Det er flere faktorer som spiller inn for uren hud, alt fra dårlig kosthold til stress. Det vi skal se for oss i denne posten er stress. Jeg hadde en tøff periode fra 2014-2016. Rett og slett de verste to årene i hele mitt liv. Jeg som aldri i livet har slitet med kvise/akne, fikk den ene etter den andre. Det var ikke bare småting, de var store og vonde. Rensen og kremen jeg brukte til vanlig, hjalp ingenting lenger. Tilslutt gikk jeg til hudlegen, fikk noen tabletter. Men det hjalp heller ikke.Tilslutt fant jeg ut at uansett hva jeg gjorde vil det ikke hjelpe. Med tiden fant jeg ut at stress var problemet og at jeg aldri tok vare på meg. I den perioden jeg stresset satt jeg alltid andre før meg. Jeg vet at man skal verdsette sine nærmeste, men ikke såpass at man mister seg selv. Sakte men sikkert kom jeg til meg selv igjen. Og mine hudproblemer begynte så bli bedre etterhvert. Denne hemmeligheten kommer jeg tilbake til med et senere innlegg.

Grunnen til at stress vil føre til akne er at produksjonen av stress hormoner øker og medfører talgproduksjonen og akne. Talg vil tette igjen porene. Det vil hjelpe med riktig kosthold, men til gjengjeld er det viktig å slappe av og ta ting med ro.

Gode tips til å slippe stress akne er å lære seg en måte å stresse ned på.Koble helt av og plassere tankene. Hjelper ikke å hvile på sofaen mens du tenker på alt og ingenting. Derfor anbefaler jeg at en som stresser bør sette av tid til noe personen liker og prøve å koble av med det. Trening og riktigkosthold hjelper også!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Desember 2016, mer konkret sagt i juleferien bestemte jeg for å lære meg vippe extensions. Jeg har tatt det selv i 4 år, og fikk lyst til å drive med det selv. Av egen erfaring så vet jeg hvor viktig det er å gjøre jobben ordentlig, derfor brukte jeg god tid til å undersøke de ulike stedene som hadde vippe extensions kurs. Så det er ikke et sjokk at Mari-Ann (daglig leder hos Eclat Studio) var den som lærte meg opp. Hun er kjempe flink med vipper, og er også en utrolig god lærer.

Først lærte jeg klassiske vippe extensions og en måned senere lærte hun meg volum vippe extensions. Forskjellen på klassiske vippe extensions og volum vippe extensions er at klassiske er det en extension på en vippe, mens på volum er det alt fra 2-7 vipper på en. Men volum extension vippene er mye lettere, så de sliter ikke ekte vippene som de fleste tror.

Jeg er utrolig takknemlig og glad for å være en del av team Eclat Studio. For time send en sms til 40196657.


Klassiske vippe extensions

Volum vippe extensions

Likes

Comments

I' m Sana Krishna and I'm based in Oslo, Norway. I have a degree in Economy and Administration, but after finishing my degree I found out that my passion is somewhere else. Right now I am an eyelash artist for Eclat Studio in Oslo, Norway. I'm planning to do something more in the nearest future. 

 The reason why I started to blog is basically because I want to remove the wrong information people have about lashes. I also want to share my experiences with skin therapies, travel & ect.

Photo by Nivedditha Photography & Lehengha by Geethika Kanumilli 

Likes

Comments