Dagbok, Negativt

God kväll.

Har inte spytt sedan jag gick på mellanstadiet och det var verkligen inte kul. Det hände i söndags på kvällen (hemma hos min pojkvän Jesper, som jag varit hos under helgen) och då hade jag också haft svår magont sedan kl. 15. 

En grej som är lite kul dock är att jag, en ateist, bad till typ alla gudar och grejer som fanns när jag låg i sängen och hade så ont i magen. Överraskade mig själv tbh.


Hursomhelst, jag har fortfarande magont och det har ändå gått två dygn så mamma ska ringa 1177 imorgon om det inte gått över.

Förutom det mår jag jättedåligt. Jag hatar mig själv för de dummaste anledningarna och ibland låtsas jag att jag hatar mig själv för att kunna tycka synd om mig själv.

Jesper mår dåligt och jag kan inte göra något åt det, han bara klandrar sig själv för allting. Det tär sönder mig. Ingenting är hans fel, han ska inte behöva må dåligt, han förtjänar fan allt bra i världen.
Till skillnad från mig som.. förtjänar döden.

Längtar tills den dagen jag dör.

Godnatt, vi hörs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kärlek, Musik

WHEN YOU SAY YOU LOVE ME - Josh Groban

Like the sound of silence calling,
I hear your voice and suddenly
I'm falling, lost in a dream
Like the echoes of our souls are meeting,
You say those words and my heart stops beating
I wonder what it means
What could it be that comes over me?
At times I can't move
At times I can hardly breathe

When you say you love me
The world goes still, so still inside and
When you say you love me
For a moment, there's no one else alive

You're the one I've always thought of
I don't know how, but I feel sheltered in your love
You're where I belong
And when you're with me if I close my eyes,
There are times I swear I feel like I can fly
For a moment in time
Somewhere between the Heavens and Earth,
And frozen in time, oh when you say those words

When you say you love me
The world goes still, so still inside and
When you say you love me
For a moment, there's no one else alive

And this journey that we're on
How far we've come and I celebrate every moment
And when you say you love me,
That's all you have to say
I'll always feel this way

When you say you love me
The world goes still, so still inside and
When you say you love me
In that moment,I know why I'm alive

When you say you love me
When you say you love me
Do you know how I love you?

Likes

Comments

Dagbok, Negativt, Skola

Mina föräldrar tapetserade om mitt rum medans jag var hos Jesper i helgen. Det är jättesnyggt.

Igår hade jag parkour och vi studsade på en slackline och gick balansgång. Superkul.

Mår dåligt just nu för jag fick just reda på mitt resultat på nationella provet i svenska (skriftligt). Fick betyget D. Inte nöjd. Trodde jag hade en massa A-kvalitéer men tydligen inte.

Trevligt att det blivit varmare nu, jag gillar sommaren. Förutom alla insekter.

Träffar Jesper på fredag, ska bli kul.

Hejdå, vi hörs.

Likes

Comments

Dagbok, Skola

Jag har goda nyheter!! Jag är på väg hem till Jesper med bussen! Jag skulle ju inte hem till honom idag, för jag skulle till parkourträningen och sen till Påryd, men det blev inte riktigt så..

Har varit nere och trött hela dagen, på grund av flera saker. Äsch, jag behöver skriva av mig. Jag berättar anledningarna.

Det regnade, var kallt, blåste, jag var ledsen för att jag inte skulle få se Jesper ikväll, jag var trött och kände mig också sjuk. Och så var flera av mina kompisar borta från skolan idag så jag hade inte riktigt någon som kunde muntra upp mig. Det var god lunch iallafall.

Allt detta gjorde att jag bestämde mig för att inte gå på parkouren, hade inte tillräckligt med energi helt enkelt.

Så nu är jag då som sagt på väg hem. Till mitt andra, bättre, mysigare och mer välkomnande hem. Solen skiner, i hörlurarna är det lugn men också glad musik och jag ska snart få se min älskade..

Önskar jag kunde spela in den här stunden och återuppleva den andra gånger då jag mår dåligt.

Det var allt just nu. Vi hörs!

Likes

Comments

Dagbok

Idag är det då andra dagen jag testar att bo hos min pojkvän. Hittills så känns det ganska bra, är inte så jättetrött och jag har jobbat lite med skoluppgifter. Det ser ljust ut.

Får en väldigt lång sovmorgon idag, jag har inte de första två lektionerna. Det betyder att jag och Jesper tog samma buss till skolan~. Fast han gick av i Oskarshamn (han går på ett gymnasie där), medans jag fortsätter ända in till Kalmar.

Kommer sakna honom... Ska nämligen åka hem till mina föräldrar ikväll, pga att jag har parkour ikväll. Hade jag tagit bussen till Oskarshamn efter det så hade jag varit framme typ 11 på kvällen och det är ganska sent, så jag ska åka hem till päronen varje tisdag. Men vi kommer ses efter skolan imorgon iallafall, så det är ju braa.

Sitter alltså på bussen just nu, ensam med kamerautrustning och väskor. När man går Media så måste man ofta ta hem kameran, eller tja, jag måste ofta det. Är lite slö när det gäller skoluppgifter.

Lyssnar på Veronica Maggio. Ganska nostalgiskt, lyssnade mycket på henne när jag var yngre. Fast på radion, Spotify och internet använde jag inte på den tiden. När uppfanns Spotify egentligen..? Hmm, det ska jag kolla upp.

Kanske skriver mer senare idag, vi får se.

Vi hörs!

Likes

Comments

Dagbok, Positivt

Vaknade för ca en timme sen i Oskarshamn och sitter nu på bussen på väg till Kalmar.

Hade inga problem med att vakna, men min första reaktion när alarmet gick var "Seriöst?", för jag hade drömt att jag varit vaken precis innan alarmet gick.

Det var väldigt mysigt att sova med min pojkvän Jesper, som alltid. Jag brukade snarka när jag sov men enligt honom så har jag slutat med det sedan jag började sova med honom.. Konstigt, men braaa.

Förresten! Jesper hade en överraskning till mig igår och jag kunde verkligen inte gissat vad det var... När jag kom in i hans rum så var det mörkt, förutom ljuset från en dov lampa och små ljus han hade satt på en byrå. Han sa åt mig att ta på mig min morgonrock och då såg jag det lilla fotbadet vid sängen. Det är så svårt att beskriva känslan på nåt bra sätt men det var helt magiskt. Han masserade mig och vi myste och åt choklad och drack vin (nä jag skojar, det var saft)... Så gulligt av honom. Bästa överraskningen ever ❤️

Vi hörs.

Likes

Comments

Dagbok, Negativt

På väg till Jesper nu, med mina föräldrar och lillebror. Bilresan dit tar typ 1,5 timme och det är så jobbigt att åka med familjen... Rasmus stör och är jobbig och mamma klagar och skuldbelägger mig hela tiden. Pappa kör iallafall så han är tyst. Ugh... Kan vi inte vara framme snart?

Likes

Comments

Dagbok

Hejsan, det är jag igen.

Idag har varit som en tråkig berg-och-dalbana. Inte haft tillräckligt med ork för att packa kläder, städa eller göra knappt nåt produktivt alls idag. Men så har jag lekt och busat med mig lillebror och det har varit roligt, men mamma skällde på mig och det var inte kul.

Har känt mig lite deppig idag, vet inte varför. Har såna dagar ibland bara.

Mamma gjorde kladdkaka idag, den var god, men smakade inte som den brukar göra.. Mamma sa att hon inte ändrat nåt i receptet så inget vet riktigt varför. Men jaja, det gör inget.

Har börjat kolla på en ny serie på Netflix; Gossip Girl. Är redan på nionde avsnittet. Man är ju pro. *tar på mig solglasögon*

Huursomhelst, imorgon ska jag, mamma, pappa och min lillebror till Jesper! De ska träffa Jespers föräldrar och prata om saker som vilka dagar jag ska bo hos Jesper och annat viktigt. Hoppas det går bra!

Ska bo hos Jesper nästa vecka på test, är så exalteraaad. Det ska bli spännande, och kul, för jag kan hänga med Jesper efter skolan varje dag. Wohooo.

Jag saknar honom jättemycket. Vill gosa med honom och mysa och pussas och allt sånt där.

Ska nog lägga mig nu så bye, vi hörs!


PS. Psssst.. Jag och Jesper planerar att köpa lite kul grejer på internet. Mer än det säger jag inte. Godnatt! DS.

Likes

Comments