Header

Allmänt

Efter 6 1/2 timme på akuten så stod det klart att Viktor skulle spendera natten på sjukhuset, och efter förfrågan från Viktor fick även jag sova kvar här med honom. Så vi har spenderat natten på sjukhuset!
Dåligt med sömn och många besök av sköterskor under natten, så nu vid 11 får vi äntligen åka hem. Så efter ett dygn på akut och ortopedmottagningen så får vi äntligen åka hem!
Nu ska vi äta frukost, försöka sova ikapp några timmar och sedan ska jag iväg på träning.

Likes

Comments

Resor, Allmänt

Har glömt att berätta, men för någon dag sedan så bokade jag och tjejerna studentresa! Så den 3:e Juni åker vi till Magaluf! Ska bli så sjukt kul!!!! (Viktor tycker det är mindre kul, men det får han ta.)

Vi har bokat som två lägenheter, dvs. så det finns kök m.m. Vi kommer att bo 3 och 3, det är jag, Tilda och Alva i en lägenhet och Persson, Borin och Anna i den andra. Ser verkligen fram emot resan! Sen nu när vi väl bokat, och så är studentmössab beställd så känns det inte alls nå länge kvar! Åh gud, nej allt närmar sig verkligen och jag kunde inte vara med taggad!

(Alla bilder är tagna ifrån weheartit)

Likes

Comments

Allmänt

Har suttit inne på akuten med Viktor sedan 12:30 någongång, och än ser vi inte ut att vara påväg härifrån.. Han har haft väldigt ont i sitt knä sedan han opererade sig, så visade det sig att han inte tålde sin medicin så jaa bara massa kaos. Så nu är vi här.
Hoppas på att få lite hjälp men, det tar sån sjuk lång tid! På de 3+ timmar vi varit här har det inte hänt mycket.. Men men, det blir väl bra tillslut!

Likes

Comments

Vardag

Helloo! Tyvärr så står inte jag på topp just nu, sover otroligt dåligt och när jag väl sover så är det inte den bästa kvalitén på sömnen. Känner mig aldrig riktigt utvilad längre, känner mig orkeslös kan man säga. Men det ordnar nog upp sig så småningom.
Varit hemma från skolan både igår och idag pga just detta, för när jag sover dåligt så smyger sig migränen på. Eller ja den smyger sig inte på utan den snarare smäller upp dörren och ramlar rätt in. Så ska försöka sova massor idag!

Viktor opererade sig även i tisdags, han har dragit av främre korsbandet, så han är sjukskriven fram till 9:e December. Så har blivit hans "caretaker", skjuts fram och tillbaka. Han kan liksom inte ens få på sig skorna själv. Så det är läget för oss! Dessutom verkar det som att han har åkt på en släng av magsjuka mitt i allt ihop. Eller om han inte tål sin medicin som han fått, vi väntar på lite svar från läkare ang det..

Likes

Comments

I mitt huvud

I tisdags så var det World mental health day en väldigt viktig dag, som verkligen bör uppmärksammas tycker jag. För psykisk ohälsa är något som väldigt många, tyvärr, lider av. Men det är också den ohälsa som det pratas minst om. Helt fel.
Vi borde prata om det, på så sätt får fler kunskap om vad det innebär. För psykisk ohälsa kan visa sig i så många former, så det är något som är väldigt svårt att lida av då man själv ibland inte vet vad som händer.

Likes

Comments

Allmänt

I helgen innan jag skulle iväg och jobba så åt jag denna sallad, så sjukt god! Ruccola, gurka, paprika, morot, fetaost, tomat och lite kyckling i, toppad med Ceasar-dressing. Brukar egentligen äta något mer mättande innan jobb men eftersom jag visste att jag skulle äta "middag" på jobbet på min rast så åt jag bara något lättare innan.

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan! Dålig uppdatering, I know..

Iallafall, i torsdags vart det sjukstuga för mig och Viktor, han har tyvärr lyckats dra på sig en släng av halsfluss och jag sov väldigt dåligt den natten så vaknade med hemsk migrän. Så på torsdagen tog vi hand om varandra. Det var lite mysigt, vi kollade på film och drack te mest hela dagen. Senare på kvällen åkte han iväg på träning (han tränade inte själv utan kollade bara) så jag passade på att åka hem och plugga lite. Har nämligen matteprov nästa vecka..

​Just nu så ligger jag i sängen och kollar på Grey's Anatomy, på riktigt världens bästa serie! Skjutsade Viktor och min bror till Håstaholmen vid 9 då de ska iväg på match idag, i Stockholm om jag fattat rätt. Har inga stora planer för dagen utan bara att ta det lugnt, stänger ikväll så blir jobb 17-03 eller liknande. Gör mig inte så mycket att stänga, tycker det är lite kul. Och sen så jobbar ju Viktor och nätter på helgerna så brukar bli så att vi slutar samtidigt så hämtar upp honom sen troligen.

Och så imorgon så "firar" jag och Viktor 4 månader tillsammans! Vi har träffats i mer än 6 månader men varit tillsammans i 4, aja. Men tror inte vi kommer göra så mycket då vi båda kommer vara trötta och sen har jag träning kl 16 på söndag så. Ska gå ner och äta frukost nu innan jag hoppar in i duschen.

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan, vart hemma från skolan idag. Har legat vaken och hostat hela natten då min hosta ALDRIG verkar vilja ge sig. Och inte vart det bättre av att min hostmedicin var slut heller. Tror faktiskt inte jag överdriver om det är så att jag och Viktor sovit i ca kvartsintervaller inatt, så ofta har jag vaknat.. Och självklart så drabbas stackars Viktor också..

Bjuder på en osminkad selfie då det är såhär jag sett ut hela dagen

​Men trots lite sömn, hosta och en snuvig näsa så måste jag skriva klart en inlämning till marknadsföringen som är ett ämne jag läser i skolan. Har redovisning på onsdag så tänkte försöka bli klar ikväll så jag bara kan repetera imorgon kväll. Har även träning då så.

Likes

Comments