Jahaa, varit lite seg med uppdateringen den senaste tiden. Man lever ju livet och har annat för sig, men ska försöka bättra mig så att en liten trudelutt iaf kommer upp.

Sitter just nu på jobbet och väntar på att Bambisarna ska dyka upp utanför balkongen.
Imorgon kommer Billy och Kristian och hämtar mig 07.15 för att sen dra vidare hem och göra sig redo för att ta en tripp tillbaka till 90-talet i Malmö. Ska bli så jävla kul rent ut sagt, alla dessa gamla artister som bara är så himla bäst!

Dock jobbar jag ju natt så det blir inte mycket sömn och sen på söndag är det kalas för pappa som fyller år och på måndag har jag ett möte. Så på tisdag ska jag sova!
Tur man har vänner som drar med en när man själv är så dålig på att ta sig ut och göra saker.

Fast den senaste tiden har man ändå hittat på en del. Jag och sambon var i Ronnebybrunnspark och åt på restaurang och promenerade i den fina miljön. Vi var på Spice i Åhus och käkade med Hampus och Anna med mera, så det har blivit en del kuligheter på sistone trots att jag skippat semestern :-)
Tar semester v 36-37, bokat en intensiv för att ta körkortet. 👍🏻

  • 20 readers

Likes

Comments

Hittat tillbaka till min gamla, gamla blogg på blogger :)

  • 59 readers

Likes

Comments

Det fanns en tid då midsommar för mig var dagen som jag såg fram emot mest av alla på året. Jag älskade midsommar!
Idag, njaahh.. Känns inte alls lika speciellt.
Känns som jag ännu en gång väntar på livet. Sjukt jobbig känsla! Vad fan väntar jag på?Önskar jag kunde leva i nuet och njuta av allt i just detta ögonblick. Men känns som man går i sömnen väntar på att vakna.
VAKNA!

Hoppas det åskar inatt med 🙏

  • 62 readers

Likes

Comments

Back to reality.
Som i en saga har jag spenderat denna helgen på ett slott, som "Best man-maid" om man nu kan kalla det så 🙈 . Men nu är det åter till jobb och verklighet. Nu fortsätter mitt mål om att jobba ihop till en ordentlig kontantinsats till ett hus och en 2-3 veckors resa till Karibien alt. Thailand. Så det innebär en tid för mycket jobb och mindre utgifter.

Work hard for what you wish for and it will be yours. 🔥💪🏻

  • 63 readers

Likes

Comments

Magiskt, vackert och roligt bröllop. Undra vem som blir nästa man och hustru. 😉

Än så länge har fotografen "memories by S" bara lagt ut nån enstaka bild från bröllopet. Ska bli spännande att få se dem när de är färdiga 😍

Men det blev ett väldigt lyckat bröllop, ett magiskt sådant! 🏰 Glädjetårar i massor och glada skratt, mycket dans, en hel del alkohol (fri bar) 🙈 och god mat. Så fort Robin lämnade bordet skulle alla grabbar gå fram och pussa Dessi på kinden och så fort Dessi lämnade bordet skulle alla tjejer pussa Robin på kinden. 👑

På morgonen njöt vi tillsammans av en god frukost, tog en promenad i den "Engelska parken" och njöt av dem sista timmarna på detta vackra slott.

Pollenallergiker har jag även blivit, trodde jag hade en dryg förkylning men nu är det nasonex och allergitabletter tills det lugnat sig igen!

  • 66 readers

Likes

Comments

Gomojjon!

Då var det dagen innan den stora dagen. Av nån anledning känner jag mig nervös så då kan jag bara tänka mig hur nervösa brudparet måste känna sig haha!

Snart mot slottet för att öva på själva ceremonin. Jag gick från att ha en man som ett beige/gult lejon till en kall underbart fin nyans. Tack underbara salong, som kunde ta emot mig efter stängning för att rädda mitt hår 🙏
Det blir en spraytan ändå, dock inte i början på veckan som jag hade tänkt (och som hade varit det absolut ultimata) men det hinns med iaf. Så ikväll bär de iväg till bästa Emma för en flawless bränna 👍🏻

Jag lyckades i sista stund få en tid hos frillan för att få min frisyr fixad på morgonen innan bröllopet och fick tag i en som går på makeup skola som nu fått uppdraget att sminka mig.
Fransförlängning och sleekbrowsen får vänta. Men det finns ju trots allt lösfransar som tur är :-)

Slutet gott, allting gott!

  • 72 readers

Likes

Comments