Whats up guys? helgen gick fort. Meningen var att jag och tjejen skulle dra till Summerburst både fre & lör eftersom vi fick biljetter och VIP armband av Dunkin Donuts, men tyvärr har @jellicas varit sjuk igen så vi stannade hemma. Typiskt att hon blev dålig precis när festivalen var, men va gör man?

Har softat en del med grabbarna istället. Under lördagen var vi ute och drack lite och snacka skit. Några drog vidare till nattklubben medan jag softa vidare med några andra "helt okej kväll". I veckan som kommer har jag ett event som jag är inbjuden till. Det är Alexander Catalan som är expert inom manlig skönhet som skickat mig en inbjudan till ett event inne i Sthlm på torsdag. Får se om tjejen är frisk nog att åka med eller om jag åker in med en vän.

Vad har ni gjort i helgen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det dags för premiär igen och denna gång var det The Mummy som spelades upp i 3D på biograf Rigoletto i Sthlm tillsammans med UpiSweden n. Förutom tjejen @jellicas så tog vi även med min lillasyster Valone som fick uppleva sitt första kändismingel, det var kul att kunna göra något sånt för henne. Det bjöds som vanligt på mingelsnaks, minihamburgare och annat gott till filmen. En riktigt bra premiär måste jag erkänna.

Likes

Comments

Hur många av er ska på Summerburst här i Stockholm på fredag? Jag vet inte riktigt än om vi ska dit eller inte, allt beror lite på @jellicas och graviditeten. Svårt att planera in saker i förväg när man hela tiden måste ta dagarna som dom kommer. Ibland är det en toppendag med massa energi och andra dagar är hon rätt sänkt med låg energi, så vi avvaktar och ser vad som händer.

Åker vi in så blir det fett ös i alla fall och bilder kommer självklart upp under kvällen på Instagram och snapchats för er som vill följa mig där. Och för er som ska dit, ha det riktigt nice.

Likes

Comments

Den här helgen har varit soft trots att vädret inte levererat hela vägen. Det har blivit lite gott att dricka och massa gott att äta. Vi var barnlediga mellan lördag och söndag, så jag passade på att lägga tid på träningen och umgås lite med grabbarna. Nu i veckan som kommer är det premiär igen med uipsweden. Den här gången är det filmen The Mummy som står på schemat och jag hoppas det kommer vara lite bra som premiären vi var på veckan som var.

Hur var er helg?

Likes

Comments

Tja läget? Blev en rätt soft dag idag. Drog med tjejen ut på stan och bjöd på "eftermiddags lunch" på Norrtälje båten, pulled beef Burger sjukt gott. Vi gick runt lite och kollade på hojar och människor eftersom det är Custom Bike show idag. Funderar på om jag ska dra till Stockholm ikväll och gå ut med grabbarna eftersom vi är barnlediga, men vi får se vilka som ska in och vad vi skulle kunna tänka oss att gå någonstans.

Hur har ni haft det?

Likes

Comments

Instagram@kungsamy