Header

Jag har börjat göra vänskapsarmband, de flesta av dessa har jag hunnit med att göra de senaste två veckorna. jag har hittat mönster och beskrivning på youtube. jag vet inte vad jag ska göra av alla klara armband, men jag gör väl så länge jag orkar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag firat min födelsedag, hade ett litet kalas med några gäster. Bjöd på smörgås tårta ( tyvärr glömde jag ta bild) men god var den iallfall och mina nougatrutor blev lyckade även denna gång. Jag fick väldigt fina presenter är supernöjd.

Bild 1 Berlock med text Sister
Bild 1 Berlock jordglob
Bild 2 Berlock Med text Mum & Dad
Bild 3 Blender mix + två behållare
Bild 4 Lampa med ananas fot
Bild 5. Två plånböcker svartvita

Likes

Comments

Jag tvingade ut mig själv idag för att åka till stan och handla lite grejer jag helst inte ville lägga pengar på. jag tog en sväng in på Dea Axelsson, där jag hittade en jätte snygg klänning i mörkare röd färg upptill och svart kjoldel nertill, tyvärr till min besvikelse fanns det bara en kvar i stl S, jag provade den ändå, men erkänner att jag skulle behövt typ stl M el L, så jag fick åka hem utan klänning. Just nu ligger jag och ser Melrose Place, tagit pause från städningen, jag ska ha kalas på söndag och måste hinna få fint innan dess. tänkte dela med mig av klänningen jag velat ha.

Likes

Comments

Jag har spenderat veckan hos mamma i hennes stuga, även i kväll myser vi med film - kärleks komedi  filmen Hitch

Likes

Comments

Denna dag har gått väldigt fort, jag klev upp ganska sent kring 11, sen såg jag en film( disney Tarzan från 1999) den var lika bra som jag minns den, dock valde jag att se den på engelska, då man är vuxen är det bättre mdf original språket, sen vid 15:00 skulle, jag vila mina ögon så där 20-30 minuter,men då jag inte ställt något larm, vaknade jag av mig själv kring 17:00, så skulle tror att jag sov ca 2 timmar, så ska bli spännande att se när jag kommer i säng i kväll.. Nu sitter jag i soffan med pappa och hans sambo. snart blir det nån serie antingen Avatar, då jag vill följa en tecknad serie, eller en norsk deckar serie . varg verum.

Likes

Comments

Nu är semestern här, om det inte dyker upp något oväntat jobb, men sommar öppet på förskolorna har börjat idag, så troligtvis inte.
Jag ligger nu och ser ikapp Supergirl avsnitt som jag missat, senare blir det nog att se de sista två avsnitten av Mistresses.

Likes

Comments

Om bara några dagar är det dags för resan till Rom!. Denna helg spenderar jag hos pappa,på sandön. Jag älskar att vara här ute, det är alltid så lugnt och skönt, bra avkopplings ställe. Idag har jag bara legat i soffan och tittat på serien Andra avenyn, som jag älskar och det är väl tredje eller fjärde gången jag ser om den. För mig är det den bästa svenska serien jag sett. och jag skulle verkligen rekommendera den till er som inte sett den. Nu blir det snart poolbad.

Likes

Comments

I måndags träffade jag Elvira för att boka den efterlängtade resan till Rom, vi åker 18 maj. Efter att vi fixat resan var vi båda två jätte hungriga och det blev hamburgare från Allstar Det ska bli jättekul att åka iväg, känner mig super taggad. Jag tänkte bjuda på lite bilder från i måndags.


Likes

Comments

Det är alltid kul att shoppa via internet, fast väldigt dyrt kan det bli. Jag har länge velat ha olika saker från hm home där det finns fantastiska fina inrednings saker i alla de möjliga stilar.Jag älskar ljusstakar och ljuslyktor och har fler än jag har plats för. Jag har också det senaste året börja tycka om ananas motiv på pryddas saker. Jag är i det stora hela väldigt nöjd över allt, dock lite besviken på ananas skålens storlek, och de koppa färgade ljuslyktorna, de hade kunnat vara lite större. Nästa gång får jag läsa mer noggrant om de olika saker jag beställer, men de var väldigt fina ändå. Jag tänkte bjuda på lite bilder.

Likes

Comments

Det kändes jobbigt att kliva upp i morse, efter att varit ledig över en vecka och eftersom jag vänt på dygnet i helgen och varit uppe väldigt sent, så hade jag svårt att lägga mig i tid i går kväll och då blev det för lite sömn i natt. Nu hat jag då halva dagen kvar och sen blir det att direkt träffa Elvira
Ska bli superkul. Bjuder på en bild från snapchat. Med rolig effekt

Likes

Comments