Har ni något tips.. äter dvitamin tränar promenerar, sover 9 timmar per natt och har en ljus lägenhet.. men är dödstrött. tips?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


För cirka 4 portioner.

1 purjolök
4 laxfiléer
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2-3 mk Fiskkrydda ( jag rekomenderar knorr )
salt

Skölj och hacka purjolöken. Lägg den i botten av en ugnsfast form och lägg på laxen ovanpå. Salta.

Rör i hop grädde och creme fraiche. Smaka av med fiskkrydda, ca 2-3 msk brukar bli lagom. Häll blandningen över fisken och ställ in i ugnen, 200 C ca 20 min. En god sallad till rekomenderas! ( jag brukar toppa med riven limeskal eller hälla på citron också!)

Likes

Comments

Hej! Vill ni också ha en nyttig men god frukost? Jag har ett tips. Gör egen müsli med massa frukt och bär. Det brukar jag göra! Först tar jag 2dl havregryn sedan tar jag färska bär och frukt som kan stå över natten. Sedan brukar jag göra en chiapudding också för ett nyttigare alternativ till yourghurt. Det är superenkelt och gott! 

Rekomeneras!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte köpa lite tavlor till mitt vardagsrum (som är grått tema) vad för tavlor kan jag ha för att det ska se bra ut!! Behöver tips! länka gärna

Likes

Comments

Hej alla. Jag behöver lite pluggtips. Det är så svårt för mig att få ro.. :( 

Likes

Comments

Hej! Jag heter Samuela och är 22 år och bor i Nynäshamn. 
Jag kommer tyvärr inte att blogga än eftersom jag har det stressigt men jag kommer följa andras bloggar och ge feedback och sedan senare i år kommer jag börja blogga. Eftersom jag inte har tid n eller energi men jag älskar att läsa andras och följa andra bloggar. Ha de gott hejdå

Likes

Comments