Header

Precis hemkommen efter ett riktigt jobbigt träningspass och nu är jag så värd en lång dusch, ansiktsmask och lugn och ro efter en dag med både jobb och träning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär såg det ut innan. Kaos med saker överallt.

Här kommer bilder på hur det ser ut just nu.

Det som fattas är en matta under soffbordet, lite tavlor på väggarna, en hylla som ska upp, lite mer glas i vitrinskåpet och lite annat små fix. Vet inte riktig vad jag ska ha på den fina trälådan som är i hörnet vid väggen men tanken är nog någon blomma. Någonting hittar jag säkert på. Men är rätt nöjd med hur vardagsrummet ser ut nu bara det lilla små fixet som fattas så kommer det bli så fint.

Likes

Comments

Visst blev naglarna fina? Jag är så himla nöjd med dessa fina glittriga naglar. Kan nästan inte sluta kolla på dem. Det är lite ovant med långa naglar bara eftersom dem är så himla långa mot vad mina egna naglar brukar vara men jag vänjer mig. Har till och med jobbat med dem idag och det gick väldigt bra, trodde det skulle vara svårare. Kommer definitivt göra naglar flera gånger i framtiden.

Likes

Comments

Jag har bokat tid till att göra naglar och ska göra det om lite mindre än 2 veckor. Mitt problem är ju att bestämma hur jag vill att dem ska se ut. Finns ju så himla mycket man kan göra. Jag ska göra akryl naglar i all fall då jag hört att dem håller bättre. Jag behöver något som håller länge då jag jobbar inom handel så de inte ska gå sönder så lätt. Dessa bilder på naglar nedanför är lite hur jag kanske skulle vilja ha dem.

Beslutsångest. Alla dessa naglar är så himla fina och är helt i min smak. Får se vad jag bestämmer mig för att göra för några när jag väl sitter där.

- bilderna är lånade från Pinterest.

Likes

Comments

Har hur mycket behandlingar som helst som jag skulle vilja göra. Här nedanför kan du läsa mer om vad.

Klippa håret: Mitt hår behöver verkligen klippas nu har jag märkt på senaste. Slitna toppar och så känns håret så torrt. Som tur är så har jag bokat en klipptid på måndag så jag kan få håret sommar fräscht. Jag ska sedan bleka håret hemma för att få det lite ljusare.

Fixa naglar: Jag har länge velat testa på att gå till en nagelsalong och få naglarna fixade. Har aldrig gjort naglar förut men tänkte att det skulle vara extra fint nu till sommaren. Har inte bokat en tid än men funderar på att göra det snarast.

Ansiktsbehandling: Fick i present när jag fyllde år av min sambo att få gå på en ansiktsbehandling. Jag fyllde i februari så var ett tag sen men grejen är att jag inte hunnit med det än. Ska se till att boka det så fort som möjligt för det verkar ju så underbart att få en ansiktsbehandling. Mitt ansikte behöver verkligen tas hand om med.

Fransförlängning: Vill jag också testa på att göra. Vet dock inte om jag kommer göra det men vill gärna göra det. Tänk så skönt i sommar att slippa sminka sig och slippa kleta på sig mascara. Fransarna är ju redan fixade varje dag.

Likes

Comments

En rosa beige kepa och ett liquid lipstick från Gerard cosmetics i färgen skinny dip. Har länge velat ha det och nu äntligen tog jag tag i att beställa ett.

Likes

Comments