Header

Godmorgon!
Idag är det dags att bege sig till Sarigerme & mitt hem för 5-6 månader framåt. Kommer nog bli en stor kontrast från att ha bott på detta 5-stjärniga till att komma till mitt sunkiga boende, haha! Har ju dock inte sett det ännu, men förväntningarna är inte höga.... Igår va det award night/ party. Det va jättekul faktiskt, väldigt trevligt! Blev dock inte så sent för mig, skulle ju upp hyfsad tid idag för att för set första över huvud taget få igen min väska.. Inte fått ihop den ännu, men det ska la gå, haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen har varit lååång, men väldigt rolig också. Skulle som sagt på utflykt till Pamukkale. Orkar inte förklara vad de är, men typ kalcium & massa varma källor och sånt. Det va jättecoolt verkligen & vackert. Men väldigt svårt att få en rättvis bild... Men det jobbiga var att det var en bussresa på 4 (!!!!) timmar dit & 4 hem, inte Nice. På vägen hem stannade vi och åt på ett ställe, asgott! Men kan ha varit för att jag va galet hungrig också, haha. Sen stannade vi på en butik/verkstad där dom gör smycken/prydnadssaker/glas mm av marmor & andra stenar. Så fick vi se när dom gjorde ett "stenägg" eller vad det ska föreställa. Så coolt & så duktiga, gjorde de på typ 3 min. Sen lottade dom ut de bland oss & jag vann, Hahaha! Jag har också träffat 4 tjejer som kom idag som jag ska jobba med, så de känns skönt! Och dom andra två svenskarna jag ska jobba med har fått sitt visum igenom idag, så dom kommer säkert i slutet av veckan.

Nu ligger jag i sängen & kollar på "Mamma Mia" och ska snart slagga. För er som inte förstått så bor jag på ett tillfälligt hotell (som är galet Nice!!!) nu under veckan då det är utbildning. Åker till mitt hotell på lördag & får även då min lägenhet/rum som jag ska bo i.

Likes

Comments

Väldigt lång dag... Så skönt att vara framme på detta ljuvliga hotell. Inte det jag ska jobba på, utan detta är ett annat som vi bor på nu under utbildningen. Imorn blir det utflykt till Pamukkale, googla de, ser sjukt fint ut! Men nu måste jag sova, dödstrött.

Kollade på "Sing" på planet för att muntra upp mig själv lite, haha! Men den va bra!

Likes

Comments

Nu drar jag och min 39kg packning till Sarigerme, hörs! 👋🏼

Likes

Comments

Fick bästa mottagandet på Arlanda! Min kära familj!!

Likes

Comments

​Japp, då har man två nätter kvar i Amerika. Går. Inte. Att. Ta. In. Att jag kommer vara hemma om drygt 2 dagar, crazy! Jag har fullt upp med packningen.. Jag som tyckte det var svårt att pack när jag skulle åka hit. Inte ens i närheten av vad det var denna gång. Jag lämnar kvar en del som jag inte använder, ingen ide att släpa med sig det hem. Har precis tvättat sista tvätten, så att allt är rent när man kommer hem. Eller aa allt förutom det jag ska använda två sista dagarna. Det ser faktiskt ut som att jag kommer få plats med allt. Dock kommer det ju vara övervikt.... Men men, finns inte så mkt att göra åt de. 

Igår hade vi "farväl-middag" med hela familjen. Dom hade beställt glasstårta som det stod "farwell Jennie, we gonna miss you" och gav mig presenter. Två swarovskikristall saker, haha! Ne men en kanin som håller i blommor och en annan typ liten kruka med samma blommor i. Forget-me-not blommor. Så hade dom skrivit kort och grejer. Ja så jag bölade ju såklart, som vanligt.... Sa även hejdå till övriga familjen, usch usch. Kan inte föreställa mig hur det kommer vara på onsdag när jag ska säga hejdå till pojkarna.... Mesen jag ser så mycket fram emot att komma hem!! Ska bli helt underbart verkligen. Kan inte förstå att det gått ett helt år. Ett helt år! Jag klarade det. JAG KLARADE DET! Stolt över mig själv måste jag säga. Det har varit ett sjukt roligt, utmanande, utvecklande & upplevelsefullt år. Samtidigt som det nog har varit ett av dom tuffaste åren i mitt liv. Men jag är så glad att jag tog mitt pick &  pack och åkte hit. Bästa jag gjort!  

Ja det är omöjligt att få en bild som är bra på alla...

Likes

Comments

Likes

Comments

En vecka kvar tills jag åker på semester till Florida och en månad kvar tills jag är hemma i Sverige. Galet! Så stolt över mig själv måste jag säga. Ett år, ett helt år!! Har världens goaste värdfamilj att tacka de för. Som jag kommer sakna dom!

Likes

Comments