Jag har köpt en ny kamera, den är exakt likadan som min gamla, den kan faktiskt vara samma kamera som jag sålde här om dagen, kan mycket väl vara det. I vilket fall har Krautens nu fått ungar, så jag är stolt faster eller liknande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shuitt. Jag tyckte den här bilden var fin. Kanske raderar senare. För övrigt kan jag mycket väl vara gravid, jag har inte tagit upp det med mina läkare, men de blir säkert jättenöjda de också. Situationen har tyvärr inte förbättras med Gudrinn. Hon tror fortfarande att det var jag som slog ihjäl hennes lita Ruben, men icke då, det var inte jag.

Likes

Comments

​Hej på er alla! MU ÄR JAG TILLBKA!"!!

Det har varit en fantastisk sommar med grisar, träd och vinter för mig. Helt perfekt! Jag har nu börjat snusa som ni alla kan se. Jag gillar det inte ett dugg (ha! det gör jag visst) men det går bra mellan mig och aporna i nuläget. Det har varit lite laddad stämning mellan mig och Josefrt men det har vi löst med en kompromiss. Skoj skoj. "Ta inga risker på intranätet" - Ghandi 1916

Likes

Comments

​Hej hej hej, idag jobbade jag hårt. Skogen var fin. Jag kan rekommendera tyrstugans saft som otroligt nog är gratis. 

Likes

Comments

​WOHOO! Idag var jag och Gustav och Emma (som inte vill va med på bild) och såg på TOTTO!! Vi kan tydligt se honom 80 grader sydväst om min näsborre. Toto blev tyvärr skadad av en anonym socialdemokrat, men det gick bra för Emma kunde HLR. HAT LÄDDAR RIV

Likes

Comments

He, Jag orkar inte göra historia så här är jag och en fagott istället. Dagen har gått bra Godahoppsudden smakade inte som jag tänkt mig, men som jag alltid säger: Livet har inga raka hörn. I alla fall, om någon vet något om något är det bara att kontakta mig.

Likes

Comments

Tjaba buba! Idag var jag hipp och (kanske tog mig vatten över huvudet) testade kinesisk spagetti! Det var alldeles för varmt för att äta vilket jag tyckte var synd, men jaja jag är nöjd ändå. Tack för alla fina kommentarer jag har fått, ha en bra dag!

Likes

Comments

​HEJ, idag har vi varit på Ullared. Jag tyckte det va skoj, men vädret var bra. Jag såg många bekanta ansikten och trevligt folk men det bästa var att köpcentret stängde tidigt så jag fick åka hem till min katt. Hoppas ni har en bra vistelse i Ullared Gunnel och Agneta! 

Nästa vecka åker jag till Ullared!

Likes

Comments

​Tja Tja Fiskekatt! Jag och Arrvid tog idag en stadig slurk ur Niagarafallen. Det smakade av en blandning av urin och löv, men vad vet jag. Jag funderar på att faktiskt lägga ut mat på den här bloggen, i och med att den har mat i sitt namn, men vad vet jag. Skriv i kosentarsfältet vad ni tycker om mina nya byxor!

Likes

Comments

Hehh, Idag är det den där throwbackthursday #throwbackthursday #tt så jag visar er en fin bild på när Arvid träffade sitt unga jag. "Arvids läppar skiner i månskenet" - Ernest Hemingway 2006

Likes

Comments