Jag har spenderat veckan hos mamma i hennes stuga, även i kväll myser vi med film - kärleks komedi  filmen Hitch

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna dag har gått väldigt fort, jag klev upp ganska sent kring 11, sen såg jag en film( disney Tarzan från 1999) den var lika bra som jag minns den, dock valde jag att se den på engelska, då man är vuxen är det bättre mdf original språket, sen vid 15:00 skulle, jag vila mina ögon så där 20-30 minuter,men då jag inte ställt något larm, vaknade jag av mig själv kring 17:00, så skulle tror att jag sov ca 2 timmar, så ska bli spännande att se när jag kommer i säng i kväll.. Nu sitter jag i soffan med pappa och hans sambo. snart blir det nån serie antingen Avatar, då jag vill följa en tecknad serie, eller en norsk deckar serie . varg verum.

Likes

Comments

Nu är semestern här, om det inte dyker upp något oväntat jobb, men sommar öppet på förskolorna har börjat idag, så troligtvis inte.
Jag ligger nu och ser ikapp Supergirl avsnitt som jag missat, senare blir det nog att se de sista två avsnitten av Mistresses.

Likes

Comments

Om bara några dagar är det dags för resan till Rom!. Denna helg spenderar jag hos pappa,på sandön. Jag älskar att vara här ute, det är alltid så lugnt och skönt, bra avkopplings ställe. Idag har jag bara legat i soffan och tittat på serien Andra avenyn, som jag älskar och det är väl tredje eller fjärde gången jag ser om den. För mig är det den bästa svenska serien jag sett. och jag skulle verkligen rekommendera den till er som inte sett den. Nu blir det snart poolbad.

Likes

Comments

I måndags träffade jag Elvira för att boka den efterlängtade resan till Rom, vi åker 18 maj. Efter att vi fixat resan var vi båda två jätte hungriga och det blev hamburgare från Allstar Det ska bli jättekul att åka iväg, känner mig super taggad. Jag tänkte bjuda på lite bilder från i måndags.


Likes

Comments

Det är alltid kul att shoppa via internet, fast väldigt dyrt kan det bli. Jag har länge velat ha olika saker från hm home där det finns fantastiska fina inrednings saker i alla de möjliga stilar.Jag älskar ljusstakar och ljuslyktor och har fler än jag har plats för. Jag har också det senaste året börja tycka om ananas motiv på pryddas saker. Jag är i det stora hela väldigt nöjd över allt, dock lite besviken på ananas skålens storlek, och de koppa färgade ljuslyktorna, de hade kunnat vara lite större. Nästa gång får jag läsa mer noggrant om de olika saker jag beställer, men de var väldigt fina ändå. Jag tänkte bjuda på lite bilder.

Likes

Comments

Det kändes jobbigt att kliva upp i morse, efter att varit ledig över en vecka och eftersom jag vänt på dygnet i helgen och varit uppe väldigt sent, så hade jag svårt att lägga mig i tid i går kväll och då blev det för lite sömn i natt. Nu hat jag då halva dagen kvar och sen blir det att direkt träffa Elvira
Ska bli superkul. Bjuder på en bild från snapchat. Med rolig effekt

Likes

Comments

Ja, då var denna helg snart slut då och I morgon väntar jobb och sedan blir det att träffa Elvira i stan., det var ett tag sen vi träffades och vi tänkte kolla resor och ev boka en. Nu ligger jag och ser Bonusfamiljen, en mysig familjeserie., Lite kvällsfika ska jag nog ta och göra mig nu, en kopp te och ostfrallor skulle sitta väldigt fint.

Likes

Comments