Header

Hejsan! Idag var det min första riktiga dag i skolan! Det var nervöst på morgonen men med start 09:40 så var det lugnt. Idag har vi haft 3 lektioner. Svenska,Matte och Idrott! Dagen har gått snabbt idag också! Imorgon ska vi ha fotbollsprofil, svenska, engelska och idrott! Engelskan är jag nervös för, usch. Gillar verkligen inte engelska, men men. Vad ska man göra? Blir inte bättre med att gnälla.
Hoppas ni har haft en bra dag i skolan! Skulle varit roligt o veta vad ni har gjort i skolan idag, så kommentera gärna!

Ha det bra!

Samuel Larsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 57 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var det första skoldagen! Det var bättre ön förväntat! Vi samlades i aulan och lärarna fick göra upprop så att alla var där! Efter det gick vi till klassrummet och fick bestämda platser! Efter det så fick vi gå en runda i skolan för att hitta oså. Sedan var det dags för lunch, köttbullar och potatismos! Mums, riktigt gott!😍 efter detta så fick vi våra scheman. Rätt bra schema fick jag. Se här nedan.

Efter skolan så åkte jag till mormor och morfar för att äta där! Fläskfilé och potatis blev maten! Riktigt gott, efter det så åkte jag och min bror på golfteori för att få ett grönt kort så vi kan gå på banor o slå!
Nu är det dags för att se Liverpool mot Hoffenheim! Hoppas Liverpool vinner, för då är dem klara för Champions League!

Imorgon är det dags för andra skoldagen! Ska faktiskt bli skönt, är fortfarande nervös men inte ångest.

Ha det bra!

Samuel Larsson

  • 92 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är dagen som jag inte vill ska komma, dagen innan skolan börjar igen😭. Usch,fy,skit med att skolan börjar. Jag ska börja första året på gymnasiet och jag ska gå barn & fritid. Hoppas det blir bra på gymnasiet😔 för imorgon gäller det, då börjar gymnasietiden.

Idag har jag varit med min underbara flickvän på stan och shoppat! Tyvärr regnade det något enormt så det var inte så kul o gå runt ute i det vädret:(. Så vi satte oss på ett fik och jag bjöd henne på fika. Efter det så åkte vi hem till mig och pratade om allt o inget. Sedan var det dags för mig att träna fotboll, tyvärr är jag skadad fortfarande (har varit det i över 2 månader nu) i ljumsken så för mig blev det rehab. Det är sååå tråkigt, men det måste göras. Saknar fotbollen😔⚽️ och nu ska jag kolla youtube!

Imorgon är det första dagen i skolan! Vi ska samlas 09:30 i en aula på skolan för information. Sedan har jag ingen aning om vad som ska hända efter. Är så nervös och jag har väldigt mycket ångest över skolan, usch😔 men men, "bara" 3 år till.
Tänkte avsluta bloggen här nu för att kolla youtube! Vi hörs imorgon!

Ha det bra!❤️

Samuel Larsson

  • 109 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Mitt namn är Samuel Larsson, jag är 16 år och bor i Karlskrona. Jag tycker om att skriva om allt möjligt, så jag tänkte: Varför inte starta en blogg? Där jag kan uttrycka mina åsikter och känslor. Jag tycker att detta ska bli väldigt roligt att prova på att blogga, då jag ej har gjort detta innan. Jag hoppas att ni har full förståelse att det kommer ta ett tag för mig att lära mig att blogga bra! Så, vad hade jag tänkt att skriva om? Jo, om mina intressen, såsom fotboll, kompisar och annat. Även skolan kommer jag att skriva väldigt mycket om eftersom jag tycker att skolan är väldigt jobbig och jag tycker det är svårt, så jag har tänkt att skriva om allt möjligt inom skolan.

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg! Ni får gärna ta och skriva en kommentar här nedan på saker som jag kan skriva om.

Ha det bra!

Samuel Larsson

Likes

Comments