Idag är jag ledig för att det är Sveriges nationaldag. Jag ska typ inte fira jag ska bara äta tårta med mina grannar. Jag har bakat choklad muffins på morgonen som vi ska äta och sedan ska vi äta nån tårta.Senare idag ska jag och pappa åka o fiska tror ja❤Vi ses sen PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag va jag ute o fotograferade lite på Leia. Hon fastar aldrig på bild fast idag så. Jag blev faktiskt ganska nöjd över bilderna. Här är en av dom typ hundra som jag tog!

Likes

Comments

Vilken tycker ni är finast?

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag tänkte jag visa alla mina eyeliners. Jag tycker det inte är så många men 6 st i alla fall. Jag tänkte inte visa kajaler men om ni vill se de får vi kommentera.

1. Denna eyliner gillar jag men ändå inte. den är från hm och är en hel eyeliner.den är väldigt svår att få bort tycker jag. jag skulle nog inte rekommendera den men jag tycker nog om man är bra på eyeliner så ska man köpa den. den är inte så jättedyr har jag för mig.

2. Den här eyeliner är från yves rocher och heter felt-tip eyeliner 12H. den är ganska bra och är en sån där tuschpenna eyliner som jag kallar de. tippen torkar under användning villet gör den svår att arbeta med.

3. Denna är från isadora och heter fine liner eye stylo. Den är samma som nummer 2 men torkar inte lika snabbt.

4. Denna eyliner är en av mina favoriter. Den är från maybelline och heter master graphic. Den är lätt att använda och är bara super bra för en nybörjare som jag.

5. Denna är från märket kubiss och är ganska billig och bra för sitt pris. tippen på denna är som en pensel ungefär.

6.Den här eyelinern är min nyaste och oxå en av mina favoriter. den är från benefit och heter they're real push-up liner. Jag skulle säga att den från maybelline är bättre för sitt pris för denna är ganska dyr och jag tycker det inte är värt att köpa den om man är nybörjare eller inte har så stor budget. men jag rekommenderar den.

Hoppas ni gillar denna typen av inlägg och ha en super bra helg😘

Likes

Comments

jag fick min första glossybox här om dan.
Och ja vart jätte nöjd. jag beställde på löpande premunation tror ja de hette så då kan man köpa bara en om man vill. Men nu när ja vart så nöjd kanske ja köper en till till nästa månad.
Jag har testat alla produkter och alla va super bra.Min favvo är grejen från benefitt.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillabaka eftet ett uppehåll de har varit mycket med skolan. eller ne jag ska inte skylla ifrån mig på skolan. men jag har bara inte orkat blogga. men nu tar vi nya tag.

Likes

Comments

Det är ju hemskt det som hat hänt i Paris. Jag förstår inte hus vissa människor Ian göra som dom gjort. Viss människor är dumma i huvudet. jag förstår inte hur man kan göra något så dummt mot någon av samma art som en själv. Tänk om I.S kommer t Sverige och förstör för oss. Det som hänt i Paris påverkar oss alla.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag känner efter det här men jag försökte iallafall. Hoppas det blir bra för alla i Paris❤
#prayforparis

Likes

Comments

Nu regnar det väldigt mycket där jag bor. Jag tycker det är mysigt med regn. tänk att somna till regnet. Gud så mysigt. Men nu regnar det lite för mycket. det är nästan översvämning eller kanske inte men det är jätte blött ute och kallt. Vilket jag inte tycker om. Kommentera gärna vad du tyckte om inlägget så hörs vi sen💓💓

Likes

Comments

Idag som ni tidigare har läst åkte jag o min klass t Stockholm idag. det var inte så särskilt kul men det va Ok. På vägen dit körde vi på en hjort. jag tyckte inte det va så märkvärdigt men alla från stan(jag bor mer på landet) visste typ inte va en hjort va. så alla Snapchatade* de. men vi var iallafall på tekniska museét på en utställning som hette mega mind tror ja. Den var oxå ok.
nu vet ja inte va ja ska skriva så hörs imorgon💓💓

Likes

Comments

Är det bara jag som gillar måndagar lite grann. Jag tycker det är roligt att få träffa kompisarna igen efter helgen. Just nu i skolan har vi temaveckor som vi har i två veckor. vi är nu inne på andra veckan. På onsdag åker vi t Stockholm med klasen t tekniska museét. Det ska bli roligt o tråkigt. jag gillar liksom inte att åka på resa med klassen.
men jag hoppas att ni tyckte det var ett intressant inlägg men aja vi ses imorgon💓

Likes

Comments