Om jag hade haft möjlighet så hade jag redan haft en sådan liten, fluffig och alldeles för söt Pomeranian hemma! Men tyvärr så känns det inte som en smart idé att skaffa en hund nu med tanken på att jag kanske bor i ett helt annat land nästa år och vet inte hur min ekonomi skulle se ut. Dock så kommer jag skaffa en i framtiden! Too cute to be true! Är kär i den!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För 3 veckor sedan drog jag ner till kära Stockholm för att möta upp min kusin för shopping. Efter några timmar strosande längst Stockholms gator och någon timmas fixande så tog vi tunnelbanan till Tele2 arena för att se Justin Biber live! Löjlig som jag är grät jag i slutet, att det ska behöva gå så långt. Haha! Nästa dag steg jag upp 05:00 för att ta min resväska och gå med sömniga steg mot Arlanda Expressen för att åka till Arlanda. Men inte var jag på väg hem inte, jag skulle ta det tidigaste flyget till min kära stad, Amsterdam. Spenderade helgen där för att sedan åka hem igen. Men gud va skönt det var att få komma dit igen.

Likes

Comments

Jag älskar älskar ÄLSKAR min nya hoodie från H&M. Super mysig och rosa! Gick runt så här hela söndagen och nu har vi redan tagit oss igenom halva jobb/skol veckan. Snart helg igen!

Likes

Comments

Hej! Som jag hade lovat så skulle jag dela upp inlägg om min sommar så här kommer första delen utav Paris resan! Jag och David vaknade en tidig morgon i Augusti och for till central stationen i Amsterdam för att ta tåget till Paris 🚉 🇫🇷

Under resan satt vi och kollade Harry Potter på min Mac. Vi hade under min resa hos han bestämt att vi skulle kolla igenom alla Harry Potter filmer. När vi sedan efter några timmars resa så anlände vi i Paris. Det var såå varmt! Men gud vad tacksam jag var över att få lite sommar, vilket jag inte hade fått i Sverige. Vi vimlade runt på central stationen ett tag innan vi hittade vars vi skulle. Vi tog den varma tunnelbanan mot Montmartre där vi skulle bo. Vi hade hyrt en lägenhet genom sidan Wimdu. När vi kom fram så tappade jag andan. Seriously! Guuuud så fint det var. Franska fönster och balkonger. Söta och små kaféer, musik, språket, söta fransmän och kvinnor. Jag tror jag blev helt förälskad.

Det var inte svårt att hitta till lägenheten. Där möttes vi av en väldigt fin och hur trevlig kvinna som helst. Hon förklarade vissa saker och gav oss råd om ställen. Där man bör gå och inte bör gå. Dock hade hon lite dålig engelska, men so what! Vi lyckades kommunicera. 😃Ett så gulligt litet kafé där fransmän satt och prata glatt på franska med ett vinglas i handen 😄

Utsikten från lägenhetens balkong

Vår lägenhet låg i den mittersta byggnaden, så himla fint!! åhhh 😍

Likes

Comments

Hej! Vädret var helt underbart i Purmerend ( en liten stad som han bor i 20 min från Amsterdam ). Vi bestämde oss för att bada i kanalerna på dagarna och hänga med vänner på kvällarna. Vi drog även in till Amsterdam en eftermiddag för att träffa några av hans gamla klass kompisar som jag inte hade träffat förut. Dock så skulle dom på en fest senare som jag inte kommer in på. Men vi satt och väntade i en lite sport bar med en vän till David.

Senare så dök dom andra upp. Dom var hur trevliga och snälla som helst. Älskar verkligen människorna i NL, helt underbara! Efter en stund gick alla ut för att röka förutom jag och en vän som heter Dion. Vi satt inne och pratade tills vi hörde skrik utifrån, så vi kollade ut genom ett stort vägg fönster som vi satt mot. Först trodde vi det bara var ett vanligt fylle bråk tills folk börja ställa sig framför dörren till baren så ingen kom in. Sport baren låg mellan två stora byggnader, typ en gränd skulle jag säga, så det var inte mycket till utrymme. Fler människor kom springande från två håll och helt plötsligt slängdes det utemöbler mot det stora fönstret jag satt bakom.

Några män stoppade på sig svarta maskar och slogs och kastade möbler. Jag som satt bakom fönstret med Dion skakade och trodde fönstret skulle gå sönder. Men mest var jag rädd att David skulle bli skadad. Dion lyckades lugna ner mig och tog mig därifrån när polisen kom. Jag ville snabbt som möjligt till David. Så när jag såg han och att han var oskadd så kändes det som att jag släppte flera kilon från mina axlar och jag bara sprang halvt gråtande mot honom.


Resten av kvällen spenderade jag och han tillsammans med lite gott vid kanalerna och pratade i timmar.


Likes

Comments

29 juli lämnade jag och Fredo varandra på Arlanda för att dra mot två olika håll. Hon hem till LÅ och jag till Amsterdam. Som alltid är jag sjukt nervös hela vägen på planet till Amsterdam och väntandet på att ens väska ska komma känns som timmar. Men när jag ser han så släpper allt, mina spända axlar, bitande på naglar och jag blir lugn inombords. Sen den där första kramen efter att inte ha setts på 3 månader, man vill bara inte släppa taget om han, man får nästan inte in det i huvudet att här är han, jag är äntligen hos honom. Vi bestämde oss för att ta något att äta och catch up om Stockholm och den stora DnB festen har var på som varade i 19 h. Helt sjukt!Likes

Comments

Sup! Jag har inte riktigt haft tid eller internet för att skriva så mycket under den senaste månaden då jag har varit och rest och varit med min pojkvän. Så hade tänkt att skriva ner lite i olika inlägg.

Stockholm

Drog till Stockholm med Fredo den 25 juli, även om vi höll på att missa planet för vi älskar att sova och försov oss. Vi bodde hos en släkting till Fredo i en riktigt stor lägenhet, tror det var nära till min dröm lägenhet. ( Btw, hon heter inte Fredo utan Frida, men det är ett smeknamn jag säger ) .

När vi kom fram på eftermiddagen bestämde vi oss att dra ut i det iskalla regnet. Vilket jag inte riktigt njöt av till 100 %. Men på Åhlens hittade jag en ursnygg Odd Molly stickad kofta, men som jag stod och tveka så köpte jag inte den först tills sista dagen i Stockholm. Vi lyckades hitta flera fynd och jag njöt med att äntligen få vara med min bror Fredo som jag knappt hade träffat på hela sommaren. Dagarna i Stockholm var helt underbara och varma. Tycker det är konstigt att jag inte spenderar så mycket tid i vår vackra huvudstad, kanske något jag borde göra mer? Meh, vill ju till andra ställen också.


Likes

Comments

Haft en helt underbar helg för min kära Fredo kom och spenderade nästan hela veckan i staden. Har även träffat så många fina människor. Fast dock fick jag problem med min arm och hoppas att det blir bättre så jag kan jobba in lite cash till sthlm. Fast hellre sluta än att få en skada som varar hela livet, visst? ;) Eller är pengar så mycket värda? Aja, det var även helt fantastiskt väder i helg. Saknar hon redan. 

Likes

Comments

Här är några få New York bilder. Blev kär i kaféet dom hade i ett garage med min dröm buss i! Även alla olika graffiti ( och inte sånna som finns i LÅ som är klotter utan konst ) . Sedan så fanns det över hela SOHO skrivet på väggar " dream " love " osv. Älskar och saknar.

Likes

Comments

Började sommarlovet med att dra till min absoluta favorit stad New York. Guuud vad jag har saknat att vara där! Men nu fick jag och lilla syrran äntligen strosa runt på New Yorks gator igen. Ja.. undertiden dom andra gjorde något annat. Men det gör ingenting att jag och syrran går själva, vi är ju inte direkt tre. Så vi spenderade våra dagar mest i parker och vandra omkring down town. Visst är det ok att vara runt time square osv. Men om man vill hitta dom allra bästa och unika butikerna och restaurangerna är det down town man ska. Men nu är jag hemma och har redan jobbat snart i 2 veckor. Måste verkligen ta mig igenom juli för sen far jag mest troligt med Frida till Stockholm en sväng. Hon kommer även till LÅ nästa vecka. Längtar att få träffa henne igen.

xoxo S.


Likes

Comments