Jag vill inte riktigt prata om det som hände igår, men annars har jag upptäckt att min brödrost gått sönder. Trevligt var det inte. #feelgood

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag är här och där nu. Jag har inte kunnat lägga upp något nytt content på ett tag nu eftersom två (möjligtvis tre) äldre män har trakasserat Andre igen (Andre är min Kattvalp). Jag löste problemet med två (eller tre) smällare eller så.

Likes

Comments

Idag besökte jag kärlekens New York. Jag tror aldrig jag har blivit så emotionell, men ja va ska man säga. Växter växer inte som de brukade.

Likes

Comments

Jag har köpt en ny kamera, den är exakt likadan som min gamla, den kan faktiskt vara samma kamera som jag sålde här om dagen, kan mycket väl vara det. I vilket fall har Krautens nu fått ungar, så jag är stolt faster eller liknande.

Likes

Comments

Shuitt. Jag tyckte den här bilden var fin. Kanske raderar senare. För övrigt kan jag mycket väl vara gravid, jag har inte tagit upp det med mina läkare, men de blir säkert jättenöjda de också. Situationen har tyvärr inte förbättras med Gudrinn. Hon tror fortfarande att det var jag som slog ihjäl hennes lita Ruben, men icke då, det var inte jag.

Likes

Comments

​Hej på er alla! MU ÄR JAG TILLBKA!"!!

Det har varit en fantastisk sommar med grisar, träd och vinter för mig. Helt perfekt! Jag har nu börjat snusa som ni alla kan se. Jag gillar det inte ett dugg (ha! det gör jag visst) men det går bra mellan mig och aporna i nuläget. Det har varit lite laddad stämning mellan mig och Josefrt men det har vi löst med en kompromiss. Skoj skoj. "Ta inga risker på intranätet" - Ghandi 1916

Likes

Comments

​Hej hej hej, idag jobbade jag hårt. Skogen var fin. Jag kan rekommendera tyrstugans saft som otroligt nog är gratis. 

Likes

Comments

​WOHOO! Idag var jag och Gustav och Emma (som inte vill va med på bild) och såg på TOTTO!! Vi kan tydligt se honom 80 grader sydväst om min näsborre. Toto blev tyvärr skadad av en anonym socialdemokrat, men det gick bra för Emma kunde HLR. HAT LÄDDAR RIV

Likes

Comments

He, Jag orkar inte göra historia så här är jag och en fagott istället. Dagen har gått bra Godahoppsudden smakade inte som jag tänkt mig, men som jag alltid säger: Livet har inga raka hörn. I alla fall, om någon vet något om något är det bara att kontakta mig.

Likes

Comments

Tjaba buba! Idag var jag hipp och (kanske tog mig vatten över huvudet) testade kinesisk spagetti! Det var alldeles för varmt för att äta vilket jag tyckte var synd, men jaja jag är nöjd ändå. Tack för alla fina kommentarer jag har fått, ha en bra dag!

Likes

Comments