Header

Det är så att jag och min pojkvän äntligen ska få flytta ihop. Vi var och kollade på en lägenhet för mer än en månad sedan och fastande för den direkt. Det är en köpelägenhet som kostar endel kommer inte skriva här vad den kostade för det vill vi hålla mer privat men vi ser det som en mycket bra investering då vi planerar att bo där i minst 10 år. Våra planer är ju att sedan bygga hus så vi kommer bo där tills vi har råd att göra det. Tror det kommer bli jättebra verkligen. Det här är något vi längtat till så länge. Att bara få handla mat själva, inreda och ja blir helt glad av tanken. Det ska bli så spännande det här och självklart så kommer ni få hänga med på resan. Kommer visa bilder på lägenheten, inredning, recept på mat osv. Inspirationen kommer vara så hög nu. Vi flyttar in om ungefär 3 veckor om allt går som planerat tills dess blir det mycket handling och packning.

Lite inspiration från Pinterest.

Likes

Comments

I morse började jag min lediga dag med en god smoothie på massa olika frukter och bär som bland annat hallon, blåbär och mango. Jag älskar verkligen att dricka en smoothie både till morgonen eller eftermiddagen. Man blir väldigt mätt av det samtidigt som det är så himla gott. Finns ju så många olika varianter av smoothies som går att göra med. Love it.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ 1. Halsband HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Tofs HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Solglasögon HÄR / 7. Väska HÄR

Älskar verkligen byxorna och den grå tröjan, det är något jag är rätt säker på att jag kommer handla en vacker dag.

Likes

Comments

Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan. Jag är hemma från jobbet idag då jag kände att jag behövde en dag till att få vila upp mig på. Idag mår jag i alla fall bättre inte till 100% då men jag orkar gå på benen i alla fall. Hela helgen har jag ju varit sängliggandes pågrund av feber. Idag ska jag fortsätta att bara ta det lugnt. Ska försöka gå ut i den underbara solen en sväng med då jag inte varit ute på några dagar. Ska bli skönt med lite frisk luft. Nu hoppas jag på att denna förkylning försvinner helt under dagen så jag kan börja jobba och träna osv igen.

Likes

Comments

Men jag har blivit sjuk igen...har legat i sängen ungefär hela dagen och slumrat till lite då och då. Väldigt rolig lördag. Får hoppas det går över under morgondagen så jag kan jobba på måndag. Nu ska jag bara fortsätta och ta det lugnt och äta lite godis. Trevlig helg på er.

Åt min 5 e semla idag under bara någon månad men det är ju så gott. Dock kände jag inte så mycket smak av denna semlan eftersom jag är sjuk men den var säkert god.

Likes

Comments