjälpa oss sätta upp lampor i taket och sen var det något med nåt uttag han skulle fixa. För varje dag blir det mer och mer som jag vill ha det i alla fall. Men det tar på krafterna. Nu i helgen har jag varit ledig men inte Gustav så jag har åkt hem till mina föräldrar för att få vila upp mig lite. Ska åka till lägenheten i eftermiddag och då ska det tvättas och lagas mat. Jobbar inte direkt några roliga pass den här veckan som kommer utan ska bara köra kvällar typ och det är mindre kul enligt mig plus att jag och Gustav kommer jobba helt olika. Men det löser sig väl på något sätt. Jag längtar till vi helt har kommit iordning med lägenheten så man ska känna sig som hemma på riktigt.

Vi åt på pizza hut i onsdags då tiden sprang i väg när vi handlade. Vi blev så hungriga och så himla gott det var.

Vardagsrummet är det rummet som är rätt tråkigt än så länge men det kommer har lite planer för det rummet.

Sovrummet ska få nya tapeter och lite annat ska fixas med. Ni kommer få se bättre bilder när det känns klart.

Likes

Comments