Header

Firar in helgen med lite fika. Så himla gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags var hela släkten hos oss för att fira min älskade mamma som fyllt 50 år. Kvällen gick väldigt fort som den brukar göra när man har trevligt. Vi åt smörgåstårta, frukt, ost och kex och till efterrätt blev det blåbärstårta och hallontårta.
Jag har fått en hel påse med massa kläder av min kusin med vilket jag är så himla glad över. Älskar att få nya kläder. Problemet blir bara hur jag ska få plats med alla kläderna i garderoben men det löser sig väl på något sätt?
Annars rullar veckorna på och jag är rätt sliten nu. Lite för mycket jobb och för lite vila. Brukar kunna bli så.

Likes

Comments

Vet inte hur många Nike skor jag har nu. Väldigt många men vad gör det när det är mina favoritskor. Kan inte ha för många av dem.

Likes

Comments

Glad påsk på er alla lite sent från mig. Idag har jag och min sambo gjort egen påskmat tillsammans och igår kväll var vi hos hans mormor med hans släkt och fick god påskmat. Så det har blivit mycket påskmat nu men det klagar jag inte på för det är ju så himla gott.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. NYX Contour kit HÄR /2. Fit me foundation HÄR /3. 2000 calorie mascara HÄR /4. NYX mineral powder HÄR /5. MIYO finish powder HÄR /
1. Anastasia contour kit HÄR /2. Sisley foundation HÄR /3. .FÄRG mineral powder HÄR /4. Sisley finish powder HÄR /5. Lancome doll mascara HÄR /

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en sån underbar ledig helg tillsammans med min familj och sambo. Mamma fyllde 50 år igår och vi firade det med att vi i lördags åkte till Kyrkekvarn ett område som ligger utanför Jönköping. Det var som att komma ut till landet. Vi hade hyrt som ett vanligt hus med trädgård som vi skulle bo i under helgen. Det fanns väldigt många rum att välja på i det huset. Min mamma gillar verkligen hästar så vi hade hyrt att vi alla skulle rida islandshäst tillsammans på eftermiddagen. Jag som aldrig ridit förut var faktiskt väldigt nervös, jag hade ingen aning om hur jag skulle vara mot en häst. Men när vi kom dit där vi skulle rida så hade dem en liten genomgång och vips så stod jag där med en häst som jag skulle hoppa upp på. Jag var lite nervös i början under turen men vi alla gick på ett led. Vi fick rida i både skritt, tölt och galopp och jag måste säga att jag är så himla stolt över mig själv som vågade det här då jag varit lite små rädd för hästar innan. Har inte riktigt fått in det än att jag galopperat med en häst. Men det var så himla kul och det är något jag verkligen vill göra om.
Efter 2 timmars ridtur. Blev det bad i en vedeldad tunna, vilket var så himla skönt och lite senare på kvällen blev det grillning. En sån underbar dag.
Igår var vi hos mormor och morfar hela dagen och åt massa god mat, tårta och fika.

Fina islandshäst. Kunde nästan inte sluta klappa henne.

Låter bilderna få tala lite för sig själva!

Likes

Comments

Någonting jag verkligen är sugen på att skaffa nu när jag bor i lägenhet är helt klart ett eget sminkbord. Jag är så trött på att alltid ha sminket i en necessär. Allt smink jag har får inte ens plats i den och jag känner att jag bara vill ha min egna lilla sminkhörna. Jag hoppas att vi kommer fixa det inom kort för jag är också så himla sugen på att köpa massa nytt smink nu när våren är här.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Anastasia Brow Bar HÄR /2. Snedskuren pensel HÄR /3. Frans serum HÄR /4. Xlash mascara HÄR /5. Xbrow HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Kajal HÄR / 2. Eyeliner HÄR / 3. Ögonskugga HÄR / 4. Mascara HÄR / 5. Läppstift HÄR / 6. Rouge HÄR / 7. BB creme HÄR

Likes

Comments