Det har varit jobbiga sista dagar. Från att allt har varit min vardag så över gick allt till "det här är sista gången som.." dom senaste dagarna för mig, förmodligen sista dagarna som jag bor hemma med min familj, sista myskvällarna med vänner innan jag flyttar, tillslut kom "sista natten som jag bor hemma" den var jobbig det var svårt att somna pga lite olika skäl. Tanken av att jag inte kommer att komma hem framöver till min familj, min mamma som står och lagar middag i köket, eller min pappa som hälsar en välkommen hem och frågar hur dagen i skolan har varit, eller mina syskon som sitter där i soffan eller leker med sina vänner, det är jobbigt. Men jag vet att det är det här jag vill samtidigt som det hela har en nackdel också. Det gäller bara att vara stark och tänka positivt, jag kommer ha jävligt kul det vet jag!

Fredagen: började med att jag och min storasyster gick på spa på kust hotell i Piteå, jätte fint och mysigt spa. Vi var helt själva så det blev lite extra lyx. Efter spat så gick vi och åt lunch på ett café i stan, det var en väldigt mysig dag och det var kul att bara umgås med min storasyster vi har ofta väldigt roligt ihop!
På kvällen så hade jag en liten avskedningsfest på min familjs stuga på Hemlunda med mina närmaste vänner, alla kunde inte komma men det blev väldigt lyckat och roligt ändå!

Lördagen: började med att vi städade ihop lite och åkte hem från vår "stugan" sedan på kvällen så hade vi en liten avskedsmiddag med släkten! Mamma och mormor hade lagat lite olika pajer. Det var väldigt trevligt, vi har alltid så roligt när vi samlas hela släkten, kvällen innebar mycket skratt och tårar. Men på ett sätt var det skönt att samla alla och säga hejdå så man får ett litet avslut trots att jag kommer ju faktiskt hem igen!

Söndagen: kom och det innebar flytt, det var en fruktansvärd dag, inte bara att jag skulle inprincip lämna hela min släkt och uppväxt så hade våran släkt drabbats av en fruktansvärd händelse. Så dagen bestod mest utan en 11h bilresa och massa tårar.
Men nu är jag framme där jag ska bo och det känns väldigt bra nu när jag väl är på plats!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kommer att starta min blogg med ett simpelt Hej, känns som ett säkert kort.
Första inlägget! Det har varit svårt att komma på vad jag egentligen ska skriva i mitt första inlägg. Jag tänker att det är ingen idé att berätta lite om mig själv för att jag tror att dom som kommer läsa det här är familj och vänner som redan känner mig rätt så väl. Tanken bakom den här bloggen är väl egentligen att jag ska få ur mig massa skit som jag tänker på, samt att ni även ska få följa med och se hur mitt liv här nere kommer att se ut. Men jag kan börja med att säga att jag är inget svenska proffs så ni kommer att hitta fel i mina inlägg det kan jag lova! Annars då, jag tänkte starta denna blogg så som sagt familj och vänner kan fortsätta följa mitt liv fast när jag nu framöver kommer bo i södra Sverige. På söndag 17/9 flyttar jag ner, jag flyttar även hemifrån själv och här kommer ni kunna följa min vardag!
Jag kommer att skriva ett mer seriöst inlägg där ni får reda på mer angående just flytten och vart jag kommer att bo.

Det blir spännande att se hur detta slutar, vi hörs!

Likes

Comments