Idag efter skolan så sprang jag på Melizza så vi kollade i lite affärer osv. När vi kom till wassens så va Måns där haha, väldigt spontant för vi hade ingen aning om att han ens va där haha

Är helt kär i mina nya skor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår efter jag hade slutat skolan så gick jag snabbt in på NK och köpte detta skalet. Eftersom att vi kommer att få en skoldator nästa vecka så passar detta rosa skalet perfekt:)

Likes

Comments

Då va andra dagen i skolan avklarad och det känns väldigt bra faktiskt, jag är nöjd. Jag har valt linjen make up & stylist på skolan Drottning Blanka. Jag är dock typ redan skoltrött och vill bara ligga kvar i sängen och sova på morgonen haha...

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni har det bra där hemma. Själv så har jag det helt fantastiskt! Nästan 40 grader varje dag, all inclusive, pool, strand, spa, gym, golf, vattenrutschkana och utanför hotellrummet så har vi en balkong och pool. Som sagt, helt fantastiskt. Dagarna går så fort, det känns som att vi kom igår när halva tiden redan gått. Jag vill verkligen inte åka här ifrån!

Poolen utanför hotellrummet

Likes

Comments

Tja.
Befinner mig just nu på Landvetter i Göteborg och ska snart hoppa på planet till Turkiet. Det ska bli otroligt skönt att få komma bort, sola, bada och få det man inte fick denna sommaren haha..

Puss & Kram

Likes

Comments

Ikväll så har jag och Linn varit i stan och kollat på bio, vi såg mike and david wedding dates. Den va otroligt bra! Skrattade fruktansvärt mycket så det är en film som jag rekommenderar starkt!

Likes

Comments