Header
View tracker

Shoo alla. Har vart utan dator här hemma då vår dator fucka ur. Men vi köpte en ny då de blev imac istället för pc, äntligen imac och ingen mer pc. Fick hem för en tid en kniv från gravyrbutiken. En riktig grym jägarkniv för alla där hemma och den är snygg i stilen och vass som den ska vara. Perfekt som en present till någon som älskar att jaga eller varför inte bara ha hemma som inredning så den får glänsa. Jag är riktigt nöjd med den och man kan välja ha text som gravyr på kniven om man vill. Så checka in deras hemsida gravyrbutiken (klicka på länken). De har allt från knivar till bröllopspresenter.

#samarbete

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Shoo readers allt bra med er? Äntligen fredag och jag funderar på att dra en vända in till sthlm idag. Ska prata med en polare om eventuellt arbete som entrévärd på Café Opera, men inget bestämt än. Har gått i funderingarna länge på att jobba ute i nattlivet, ett jobb som skulle passa mig som handen i handsken.

Väntar även på ett samarbete som ska komma med posten idag, men @jellicas fick besked om att produkten som jag beställt inte funnits i lager tidigare i veckan, så det skickades ut idag och är framme hos oss på mån-tis tror jag. Blir kul att tipsa er om lite snygga accessoarer nu inför jul och nyår.

vad ska ni hitta på i helgen?

Bild: Jag och @jellicas på invigningen av Ice bar i sthlm med Erwik Communication.

Likes

Comments

View tracker

@jellicas sa att hon hade hittat den här barbershoppen via Erwik Communication som vi alltid går på event med, så jag kikade in på deras hemsida och kom över lite bilder från Cawa Media från ett event som ägt rum där för inte så längesen.

Hur skön vedklar inte den här salongen? Jag kommer garanterat ta mig dit och kolla läget då jag är en skäggig snubbe som älskar allt som har med old school shaving att göra. I mitt land (Kosovo) där går man bara till barberare som rakar en, brukar alltid betala för att underhålla mitt skägg när jag kommer dit. Dags att införa samma vana här i Sverige. Får se vilken jag åker in, men tänker ringa och höra lite med shoppen innan jag kommer dit att det finns tider och se vilka typer av produkter dom har på plats.

Kika in på Busty Rascals hemsida om du precis som jag ÄLSKAR barberare.

Likes

Comments

Sitter och fastnar på snygga klockor, svårt att välja ibland när de finns riktigt tunga fina klockor. Allt med guld och roseguld är snyggt stilrent och fräscht. Mitt mål är självklart en rolex i guld att äga, vilket i hope soon i will man. Men just nu får jag gå efter de man har råd med helt enkelt. Har redan några fina klockor men man vill alltid ha nytt och nytt. Vem vill inte ha dyra varor och all annat som glänser. Vi får se vad de blir för val man tar. Vi ses ska se film och sova. gonats


Likes

Comments

Är på jakt efter nya sköna shaving produkter för oss män. Har testat på lite olika fram och tillbaka, men aldrig riktigt fastnat för något speciellt märke. Har hört en del om Proraso och tänkte att jag kanske skulle våga mig på att testa deras sortiment.

Någon av er som testat och kan rekommendera?

Likes

Comments

Intresserad av samarbete på bloggen?


Är du intresserad av samarbete på bloggen eller min instagram som jag driver ihop med flickvännen @jellicas som också är toppbloggare. så kan du kontakta mig via min mail - samyleek@hotmail.com . Tänk igenom hur du/ditt företag tänkt att samarbetet skall se ut och var tydlig i mailet så inga missförstånd uppstår.

Jag är alltid ärlig i mina recensioner kring produkter och ger aldrig en falsk beskrivning till mina läsare bara för det ska se bra ut. Gillar jag samarbetet och det jag skriver om är jag inte snål med att nämna samt länka vid fler tillfällen. Vid samarbeten på bloggen publicerar jag alltid en bild på instagram också (om inget annat bestäms mellan mig och företaget).

Vid alla samarbeten kommer det finnas tydliga taggar/texter som beskriver att det är ett samarbete/reklam. Taggarna som kommer användas är #samarbete #reklam #ad #isamarbetemed

Samarbeten hamnar på:

Bloggen- Samys.se
Instagram - Jellicas.se (gemensam instagram med flickvännen som är toppbloggare)
Google analytics
Snapchat - Samysofficial
Facebook sida


Likes

Comments

Jag är glad att jag har Jellica som min tjej. Hon är världens bästa flickvän som är tålmodig med mig och stark tjej som ställer upp hela tiden. Jag som är svår att ha med så är jag mer än nöjd som har min tjej bredvid mig. Hon är inte bara världens bästa tjej utan världens bästa mamma och ingen är perfekt men för mig hon är den perfekta mamman. Alla har sina behov de är självklart, vissa går på terapi vissa låser in sig och det är mindre bra. Ibland man måste ut för att rensa skallen coh inte bara sitta inne. Jellica hon har stått ut med mycke som många inte vet (vilket är privat). Men alltid oavsett tjafs hit och dit så har hon varit där för mig och nu när vi har barn, så är hon bättre än bäst. En mamma ska alltid finnas där för sitt barn, alltid oavsett trötthet, sömnlös eller helt slut så ska en mamma finnas där för sitt barn. För vi alla vet att mamman är den viktigaste personen i ens liv. Jag beundrar henne trots hennes sömnproblem och problem så är hon riktig grym med vårt barn. Hon städar och hon diskar, hon håller alltid hemmet rent och till och med bloggar.

Hon är med vår son från morgon till kväll och det är krävande och de speciellt när tjejen ammar. Visst alla har brister de förstår jag men man hanterar dem snyggt på sina sätt. Jellica gör de mesta som inte många skulle klara av, tar hand om vår son 24/7 och ser till att min familj får träffa han nästan varje dag och även försöka umgås med vänner och hinna med sig själv varje dag är inte lätt. Ja listan är lång och de gäller att hitta mellanrum för vila så att man mår bra själv. Visst kvinnor som tar hand om sina barn hela tiden och ska hinna med hemmet bland annat. Det är grymt de ska ingen klaga på. Det är svårt för i min kultur om man backar tiden så fick kvinnan aldrig klaga på något utan hon skulle ta hand om allt och alla. Vilket ni kan tänka er va riktig mycket att hantera.

Min tjej hon är grym som gör de hon har gjort, krigat med sina privata problem och samtidig bloggat. Hon är smart och envis och de tog henne långt upp. De går bra för henne i livet nu och hennes blogg har blivit mycke större och den växer bara. Hon har alltid köpt mig de jag behöver och alltid överraskat mig med riktigt fina presenter. Jag däremot har aldrig vart en romantiker de måste jag erkänna. Vissa saker måste man bli bättre på. Men hon är min drottning och jag hennes kung.

Luv ya baby

Likes

Comments

Shit jag saknar summerburst, bästa var när david guetta spelade. uff de va riktig flipp då. Folk dem fucka ur helt då snacka om att de skakade på marken. Jag har vart på summerburst 2 gånger och de fan de bästa festivalen som finns i sverige. I år jag kunde inte men de är lungt de får bli nästa år och hoppas de är bra artister och att guettan är med. Sen har jag vart på dans dakar med Jellica och de va riktigt nice.

Där på festivalen så festade vi med Josefin Crafoord och några vänner till henne. Skrillex uppträdde och de va riktig grymt asså snubben kan leverera på scen, en riktig grym artist. Jellica jobbade på den festivalen så hon var ju backstage med skrillex och alla andra artister och softa där ibland. Sedan på efter festen så fick vi vip inbjudan till sturecompagniet VIP klubb som heter the wall eller klubb V. Klubben ligger längst upp i alla fall och endast vip medlemmar fick komma in.

Ska berätta en rolig grej som hände just då. Jesper (en vän till Jellica) berätta detta för oss då vi var fulla och minns inte början av kvällen precis haha. Vi var lite sena så vi fick skynda oss dit till klubben, Jag menar vi var fulla också. När vi väl ser dörringången så är de några personer framför oss men Jellica hon brydde sig inte för hon såg en kille som heter Jesper stå där. En vän till henne, Så hon springer fram knuffar den här killen så han ramlar på golvet och kramar Jesper. Och de utan att be om ursäkt eller kolla efter vad som hände, och jag kommer precis bakom då vänder sig den här snubben mot mig och hälsar på engelska whats up. Jag säger whats up själv. Medan vi går in och ska upp till klubben och såklart tjejer som dem är så ska dem alltid ta bilder. Väl där inne på klubben ser vi skrillex och han kommer fram och hälsar på Jellica och pratar med henne. Medan sitter vi andra och pratar med hans vänner och festar på hårt. Jesper kommer till slut och joinar oss. Efter ett tag kommer min tjej också fram. Jesper skrattar och börja berätta för oss. Jesper säger: Ja du jellica du knuffade ner just Skrillex på golvet och bad inte ens om ursäkt och sedan hälsa han på din kille hahaha. Han tyckte de va skit roligt de som hade hänt precis vid ingången. Såklart man skrattar åt det, jag menar snubben är en stor kändis och han verkade inte ta åt sig eftersom han fortsatte festa med oss hela kvällen. Men fett roligt de som hände och just roliga minnen är alltid bra. De va riktig rolig häftig upplevelse faktiskt.

Jag med Josefin Crafoord på Dans Dakar


Likes

Comments

Gör som jag..glid med stil i vinter

Jag har i samarbete med Åkströms E-butik den stora äran att ge alla mina läsare och följare en fin rabatt på era köp hos Åkström med hela 200:- vid köp för 1000 kronor. Allt ni behöver göra är att använda er av min rabattkod som ni ser här under och vipps så har ni fått en fin rabatt på en exklusiv present.

Både jag och @jellicas har själva beställt en varsin klocka eftersom det är sällan man kommer över fina exklusiva produkter för bra priser. Så inom kort kommer en Diesel klocka pryda min handled och en vacker Michael kors klocka pryda Angies. Ser fram mot att kolla posten de kommande dagarna haha.

Rabattkoden: Samir200
Gäller tom. 31/12/2016


Ps: självklart kommer bilder och en recension upp på klockan jag beställt när den kommer.

Likes

Comments

Instagram@jellicas.se