Go’dag på er!

Gårdagens Vasaloppet var superrolig, vår grupp KK1.1 samlades 17:30 utanför Åbo Akademi. Det gick ut på att vi cyklade till var och en för att se hur vi alla bor och vi bjöd på något smått på varje plats. Det var allt från godis/kex till alkohol/alkoholfritt dricka man blev bjuden på. Själv bjöd jag på haribo godis och saft.

Det var superkul att få se hur alla mina klasskamrater bor men det var jättejobbigt att cykla genom typ hela Vasa, framför allt var det så kallt så hoppas jag inte blir förkyld.

Var helt slut då jag kom tillbaka till min lägenhet och somnade runt halv 3 tiden. Imorse då jag vaknade var klockan rätt så mycket så jag lagade frukost, åt och for iväg till gymmet. Nu ska ja sätta mig ner och göra uppgift som ska inlämnas imorgon före 13:50 😩

Vi hörs!


Likes

Comments

Hej!

De flesta av er vet redan vem jag är sedan tidigare eftersom jag bloggat ett tag, men ska ändå presentera mig. Har valt att starta en ny blogg eftersom jag har inte bloggat på 5-6 månader.


Jag heter Samra, 21 år och bor i Vasa. Studerar till Klasslärare vid Åbo Akademi. Gymmar 4-5 ggr i veckan och på veckosluten jobbar jag i K-market, i Närpes. Är mest intresserad av mode och skönhet! ☺️

Likes

Comments