Header

Fick bästa mottagandet på Arlanda! Min kära familj!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Japp, då har man två nätter kvar i Amerika. Går. Inte. Att. Ta. In. Att jag kommer vara hemma om drygt 2 dagar, crazy! Jag har fullt upp med packningen.. Jag som tyckte det var svårt att pack när jag skulle åka hit. Inte ens i närheten av vad det var denna gång. Jag lämnar kvar en del som jag inte använder, ingen ide att släpa med sig det hem. Har precis tvättat sista tvätten, så att allt är rent när man kommer hem. Eller aa allt förutom det jag ska använda två sista dagarna. Det ser faktiskt ut som att jag kommer få plats med allt. Dock kommer det ju vara övervikt.... Men men, finns inte så mkt att göra åt de. 

Igår hade vi "farväl-middag" med hela familjen. Dom hade beställt glasstårta som det stod "farwell Jennie, we gonna miss you" och gav mig presenter. Två swarovskikristall saker, haha! Ne men en kanin som håller i blommor och en annan typ liten kruka med samma blommor i. Forget-me-not blommor. Så hade dom skrivit kort och grejer. Ja så jag bölade ju såklart, som vanligt.... Sa även hejdå till övriga familjen, usch usch. Kan inte föreställa mig hur det kommer vara på onsdag när jag ska säga hejdå till pojkarna.... Mesen jag ser så mycket fram emot att komma hem!! Ska bli helt underbart verkligen. Kan inte förstå att det gått ett helt år. Ett helt år! Jag klarade det. JAG KLARADE DET! Stolt över mig själv måste jag säga. Det har varit ett sjukt roligt, utmanande, utvecklande & upplevelsefullt år. Samtidigt som det nog har varit ett av dom tuffaste åren i mitt liv. Men jag är så glad att jag tog mitt pick &  pack och åkte hit. Bästa jag gjort!  

Ja det är omöjligt att få en bild som är bra på alla...

Likes

Comments

Likes

Comments

En vecka kvar tills jag åker på semester till Florida och en månad kvar tills jag är hemma i Sverige. Galet! Så stolt över mig själv måste jag säga. Ett år, ett helt år!! Har världens goaste värdfamilj att tacka de för. Som jag kommer sakna dom!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Idag kan jag säga att jag är så glad att mitt år snart är över. Jack var så otroligt jobbig och elak i eftermiddag/kväll. Bara skrek, kastade grejer och var otroligt kaxig mot både mig & Jenn. Men självklart mest mot mig, lol! Men det var pga att han inte napade. Han är fyra år på lördag och behöver fortfarande sova middag om han ska vara på någorlunda bra humör. Jenn var ganska hård mot honom för en gång skull ikväll. Tror hon får lite dåligt samvete och tycker det är jobbigt när han håller på så mot mig nu när jag har så lite tid kvar. Han hade ju en period i vintras då han höll på. Men det gick över. Så hoppas bara att detta var idag. Och han vet ju att jag ska åka snart också, vet inte om han "straffar" mig. Ja han är äldre i sinnet än en vanlig 4 åring. Han förstår väldigt mycket. Det var så kul när Andy kom hem ikväll satt jag & Jenn inne i deras sovrum och kollade på Jacks presenter. Då sa Jenn "don´t go any where  near Jack" då säger Andy "is he an asshole again?" hahaha! Han har nämligen haft en period då han varit jobbig och elak mot Andy nu sista tiden.... Men imorn är jag ledig fram till klockan fem på eftermiddagen. Sooovmoorgon!!

Igår kväll hade jag även mitt sista LCC-möte. Vi körde gokart, askul! Jag vann såklart, lol! Galet att det var mitt sista möte. Fattar verkligen inte att mitt år är över snart. Ja jag säger det hela tiden. Men ett år?! Hur kan det ha gått ett år?! 

Tog grabbarna för en glassdejt efter camp igår.

Ikea hos mig har äntligen fått lösviktsgodis! Två veckor innan mitt år är över.... Lite besviken måste jag säga, inte så många & goda smaker. 

Likes

Comments

2 veckor, 2 VECKOR!!! Jag förstår verkligen inte. Hur kan ett år redan ha gått?! Helt sjukt! Jenn gråter en liten skvätt varannan dag och säger att hon inte förstår hur dom ska klara sig utan mig. Det gör det hela ännu jobbigare.. Att veta att dom tycker det är så jobbigt & verkligen inte vill att jag ska lämna.

För mig är det blandade känslor. Vet inte hur jag bara ska kunna lämna familjen. När jag lämnade vänner & familj hemma visste jag att jag skulle komma hem snart igen. Men att lämna denna familj är annorlunda. Jag vet att jag kommer hälsa på dom. Men jag vet inte när. Och tanken på att det ska komma en ny au pair och ta hand om mina grabbar. Kanske låter egoistiskt, men känns faktist riktigt konstigt!

Samtidigt som jag är så taggad & glad över att jag ska komma hem. Träffa alla, umgås, SPONTANHÄNGA, hemmakvällar i soffan med vänner & familj, gå till Plock, bo i mitt hus och äta mammas mat. Ja det ska bli underbart helt enkelt. Hur taggad jag är på vår Florida roadtrip ska vi inte ens tala om!!

Likes

Comments

Ännu en helg i beachhouset, älskar de! Blev en långhelg denna gången, torsdag till måndag morgon. Det var 4th of July weekend. Så alla var lediga på fredagen. Vädret blev ganska bra ändå faktiskt. Skulle från början typ regna hela tiden, men det kom inte en droppe. Fredag gjorde jag lite ärenden, fixade naglarna och så. Gick ner till stranden och satt där en liten stund också. På kvällen jobbade jag, var så galet trött. Så somnade i soffan bredvid Andryga vid nio, haha! Morgonen efter skulle egentligen Ellen kommit men hon bangade... Så det blev sovmorgon! Jobbade tre timmar på dagen under grabbarnas nap. PÅ kvällen kom det över lite gäster och vi hade lite BBQ-party, haha! Supermysigt. dom hade pyntat med flaggor, dukar, girlanger och massa mer. Så patriotiska här, älskar de! Önskar verkligen att vi var mer så i Sverige. Det ska jag bli när jag kommer hem. Är redan ganska patriotisk, lol. Och nej jag är inte rasist för de. 

Senare på kvällen gick vi alla och kollade på fyrverkeri längs strandpromenaden. Det var så mysigt! Folk satt och grillade på stranden och eldarna lyste upp i mörkret, aa det var mysigt iaf. Efter det fixade jag Andreia och Ro till oss lite för att sen gå ut en sväng. Blev en ganska tidig kväll, men det var ganska skönt! Söndagen va det bara chill vid poolen och sen middag ute med min familj. Blev även en kvällspromenad till glasscafeet och lite kortspel efter de, så mysigt så! 

Asså ja jag är sämst på att blogga. Men har typ inget att skriva längre. Typ detta inlägget här, hur tråkigt som helst?! 

Likes

Comments