Tisdagar är super vi börjar sent och det betyder frukost. Ett glas te och en skål yoghurt med bär, nötter och torkad frukt.

När frukosten var uppäten startade jag datorn och kollade på youtube. Samtidigt som jag åt dessa goda saltade solrosfrön och ett äpple.

Nu senare under skoldagen så hade vi matteprov. Det gick jävligt dåligt. Bland de sämsta prov jag någonsin skrivit. Så rip mig :)

Samuel <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och delar av min släkt på julmarknad. En super mysig julmarknad med många olika utställare. Det var dock lite väl mycket folk överallt. Så man kunde inte titta så noga på allt.

Julmarknaden var i ett gammalt vattendrivna sågverk och andra vattendrivna fabriker. Det fanns därför mycket vatten. Många fina vattenfall och speglande träd.

När mörkret kom så tändes marschaller och många fina granar.

När vi kom hem på kvällen åt vi lite knäckebröd, ost, korv, marmelad, vindruvor mm. Därefter tog vi ett superskönt dopp i de blå.

Samuel <3

Likes

Comments

En lagom bra dag. Relativt tidigt gick jag ut på en riktigt lång promenad. Men en smått lindrad hals efter ett stort glas havtornste.

Jag var ute i ungefär en timme. Självklart var min älskade hund BIZZY med. En sprallig galen dvärgschnauzer.

Samuel <3

Likes

Comments

Godkväll kära läsare:) Jag vill pass på att tacka för 100 unika läsare <3. Förhoppningsvis så växer vi och utvecklas.

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Efter skolan åkte jag direkt hem. Åt en halv ananas och gjorde lite läxor. Nu lite senare på kvällen lagade jag till fläskskivor potatis och brunsås. Det blev super gott. Nu ska jag sätta mig och titta på ”saknad”. Så nu längtar jag bara till morgondagen. Det hör inte till vanligheterna men det beror på att vår första lektion är inställd. ”Kramar”

Samuel <3

Likes

Comments

Idag har det varit en relativt vanlig dag. Som vanligt var jag död på morgonen. Denna bild är tagen på Kemilektionen. Halva klassen labbade medans våran del av klassen räknade på koncentrationer och substansmängd från när vi labbade (sista bilden).

Under kemin så skrev en utav mina bästa kompisar om inte jag kunde följa med henne hem när hon kom med bussen från Borås. Då kemin slutade 14.00 och bussen skulle komma 14.30 så jag åkte till mitt favoritställe Mc Donald´s som äntligen öppnat i Ulricehamn. Jag tycker inte om att prata så jag gick in och tryckte in på självbetjäningen en Mc flurry oreo och en o,boy. jag satte mig i bilen och åt upp glassen. Bussen var sen så jag väntade ganska länge men när bussen kom så bar det av. När vi kom hem så gjorde vi en god pizza och fick lite feeling så vi tittade på julkalendern tjuvarnas jul.

Väl hemma hos mig så hittade jag en bit vattenmelon. Jag gjorde några super söta, goda vattenmelons kulor. Av de rester som blir när man karvar ut kulorna gjorde jag en super god vattenmelon juice. Vattenmelon är super gott och är efter ananas och mango min favorit frukt.

Samuel <3

Likes

Comments

Idag har varit en helt okej dag med många baksidor. Jag vaknade ungefär 9.00. jag var jätte trött och kände inte alls för skolan då jag bara hade 2 st lektioner: Första lektionen var svenska och för att uttrycka sig milt så börjar svenskan spåra ur totalt. vår svenskalärare har stress för att vi har så lite tid i skolan medans han står och pratar om så onödiga saker.När vi ger kritik så gör han mothugg. Men förhoppningsvis så kommer han förstå att han måste ändra på sitt sätt att läsa. Sedan började matten. upprörd som jag och många andra i klassen orkade jag inte koncentrera mig. som tur var det ju sista lektionen. Jag kände då att jag var tvungen att unna mig en mysig fruktstund när jag skulle komma hem. jag begav mig därför till närmaste butik och köpte nötter, godis och frukt.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. öva lite på ett tal jag ska ha imorgon på samhällskunskapen. jag ska ha en "föreläsning" på 4 min och ska prata om liberalernas tankar och åsikter inom utbildning och lärande. sedan måste jag skriva en labbrapport om blodgrupper i biologin. Men jag kanske skjuter upp det som vanligt. "puss och kram"

Samuel <3

Likes

Comments

Hade helt glömtbort att jag hade tagit lite bilder i tisdags. Och inspg hur fin den morgonen va. En perfekt höstmorgon. Sol, frost och ett fint landskap är det enda som kan göra mig glad på mogonen. Det blev ju inte sämre för att vi hade sovmorgon ;) Så vi kan väll alla ta en tyst minut för dessa mornar och hoppas på fler. ”Kramis”

Samuel <3

Likes

Comments

Då var det dax för kemi. För hoppningsvis kommer man inte ut helt överkokt som om att någon kört med en elvisp i skallen. Vilket man ofta gör från kemilektionerna.

Samuel <3

Likes

Comments

Idag har varit en super fin dag. För mig började den ca kl12.00. Jag började med en lätt frukost som bestod av keso med salladskrydda och ett stort glas oboy. Kl14.00 åkte jag och min älskade faster till Borås och kollade på fotboll. Matchen var riktigt grym med många mål men lite tråkigt med 3:3.
Senare under kvällen så åkte vi hemmåt och tog ett fantastiskt mysigt bad i vår pool. Vi gav oss oxå på att sätta dit servetter på blockljus. Det gick jätte bra och slutade med många fina ljus. Det växte fram både jul och vårljus. Som jag dumt nog glömde fota. ”Kramis”

Samuel <3

Likes

Comments

Detta inlägg skylle varit uppe igår men så kan det gå.

Gårdagen började jätte bra med ett super gott smultronte och en liten skål med yoghurt, frön och nötter.
Någonstan runt lunch så åkte jag och en kompis till donken och åt lite lättare mat. Därefter åkte vi hem till henne och lagade en smarrig kyckling gryta och kokade lite pasta. Men dagen bar unte slut där för vi bar oss iväg mot donken ännu en gång då vi köpte glass. Sen åkte vi runt inne i ulricehman hela kvällen. Tills vi tillsut åkte hem. Tittade lite på youtube och somnade.

Samuel <3

Likes

Comments