​Skrev för ett tag sen om denna sköna klocka som jag fick i "pappa present". Men bloggen strulade och massa inlägg försvann, så jag lägger upp bild på den igen. Klockan är från Inse och passa verkligen till alla situationer - fest / vardag. Den sköna designen gör att varje tillfälle känns lite mer uppklätt och lyxigt.

Likes

Comments

Det blev ingen fotodag som vi hade tänkt oss. Alla ärenden drog ut på tiden och sen bestämde vi oss för att gå och äta efter. Det blev helt enkelt en dag avsatt för bara min son. När vi väl drog fram kameran hade det börjat mörkna ute och utan extern blixt till kameran blir bilderna gärna korniga. Både jag och Jellica är helt inne på att vi måste ordna med ny fotoutrustning nu när båda bloggar och lägger mycket tid av våra liv i bloggvärlden.

Under kvällen har jag bara softat. Kikar runt lite på internet efter nya höstkläder, har kommit ut en hel del grymma klädesplagg i butikerna. Får se vad man klickar hem och inte. Vad har ni haft för er idag?


Foto: jag och min 5 veckor gamla son

Likes

Comments

Ny vecka med nya möjligheter. Denna vecka har inte så mycket inplanerat förutom att ordna med lite personliga ärenden. Idag blir det ett besök med min son till BVC och läkaren som finns på plats för en vanlig rutinkoll. Vi tänkte passa på att knäppa av lite bilder när vi ändå är ute och springer jag och Jellica. Blir en promenad förbi stan för att checka in vad butikerna fått in för nytt nu till hösten och ta en fika. Vad kvällen har att komma med får vi se, uppdaterar senare. Ta hand om er.

Tröjan på bilden är från Hallonsoda
Jeansen Replay


Likes

Comments


Haft en riktigt soft söndag idag. Gled ut med polarna på eftermiddagen och unnade mig en fika på Espresso House. Senare på kvällen beställde vi kebab tallrik då vi inte orkade laga mat ikväll. Skulle ha tagit bilder till bloggen idag, men Luan (min son) har varit rätt vaken och kinkig senaste dagarna så mamma "fotografen" behövde en vilodag. Kanske blir att knäppa av några bilder under morgondagen istället då vi ska ge oss ut på stan för att uträtta lite ärenden.

Vad har mina grymma läsare haft för sig i helgen?

Likes

Comments

​Godmorgon. Målet med dagen är att försöka hinna med att ta lite bilder till bloggen så jag har för den kommande veckan. Men som alla ni föräldrar vet går det aldrig att planera dagarna som man vill eftersom barnen går först i alla lägen. Då mamman till min son tar bilder åt mig så hänger dagen på att min son är medgörlig och låter mamma få tid för att fota. Annars får vi ta det en annan dag och njuta av söndagen som den är: solig och skön.

Likes

Comments

Passade på att glida in på Louis Vuitton i torsdags när vi var i Stockholm. Är bla. ute efter en ny keps samt skärp som kan pimpa till mina outfits. Hittade tyvärr inget jag ville köpa med mig hem just i torsdags, men på hemsidan finns en hel del snyggt som jag funderar på att klicka hem nu till hösten.

Likes

Comments


Snacka om flyt. Ligger redan som nr 14 i min kategori, alltså redan klättrat till toppen på bara några dagar. Rätt coolt om ni frågar mig. Målet är att klättra högre och kanske gå om flickvännen @jellicas som ligger etta haha. Riktigt kul att ni kikar in här på bloggen och gillar det jag bjuder på, lovar att det bara kommer bli bättre och bättre.


Likes

Comments

Hur soft är inte livet egentligen? Jag är verkligen tacksam över alla roliga saker jag får göra i mitt liv. Veckodagarna som för "vanliga" människor kretsar kring tidiga mornar, jobb och trötthet är för en bloggare fest, galor och event. Vardagarna blir helger och helger blir "super helger" haha. Jag ska verkligen inte klaga över alla fina inbjudningar jag fått, alla sköna människor jag fått chans att träffa och skapa kontakt med. Det finns dom som drömmer om att få gå på saker jag går på varje vecka, så tacksamhet är verkligen på sin plats. Att samtidigt kunna dela med mig och inspirera med bilder till alla sköna läsare är verkligen ett plus i kanten. 

Likes

Comments