Att kunna släppa tankar, drömmar och hopp är ett måste men ack så svårt. Det finns ingen handbok som man kan ta del av. Allt handlar om dig.
Men när vet man att det är dags att släppa tankarna, drömmarna och hoppen? Det finns det heller inget svar på.. Det enda jag vet är att våga släppa tag om dem så fort de tar över dina dagar. När du aldrig slutar tänka, aldrig slutar drömma och när du aldrig slutar hoppas. För vad som väntar där efter är inte en väg på rosor, för alla tankar, drömmar och hopp går längre och längre in i dig.
Vad finns kvar av dig om du alltid tänker, drömmer och hoppas på något annat än verkligheten?
Är det verkligen du som står framför dina vänner eller det bara din kropp utan en själ? En själ som är förlorad i tankar, drömmar och hopp.

Jag vill och jag kommer att försöka släppa alla tankar och drömmar om dig medan hoppet ska få leva kvar under lösa tyglar. Jag vill inte sluta hoppas på att det blir vi, men jag kommer inte drömma om oss, jag kommer inte gå dag in och dag ut att tänka på hur det hade varit om det var vi.
​Jag kommer hoppas att tiden gör sitt och att vi någon gång finner varandra. Sker det aldrig så får jag hoppas att vi är vänner för livet, för ett liv utan dig skulle kännas fel och enormt tomt! 

Men hur jag ska släppa taget om dessa tankar och drömmar är två stora frågetecken... Men VÄNNER och TID är väl två viktiga aspekter för att man ska sluta tänka och drömma. Vänner som finns för en när det känns som jobbigast och som pushar en igenom svåra tider. Tiden rullar och det kommer ta sin tid att släppa taget men det bästa med tiden är att man aldrig vet när eller hur det kommer att börja eller sluta. Tiden den tickar framåt utan att man vet vart den egentligen tickar fram till!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När ens vänner kommer med så många olika erfarenheter som de har fått erfarenheter av är de perfekta tillfällena att ta till sig och verkligen lyssna. Men när man bara lyssnar men aldrig ser hur man själv gör, känns det som det ändå inte hjälper så värst mycket. Men så kommer det en film med namnet ​How to be singel​ och jag kan ​verkligen se mig själv hundra gånger om i filmen.  Alla känslor, tankar och idéer om hur jag vill att allt ska se ut. 
Denna film fick mig att inse hur patetisk man egentligen kan vara, bara för att försöka hitta den rätta istället för att förstå sig på sig själv först. Vad är det egentligen jag vill? 

Att ta den första bästa bara för att ha någon vid sin sida är verkligen inte det jag vill, men det är så jag har tänk utan att ens tänka på det. Och när man väl satt framför filmen och fick se sitt liv, fast från ett annat perspektiv gick det verkligen upp för mig att nu är det dags att börja tänka på mig i första hand. Vad vill jag med livet? Vill jag tycka synd om mig själv för att jag är ensam eller kan jag ta tag i livet och göra det jag vill bara för att jag kan? Vill jag ha roligt med vännerna eller vill jag bara sitta och prata om hur synd det är om mig som är ensam? Men i själva verket så är jag ju inte ensam eftersom jag har min underbara familj och mina underbara vänner. Så vem är egentligen ensam? Ja, inte jag i alla fall. 

Dags för en ny start, en ny start som innebär att JAG står i fokus och inte alla TANKAR OM DIG!Likes

Comments

​Att göra det första inlägget är alltid så svårt, för man vet inte riktigt hur man ska börja. Ska man gör ett inlägg som att jag har skrivit här innan eller ska man börja om från början? En ny start är la aldrig fel och det gäller både blogg inlägg och som att få en ny chans att träffa en ny härlig person som kanske blir sin största kärlek eller sin nya vän. 
Att få till det perfekta inläggen är heller inte så lätt och att hitta den perfekta personen för en själv är också väldigt svårt, men det gäller väl att aldrig tappa hoppet eller tron om det perfekta. Men kommer man någon gång att veta hur perfekt det är egentligen är och finns det verkligen något som är perfekt? Har det samma betydelse för mig som för alla andra eller är så personligt att man aldrig kan få något som är perfekt? 

När tankarna rullar framåt finns det inget som stoppar mig, eller okej verkligheten är ett stort hinder. Många drömmar och tankar som man måste skära ner i mindre bitar för att inte bli allt för ledsen när de inte uppfylls eller när de aldrig inträffar. Men ska man bara sluta drömma för det? Eller är det just drömmarna som får oss att fortsätta framåt och är det drömmar som gör att vi vågar riskera saker i livet?
Drömmen om den perfekta killen - ​ja, då måste vi jobba lite för det och våga ta steget att berätta hur man känner.
​Drömmen om det perfekta jobbet​ - våga ta en chans att skicka in en ansökan om jobbet, kanske våga flytta till en ny stad och lämna sin trygga punkt för ett tag .

Vad det än gäller i livet så sluta inte drömma, tappa inte tron om att du kommer hitta det du söker. men låt tiden göra sitt och är det menat att din dröm ska bli sann så ha så roligt fram tills den slår in!!


Likes

Comments