Blir eventuellt en tripp till Rom i maj 😃 Alltid velat åka dit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har det gått en tid sen sist. Blir en aning dålig på att uppdatera emellanåt.
Har hänt en del sen sist jag skrev. Mycket positivt och nya framtidsutsikter.

Letar hus, fått högre och bättre tjänst, håller på att ta körkort och snart är det äntligen mitt. Planerar att bli färdig med usk utbildningen en gång för alla så fort körkortet är färdigt. Efter det vill jag plugga företags ekonomi. Har lite öppningar inom den kategorin och lite planer. Men en sak i taget får det bli.

Har börjat träna och äta efter LCHF. Började för en vecka sedan med maten och även träningen men blir mer gjort de dagar jag är ledig än de jag jobbar kan jag ju vara ärlig och säga. Fast man rör sig fan så mycket mer än vad man kan tro på jobbet. Nu första veckan efter nattjänsten och semestern så fick jag faktiskt träningsvärk haha! Men vid något tillfälle när jag hade stegräknaren på mig mätte den upp 15.000 steg på ett kvällspass fast hade såklart gått en del innan jobb med. Men det är inte lite man rör sig asså! Dagens morgon promenad på mellan 5-7 km är avklarad, nu är det bara spinning kvar ikväll.

Och på tal om promenad. Det är rätt sjukt att man som tjej känner sig så otrygg när man är ute själv i skogen att man blir tvungen att ta med sig något man kan försvara sig med. Jag kommer inte gå där utan den och ska införskaffa mig ännu ett alternativ för att känna mig en aning mer trygg. Men vad gör man annars liksom, jag vill kunna ut och gå själv utan att behöva vara beroende av att någon ska följa med mig. Hade jag varit beroende av det så hade jag aldrig någonsin kommit ut. Nej tack, då innehar jag hellre något som kanske inte är helt lagligt än att sitta helt isolerad i mitt hem.

Sen ska jag och djuren mysa vidare framför tvn. Sambon är borta på jobb så vi har lite kvalitetstid tsm här hemma 😝

Likes

Comments

Jahaa, varit lite seg med uppdateringen den senaste tiden. Man lever ju livet och har annat för sig, men ska försöka bättra mig så att en liten trudelutt iaf kommer upp.

Sitter just nu på jobbet och väntar på att Bambisarna ska dyka upp utanför balkongen.
Imorgon kommer Billy och Kristian och hämtar mig 07.15 för att sen dra vidare hem och göra sig redo för att ta en tripp tillbaka till 90-talet i Malmö. Ska bli så jävla kul rent ut sagt, alla dessa gamla artister som bara är så himla bäst!

Dock jobbar jag ju natt så det blir inte mycket sömn och sen på söndag är det kalas för pappa som fyller år och på måndag har jag ett möte. Så på tisdag ska jag sova!
Tur man har vänner som drar med en när man själv är så dålig på att ta sig ut och göra saker.

Fast den senaste tiden har man ändå hittat på en del. Jag och sambon var i Ronnebybrunnspark och åt på restaurang och promenerade i den fina miljön. Vi var på Spice i Åhus och käkade med Hampus och Anna med mera, så det har blivit en del kuligheter på sistone trots att jag skippat semestern :-)
Tar semester v 36-37, bokat en intensiv för att ta körkortet. 👍🏻

Likes

Comments

Hittat tillbaka till min gamla, gamla blogg på blogger :)

Likes

Comments

Det fanns en tid då midsommar för mig var dagen som jag såg fram emot mest av alla på året. Jag älskade midsommar!
Idag, njaahh.. Känns inte alls lika speciellt.
Känns som jag ännu en gång väntar på livet. Sjukt jobbig känsla! Vad fan väntar jag på?Önskar jag kunde leva i nuet och njuta av allt i just detta ögonblick. Men känns som man går i sömnen väntar på att vakna.
VAKNA!

Hoppas det åskar inatt med 🙏

Likes

Comments

Back to reality.
Som i en saga har jag spenderat denna helgen på ett slott, som "Best man-maid" om man nu kan kalla det så 🙈 . Men nu är det åter till jobb och verklighet. Nu fortsätter mitt mål om att jobba ihop till en ordentlig kontantinsats till ett hus och en 2-3 veckors resa till Karibien alt. Thailand. Så det innebär en tid för mycket jobb och mindre utgifter.

Work hard for what you wish for and it will be yours. 🔥💪🏻

Likes

Comments

Magiskt, vackert och roligt bröllop. Undra vem som blir nästa man och hustru. 😉

Än så länge har fotografen "memories by S" bara lagt ut nån enstaka bild från bröllopet. Ska bli spännande att få se dem när de är färdiga 😍

Men det blev ett väldigt lyckat bröllop, ett magiskt sådant! 🏰 Glädjetårar i massor och glada skratt, mycket dans, en hel del alkohol (fri bar) 🙈 och god mat. Så fort Robin lämnade bordet skulle alla grabbar gå fram och pussa Dessi på kinden och så fort Dessi lämnade bordet skulle alla tjejer pussa Robin på kinden. 👑

På morgonen njöt vi tillsammans av en god frukost, tog en promenad i den "Engelska parken" och njöt av dem sista timmarna på detta vackra slott.

Pollenallergiker har jag även blivit, trodde jag hade en dryg förkylning men nu är det nasonex och allergitabletter tills det lugnat sig igen!

Likes

Comments

Gomojjon!

Då var det dagen innan den stora dagen. Av nån anledning känner jag mig nervös så då kan jag bara tänka mig hur nervösa brudparet måste känna sig haha!

Snart mot slottet för att öva på själva ceremonin. Jag gick från att ha en man som ett beige/gult lejon till en kall underbart fin nyans. Tack underbara salong, som kunde ta emot mig efter stängning för att rädda mitt hår 🙏
Det blir en spraytan ändå, dock inte i början på veckan som jag hade tänkt (och som hade varit det absolut ultimata) men det hinns med iaf. Så ikväll bär de iväg till bästa Emma för en flawless bränna 👍🏻

Jag lyckades i sista stund få en tid hos frillan för att få min frisyr fixad på morgonen innan bröllopet och fick tag i en som går på makeup skola som nu fått uppdraget att sminka mig.
Fransförlängning och sleekbrowsen får vänta. Men det finns ju trots allt lösfransar som tur är :-)

Slutet gott, allting gott!

Likes

Comments