Efter besök hos både BUP och tandis så unnade mamma mig lite thaimat vilket är något av det bästa jag vet.

Likes

Comments

Nu måste jag få ur mig det här som hela tiden går och snurrar i mitt huvud, och de gäller vikt.
Jag känner mig begränsad pågrund av min kropp VARJE dag. När jag klär på mig, när jag duschar, när jag är ute bland folk. Jag tänker hela tiden hur fina kroppar alla runt omkring mig har och hur jag önskar att jag vore som dom. Varje gång jag vet att jag ska äta så får jag ångest och vill bara springa iväg. Varje liten bit mat får mig att känna mig värdelös då jag sviker min inre röst som säger att jag inte ska äta. Jag är styrd av siffrorna på en metallplatta och jag vet att det är fel, men det är så jag känner. Mat ger mig ångest, vikt ger mig ångest, och jag kan inte få stopp på tankarna.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med en sovande Charlie i famnen. Ska snart bege mig iväg till skolan och hon får ligga kvar och snooza lite till då hennes lektion nu på morgonen blev inställd. Igår möttes vi upp och åt på Subway för min mamma orkade inte laga mat och sen så stack vi hem och tittade på tv. På fredag beger vi oss till Göteborg där vi ska sova en natt hos Charlies bror och sedan tar vi flyget till London kl 7 på lördag morgon. Vi åker hem igen på tisdag och ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Är jätte excited då jag har tjatat om London inprincip hela mitt liv men aldrig har varit där. Det ska bli såå himla kul och vi ska shoppa en massa!


Ha en bra dag. //Sam

Likes

Comments

Hej,
Det var ett tag sen sist och jag vet inte om jag kommer komma tillbaka efter detta inlägget. Vi får se how everything turns out. Det har hänt mycket under tiden jag varit borta. Tyvärr också en väldigt tråkig och jobbig sak. Närmare vill jag inte gå in på det. Jag kan inte beskriva känslan hur jag mår just nu. Jag pendlar mellan att bryta ihop fullständigt och att försöka stå stadigt. Det känns som om jag står på en kant. Allt som har hänt har bara puttat mig över kanten men då kommer alltid den där handen som tar tag i mig och drar mig tillbaka upp på marken. Den hande är Charlie. Utan Charlie är jag en katastrof. En levande, gående katastrof. Jag vet inte vad jag någonsin skulle kunna göra utan henne i mitt liv. Med henne blir jag hel igen och hon är halvan jag alltid saknat. Ta hand om varandra, för det ska jag och Charlie göra. Och vi är äntligen påväg mot stigen som ska leda oss mot att bli friska.

Ta hand om varandra och glöm inte bort att kärlek är viktigt. //Sam

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget och väntar på att få åka till skolan. Tänkt börja ta tåget så jag kan sova längre på morgonen för det behövs verkligen. Slutar vid 12:50 idag varav jag har tre lektioner, tyska, SO och idrott. Men eftersom jag inte har idrott på mitt schema egentligen så är jag bara med och tittar på. Har haft sånna problem med knäna och sen är jag helt ointresserad och lat så mina lärare har gett upp att ens försöka få mig att delta.

Charlie jobbar i helgen så blir väll att bara ta det lugnt. Vi var på bio i tisdags och såg filmen JOY. Filmen var lite seg i början men sen blev den bra. Charlie och jag har varit sen nyår och hon åkte hem igår. Mår alltid så bra när jag är med henne och var så jobbigt när hon skulle åka hem. Charlie berättade även en grej hon tänkt på som ev gör så att vi kommer få mer tid tillsammans och blev jätteglad. Vi får se om det blir så och vad hon känner för men jag hoppas det.

Det var nog allt jag hade just nu så ni får ha det så bra!

//Sam

Likes

Comments

Före:

Efter:

Klippte Charlie då hon hade så mycket utväxt. Så jag klippte bort det färgade så hon kan låta det växa lite sen utan att det ser helt stolligt ut. Bra träning inför framtida yrket men lätt var det inte! Krävs mycket tålamod.


//Sam

Likes

Comments

2015. Ett av det mest jobbigaste åren i mitt liv. I början av året insjuknade jag ordentligt. I februari hände så mycket förändringar och jag kände mycket sorg. En flytt till min far blev det iaf då jag och min mor hade saker att reda ut. Hade inte ens kontakt med min mamma i någon månad vilket tog så hårt på mig. Nästan så jag börjar gråta bara jag tänker på det. Var nervös inför min nya skola men då dök en person upp i mitt liv som jag är så tacksam för idag. 2015 gav mig en viktig person, mitt livs kärlek, Charlie❤️ Vi har gått igenom mycket skit detta år men vi hade alltid varandra. Vi hjälpte varandra att överleva helt enkelt. Men nu står jag här idag, den 30 december 2015. Jag har fått diagnosen depression, jag har accepterat att jag är transman och jag har Charlie i mitt liv. Även om det varit så otroligt jobbigt så kommer jag aldrig ångra detta år. Jag älskar dig så mycket Charlie, och tack för varenda minut av ditt liv du gett mig. ❤️


//Sam

Älskar dig min prinsessa! ^^

Likes

Comments

Hej,
Var alltså på mellandagsrean idag med min familj. Var egentligen ute efter jeans då jag inte har ett enda helt par och inprincip har gått i mjukisbyxor i 3 månader. Slutade med att jag hade ett par jeans, en tröja och ett bälte då mitt andra är sönder. Hittade byxorna och bältet på New Yorker och tröjan på H&M.

Likes

Comments

God eftermiddag!

Hade en väldigt hemsk natt med mycket tårar och alldeles för lite sömn. Gick och la mig vid 9 men somnade inte förrän halv 5. Idag var jag slö och slängde på mig lite kläder. Blev färdigmat och oatly till frukost vilket min mamma bara skakade huvudet åt. Mina matvanor är väll inte de bästa men jag tycker det är bättre att äta något man tycker om än att inte äta alls. Sen packade sig hela familjen i bilen och åkte iväg till mellandagsrean. Vi köpte dock ingenting utan kollade mest. Vi ska in igen imorgon och förhoppningsvis hitta några kul saker. Är så sugen på en ipad mini men det tycker inte min mamma om så lär väll inte bli någon. Den var för dyr tyckte hon. Och jag med mina 1,50 kr på kontot kan ju inte betala den själv. Åt fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng till middag men var inte så hungrig. Nu står det tysk efterrätt i kylskåpet (som jag inte vet vad det heter på svenska) och väntar. Har nog inte nämnt att mina föräldrar är tyska och att jag är född i Tyskland. Sitter iallafall just nu i soffan med lillebrorsans ipad mini och lyssnar på 5 seconds of summer. Kom inte på något annat att göra så varför inte?

Ha det så bra nu så hörs vi.


//Sam

Likes

Comments

Var på Leos lekland med min mamma, lillebror Kevin och Charlie i tisdags. Det var rätt kul förutom att jag kände mig dålig för jag inte kunde göra nått pga min kropp. Är -10528191 tränad och har -26190101 kondis. Idag är det alltså julafton. Fick ett par byxor och pengar till min London resa i februari. Mer än så vill jag inte prata om idag. Har ärligt talat haft en dålig jul. BUP ringde i tisdags och de har satt diagnosen depression på mig. Ska börja på behandling nästa år. Allt är bara kaos i mitt huvud just nu. Är så osäker på mig själv. Har sån prestationsångest över bloggen för jag känner att det verkligen inte går bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra just nu. Försöka att överleva helt enkelt. Ni får lite bilder på Charlie här nedanför.

Likes

Comments